#Cristiano ronaldo antreman da Şov yaptı!

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak 01:44

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yerli otomobilin şarj ünitelerinin yapım sürecine ilişkin açıklama yaptı. Bakam Kurum, “Her 50 park yerinden bir tanesi elektrikli araçlar için ayrılacak dedi. Elektrikli otomobil..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor- 01:15

Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim aracı EBA TV’de yaşanan sıkıntıya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Selçuk “Sorunun çözülmesi için çalışmalar sürüyor” dedi...

Şırnak'ta sosyal mesafeli rafting 04:14

Şırnak'ta sosyal mesafeli rafting

Şırnak’ta, 23 Eylül Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında sporcular, Habur Çayı'nda sosyal mesafe kurallarına da uyarak rafting yaptı...

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit 02:51

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit

Tuzla’da polis ekipleri maske denetimi yaptı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” demesi dikkat çekti...

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim! 02:46

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim!

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sonlandıracak görüşmelere başlamayı reddetti. Sabah saatlerinde Reuters'ın son dakika haberinde, Ermenistan Başbakanı Paşinyan, bölgeye barış gücü askeri gönder..

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar 04:07

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar

İstanbul Ümraniye’de inkılap Mahallesinde bulunan Hüseyin Kaplan parkında bir araya gelen bir grup çocuk, burada bulunan çardakları kırıp ateş yakarak mangal yaptı...

KAÇ METREYDİ O [PUBG Mobile] 15:44

KAÇ METREYDİ O [PUBG Mobile]

Bu seferde Erangelin tozunu attıran Mithrain öyle bir vuruş yaptı ki ağzınız açık kalacak...

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır 01:30

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Türkiye'nin ilk elektrikli traktörünün seri üretimi başlıyor. Açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Bakan Pakdemirli'den bir müjde de çiğ süt destek ödemesi bekleyen üreticilere geldi...

İstanbul'da Hafta Sonu Yağışlı Geçecek 00:57

İstanbul'da Hafta Sonu Yağışlı Geçecek

İstanbullular dikkat! Meteoroloji hafta sonu için yağış uyarısı yaptı. Cumartesi ve pazar gününün yağmurlu ve fırtınalı geçmesi bekleniyor...

Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti 02:03

Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti

ABD'de seçimlere 1 aydan kısa bir süre kala iki rakip arasında çekişme devam ediyor. Başkan Trump bu sefer 77 yaşındaki rakibi Joe Biden'ın taklidini yaptı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu...

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması 01:35

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması

Türkiye S-400 hava savunma füzelerini Sinop'ta test etti iddiaları NATO'yu karıştırdı. Kuzey Atlantik ittifakı Amerikan medya kuruluşu Bloomberg'e açıklama yaptı. NATO, Türkiye'nin S-400'le ilgili yaptığı herhangi bir ..

Asansörde 'Küçük tuvalet' rezaleti 02:39

Asansörde 'Küçük tuvalet' rezaleti

BAZEN ÖYLE TUHAF OLAYLARLA KARŞILAŞIYOR, ÖYLE ŞAŞIRIYORUZ Kİ, BU KADAR DA OLMAZ' DEMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMIYOR. İŞTE BU DA ONLARDAN BİRİ... İSTANBUL'DA BİR KEBAPÇCI KURYESİ, SİPARİŞ GETİRDİĞİ BİNANIN ASANSÖRÜNE KÜÇÜK TUVA..

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu 03:47

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu

Bartın kent merkezinden geçen ırmakta çok sayıda balık telef oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, su ve balıklardan numune alarak çalışma başlatırken, belediye balıkların oksijen ..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

120 yaşında koronayı yendi 01:40

120 yaşında koronayı yendi

O CUMHURİYETTEN YAŞLI. TAM 120 YAŞINDA. AMA İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN KORONAVİRÜSE ÇELME TAKTI, YAŞAMA TUTUNDU. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN MENİCE NİNE'YE TELEFONDA SÜRPRİZ YAPTI...

Toplantı Sırasında Depreme Yakalandılar 01:10

Toplantı Sırasında Depreme Yakalandılar

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, müteahhitlerle kentsel yenilenme toplantısı yaptı. Toplantı sırasında depreme yakalandı. O anlar ekrana yansıdı..

  • GÜL tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin ses kayıtları ortaya çıktı 02:00

Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin s

İzmir’de depremde yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde yaşayan kişilerin panik anları ses kayıtlarına yansıdı. Apartmandaki kişiler o anlarda kendi aralarında kurdukları iletişim grubundan haberleşirken, içerde bulunanlar kap..