#Cristiano ronaldo antreman da Şov yaptı!

Etiketlerin zam yolculuğu! 02:22

Etiketlerin zam yolculuğu!

SEBZE MEYVE TARLADAN TEZGAHA GELENE KADAR ETİKETİNİ KATLIYOR... VATANDAŞIN CEBİNİ YAKIYOR. BUNA DUR DEMEK İÇİN TİCARET BAKANLIĞI DENETİMLERE BAŞLADI... İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DAKİ HALDE DE MÜFETTİŞLER İNCELEME YAPTI. ORADA ..

İstanbul'daki barajların doluluk oranı son 8 ayın en düşük seviyesinde 03:19

İstanbul'daki barajların doluluk oranı son 8 ayın en düşük seviyesinde

İSKİ, İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajlardaki su seviyesine İlişkin kritik bir açıklama yaptı. Peki barajlardaki doluluk oranı ne? Son gelişmeleri A Haber muhabiri Mehmet Zeyrek aktardı...

MARMARA DENİZİ'NDE ULAŞIMA POYRAZ ENGELİ 00:52

MARMARA DENİZİ'NDE ULAŞIMA POYRAZ ENGELİ

BALIKÇILAR BUGÜN DENİZE AÇILAMADI, BARINAKTA AĞ TAMİRİ YAPTI..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

Cenazeler karıştı 01:53

Cenazeler karıştı

KİMSESİZDİ... KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİ... AMA ŞANSI YAŞARKEN DEĞİL, ÖLÜNCE YAVER GİTTİ. CENAZESİ YANLIŞLIKLA BİR AİLEYE VERİLDİ... GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKSA DA AİLE ONA SAHİP ÇIKTI... SADECE ROMANLARDA, ..

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü! 01:18

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, apartmanın üçüncü katındaki balkondan sarkan Afganistan uyruklu ailenin 2 yaşındaki bebeği, yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Talihsiz bebek, bir vatandaşın yaptığı ka..

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kayserispor 3-0 Galatasaray 06:06

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kays

Süper Lig'in 6. haftasında #Galatasaray'ı 3-0 yenen Yukatel #Kayserispor'un teknik direktörü #HikmetKaraman, Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton dedi. Süper Lig'in 6. haf..

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

KARISINI TAKİP EDERKEN ÖLDÜ 01:51

KARISINI TAKİP EDERKEN ÖLDÜ

AMBULANSI TAKİP EDERKEN KAZA YAPTI..

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem 05:08

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Bakan Koca, toplantı sonrası açıklama yaptı. Bakan Koca, tarama amaçlı ve temaslı kişilerde PCR testi zorunluluğunu kaldırdığını, bundan böyl..

Atı yorulunca yer değiştirdiler 01:17

Atı yorulunca yer değiştirdiler

BİRLİKTE HURDA TOPLADIĞI BABA YADİGARI YAŞLI ATI YORULUNCA SEN DİNLEN BEN TAŞIRIM DEDİ, ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ GÖRENLER DE İZLEYENLER DE HELAL OLSUN DEDİ...

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi günü gerçekleşecek... 10:08

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi gün

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için ilki 1 Aralık'ta yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün TİSK ev sahipliğinde yapıldı. Asgari ücret zam toplantısının ardından Çalışma ve ..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Taksicinin Bahaneleri Bitmedi 01:52

Taksicinin Bahaneleri Bitmedi

İSTANBUL'DA POLİS, DENETİM YAPTI, TAKSİCİLERE CEZA YAĞDI... KISA MESAFEYE GİDİYORLAR DİYE TURİSTLERİ ALMAYAN BİR TAKSİCİ DE ONLARDAN BİRİYDİ... KESİLEN CEZAYA, YEMEK YEMEYELİM Mİ, TUVALETE GİTMELİM Mİ DİYEREK TEPKİ GÖSTE..

Ukrayna'daki Rus İlerleyişi Neden Durdu 02:40

Ukrayna'daki Rus İlerleyişi Neden Durdu

PUTİN NEREDE HATA YAPTI?..

Gelini Kucağından Düşüren Damat 00:14

Gelini Kucağından Düşüren Damat

Düğün öncesi şans ve bereket getirsin diye damadın uçurmak istediği beyaz güvercin, yanında bulunan gelinin yüzüne dikey dalış yaptı. Gelinin zor anları izleyenleri güldürürken o anlar viral oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Geleceğin Doktor Adayları Köylerde Kapı Kapı Dolaşıp Sağlık Taraması Yapıyor 05:12

Geleceğin Doktor Adayları Köylerde Kapı Kapı Dolaşıp Sağlık Taraması Y

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Antalya'nın Serik ilçesinde köy meydanına kurdukları sistemle gönüllü sağlık taraması yaptı. Öğrenciler, hocalarının da destekleriyle gönüllü olarak medikal ve eczanelerden ..

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun Nükleer Silah Vurgusu Endişe Yarattı 00:52

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun Nükleer Silah Vurgusu Endişe Yar

2 haftadır ortalarda görünmeyen Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kameraların karşısına çıktı. Şoygu konuşmasında nükleer silah vurgusu yaptı. Açıklaması endişe yarattı...

Putin Radikal Kararını Tüm Avrupa'ya Duyurdu 03:24

Putin Radikal Kararını Tüm Avrupa'ya Duyurdu

RUSYA BUÇA'DA KATLİAM YAPTI..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine Konuk Oldu 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ramazan'ın üçüncü iftarında Ümraniye ilçesinde oturan Ersin Kılıçaslan ve ailesinin misafiri oldu. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyaret ettikleri 3 çocuklu..

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen 02:46

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen

Aynen şarkı sözleri ile Gidenler sanmasın ki Kalanlar hergün ağlıyor Sen müziği kıstın diye Şarkılar yarım kalmıyor Aynen senin gibi yaptı hepsi Aynen koşa koşa gitti hepsi Aynen tükürdüm arkasından Ne su döktüm ne gö..

Suriyeli Mülteciler Mesajı 02:16

Suriyeli Mülteciler Mesajı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SURİYELİ MÜLTECİLER BAŞLIĞINI YENİDEN AÇTI, ONURLU GERİ DÖNÜŞLERİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ AÇIKLAMASI YAPTI. YABANCI BÜYÜKELÇİLERE SESLENEN ERDOĞAN, BU AKŞAM İSE İFTARDA DEVLET BA..

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden ilk değerlendirme 08:37

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden il

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'a verilen müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Bulut'un anne ve babası açıklama yap..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

İnternetten alışveriş kabusu oldu! 02:33

İnternetten alışveriş kabusu oldu!

ZİNCİR MAĞAZALARI OLAN ÜNLÜ BİR GİYİM MARKASININ İNTERNET SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPTI AMA YAPTIĞINA YAPACAĞINA PİŞMAN OLDU. VETERİNER GÖKÇE KARAKAŞ'IN BİLGİLERİ O ALIŞVERİŞTEN SONRA ÜÇÜNCÜ KİŞİLERİN ELİNE GEÇTİ. GENÇ KADI..

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ! 01:38

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ!

Milyonlarca çalışan ve emekli yüzde 73'ü aşan enflasyona karşı Temmuz ayında kendilerine rahat bir nefes aldıracak zam beklentisine girdi. Asgari ücrete ek zam beklentileri Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan'ın açıklamalarıyla ..

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü 02:50

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü

Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki 2 TIR kaza yaptı. TIR'ların kullanılmaz hale geldiği kazada sürücüler yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken, yere saçılan maddeler yol ..