#Cristiano ronaldo antreman da Şov yaptı!

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Kemal Doğulu'nun  Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!! 10:34

Kemal Doğulu'nun Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Kemal Doğulu, Maryam Haeri'yi kızlara güvenmemesi konusunda uyardı. Aleyna Eroğlu ile Maryam birbirlerini sevdiklerini söyleyince ise Emin..

  • ANKA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti 02:46

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendi ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. İki takım arasındaki ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Medipol Baş..

Survivor Erdi Elendikten Sonra İlk Açıklama 00:44

Survivor Erdi Elendikten Sonra İlk Açıklama

Survivor 2017 de elenen Erdi sevenlerine Dominikten son konuşmasını yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Barcelona'yı Yenmenin Formülü 01:42

Barcelona'yı Yenmenin Formülü

Dünyanın yenmesi en zor kulüplerinden biri olan Barcelona'nın nasıl yenilebileceği üzerine bir çok futbol adamı kafa yormuştu. Bir çok teknik adamın yapamadığını Celta Vigo menajeri Eduardo Berizzo yaptı...

Benim Kız Arkadaşım Böyle Yemeğe Gelse Arka Kapıdan.. 16:14

Benim Kız Arkadaşım Böyle Yemeğe Gelse Arka Kapıdan..

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Duygu Çevik podyum yürüyüşünü yaparken çalan müzik ile önce jüri daha sonrada yarışmacılar kendilerini müziğin ritmine kaptırınca olanlar oldu...

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı! 05:22

Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Simay Tokatlı, Dilara Taşkın'a neden sponsorundan giyinmediğini sorunca Dilara aynı tip abiyeler olduğu için ve tekrara düşmek istemediği için ..

  • ANKA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Bir Taklit YOK! Maryam Haeriden OLAY Bahar Candan Taklidi! 10:01

Böyle Bir Taklit YOK! Maryam Haeriden OLAY Bahar Candan Taklidi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Bahar Candan bugün yayına gelmeyince Maryam Haeri, Bahar'ın yokluğunu hissettirmedi ve Bahar'ın taklidini yaptı. Maryam neredeyse Bahar'ı ..

  • ANKA tarafından
  • 2.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saatte 95 Kilometre Hızla Gelen Arabanın Üstünden Atlayan Manyak Herif 01:37

Saatte 95 Kilometre Hızla Gelen Arabanın Üstünden Atlayan Manyak Herif

Manyak adam Oleg Sherstyachenko yine yaptı yapacağını! Çılgınlıklarıyla akıllara durgunluk veren Oleg şimdi de kendisine doğru gelen aracın üstünden atladı. Araç o sırada yaklaşık olarak 95 kilometre hıza sahipti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi 00:21

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017) 10:05

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son hafta maçında Galatasaray sahasında 24 Erzincanspor'u 6-2 yendi. Sarı kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Podolski tam 5 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Galatasaray grubu ikinci sırada..

  • Ömer tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı 01:20

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Bylock” kullandığı belirlenen polis müdürleri ve memurlarına yönelik Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda 30 şüpheli gözalt..

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Video 04:35

Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Vid

Marvel, DC ve Warner stüdyolarının karakterlerini sürekli olarak karşı karşıya getiren, yeniden düzenleyip güzel işler ortaya çıkartan Alex Luthor'un işlerine belki daha önce denk gelmişsinizdir. Kendisi şimdi de Star Wa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum Mitingi 10 Nisan 2017 1:04:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum Mitingi 10 Nisan 2017

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum'da düzenlenen Referandumda EVET mitinginde bir konuşma yaptı ..... Recep Tayyip Erdoğan 10 Nisan 2017..

Kemal Doğuludan OLAY Yorum - Merveyi Kıskanıyorsunuz! 14:48

Kemal Doğuludan OLAY Yorum - Merveyi Kıskanıyorsunuz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Bahar Candan, Merve Sevin'in Simay Tokatlı ve kendisi gibi giyindiğini iddia ederek Merve'nin üstüne gitti. Kemal Doğulu ise Bahar ve Simay..

  • ANKA tarafından
  • 573 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Dior Çanta Yapımı-Dıy 02:00

Dior Çanta Yapımı-Dıy

Dior modaevinin kökleri 1947’ye dayanmaktadır ve Christian Dior ilk koleksiyonunu bu dönemde dünyaya tanıtmıştır. Daha sonra New Look adında çekici ve estetik yeni bir marka kurarak bugünün modasını etkilemeye devam etme..

  • Kadınca tarafından
  • 6.352 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Ajax 2-0 Schalke Maç Özeti - 13 Nisan 2017 04:18

Ajax 2-0 Schalke Maç Özeti - 13 Nisan 2017

Ajax 2-0 Schalke (Maç Özeti - 13 Nisan 2017) 13/04/2017 ‘de UEFA Avrupa Liginin Çeyrek Finalinde Oynanan Ajax – Schalke 04 maçında; Ev sahibi Ajax konuk ettiği Schalke 04 karşısında ilk yarısını penaltıdan buldugu golle..