#Cumhurbaşkanlığı seçimi

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz 01:55

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TV programında 'Türkiye'yi Ortadoğu'ya sığınmış bir devlet' olarak gösteren bir profesöre sert tepki gösterdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Hayri'yi Kabul Etti 00:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Hayri'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Başbakanı Hasan Ali Hayri'yi kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, 50 dakika sürdü...

Cumhurbaşkanı  Ne Yaparsanız Yapın 2019 AKM'nin Bittiği Yıl Olacak 00:41

Cumhurbaşkanı Ne Yaparsanız Yapın 2019 AKM'nin Bittiği Yıl Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen Şehircilik Şurası Genel Kurulu na katıldı...

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Cumhurbaşkanı  İslam'ın Ilımlısı Ilımsızı Olmaz  İslam Tektir 02:28

Cumhurbaşkanı İslam'ın Ilımlısı Ilımsızı Olmaz İslam Tektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İİT Kadın Danışma Konseyi Genç Kadınlar Liderlik ve Girişimcilik Programı Sertifika Töreni'ne katıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da Bir Reform Gerçekleştireceğiz 00:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da Bir Reform Gerçekleştireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 unutmayın bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimlerini yapacağız, Kasım 2019'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bir reform, inşallah bunu gerçekleştireceğiz. dedi...

MHP Genel Başkanı Bahçeli Cepheleşme Keskinleşirse MHP Buna Duyarsız Ve Tepkisiz Kalmayacaktır 02:01

MHP Genel Başkanı Bahçeli Cepheleşme Keskinleşirse MHP Buna Duyarsız V

MHP Genel Başkanı Bahçeli, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini 2019'da tam manasıyla tesis etmek için AK Parti ile verdikleri mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek, Siyasal süreçte bloklaşma keskinleşirse, MHP buna tepk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Ahmet et-Tayib el-Kordofani'yi kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde, Büyükelçi Kordofani, Erdoğan'a güven mektubunu takdim et..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistinli Muhammed'i Kabul Etti 00:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistinli Muhammed'i Kabul Etti

İsrail askerleri tarafından gözaltına alındıktan sonra tepkiler üzerine serbest bırakılan down sendromlu Muhammed et-Tavil, anne ve babasıyla Türkiye'ye getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhammed et-Tavil'i ..

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah 02:07

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silah kullanımı çağrısının ardından milli piyade tüfeği MPT-76, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık koruma ekibi, Türk Silahlı Kuvvetleri, MİT personeli ile diğer güvenlik b..

Alparslan Türkeş Ve Bahçeli'nin 27 Yıl Arayla Aynı Konuşması 01:30

Alparslan Türkeş Ve Bahçeli'nin 27 Yıl Arayla Aynı Konuşması

Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklaması yıllar önce Alparslan Türkeş'in yaptığı bir konuşmayı akıllara getirdi. MÇP ve Refah Partisi 1991 seçimlerine ittifak yapar..

Karşınızda Ne Osmanlı'nın Hasta Adamı Ne Cumhuriyetin Çömez Devleti Var 00:58

Karşınızda Ne Osmanlı'nın Hasta Adamı Ne Cumhuriyetin Çömez Devleti Va

43. Muhtarlar Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden tüm dünyaya mesaj verdi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie'ni kabul etti. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleşen kabulde Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubunu sund..

Erdoğan Filistinli Cuneydi'yi Ağırladı 00:38

Erdoğan Filistinli Cuneydi'yi Ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs direnişinin sembolü haline gelen Filistinli 16 yaşındaki Fevzi el-Cüneydi'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde,kabul etti. Kabulde Cüneydi'nin babası Muhammed el-Cuneydi de hazır bu..

Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Eşi Müge Anlı'nın Programına Konuk Oldu 07:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Eşi Müge Anlı'nın Programına Konuk Oldu

Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nden canlı yayına bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan başlatılan okuma-yazma seferberliğine destek oldu..

  • BETA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Makedonyalı Mevkidaşını Resmi Törenle Karşıladı 01:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Makedonyalı Mevkidaşını Resmi Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmi törenle karşıladı...

Şam Rejimi Ile Resmi Bir Temas Söz Konusu Değil 01:46

Şam Rejimi Ile Resmi Bir Temas Söz Konusu Değil

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Şam rejimi ile doğrudan resmi bir temasın söz konusu olmadığını belirterek, Olağanüstü şartlar gerektirdiğinde, istihbarat birimimiz, doğrudan ya da dolaylı belli temaslar kurabilir. ded..

İşte Ilk Milli Insansız Kara Aracımız 00:30

İşte Ilk Milli Insansız Kara Aracımız

İnsansız hava araçları ve silahlı insansız hava araçlarının ardından insansız sistemler karaya da taşınıyor. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı sosyal medya hesabından insansız kara aracımızla ilgili ilk görün..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de 01:03

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson 11-16 Şubat Ortadoğu ziyareti kapsamında Amman, Beyrut, Kahire ve Kuveyt'ten sonra Ankara'ya geldi. Türkiye'ye gelmeden önce Beyrut'ta açıklamalarda buluna..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti 00:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Dışişleri Bakanı Abdelkader Messahal'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da 01:47

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da

Rusya Devlet Başkanı Putin'in taşıyan uçak Esenboğa Havalimanına indi. Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk nükleer santral projesi olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) ..

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri 01:53

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Polisler Külliye'de Cum..

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Hodri Meydan 00:44

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Hodri Meydan

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 26 Ağustos 2018'de yapılması çağrısına ilişkin, Arkadaşlar, hodri meydan. Biz CHP olarak h..

Bbp De Açıkladı Adayımız Erdoğan 00:13

Bbp De Açıkladı Adayımız Erdoğan

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını desteklediklerini açıkladı. Destici, AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu 'Cumhur İt..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurdaki Dalgalanmanın Önünü Kesebilecek İmkanlara Sahibiz 04:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurdaki Dalgalanmanın Önünü Kesebilecek İmkanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde eski milletvekilleriyle bir araya geldiği iftar programında konuştu...