#Cumhurbaşkanlığı seçimi

 Rusya Ukrayna Savaşının Biteceği Tarih Açıklandı 06:46

Rusya Ukrayna Savaşının Biteceği Tarih Açıklandı

UKRAYNA CUMHURBAŞKANLIĞI OFİSİ DANIŞMANI ALEKSEY ARESTOVİÇ HABER GLOBAL'E KONUŞTU ALEKSEY SAVAŞ EN GEÇ MAYIS BAŞINDA BİTER DEDİ...

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak 14:36

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak

Rusya ve Ukrayna heyetleri Türkiye'de görüşecek. Ukraynalı müzakereci David Arakhamia, Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakerelerde bir sonraki turun 28-30 Mart tarihlerinde Türkiye'de yüz yüze yapılacağını açıkladı. Cumh..

Emin Müftüoğlu Türkiye’Nin Tanıtımına Önemli Bir Katkı Sağlandı 06:32

Emin Müftüoğlu Türkiye’Nin Tanıtımına Önemli Bir Katkı Sağlandı

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Türkiye'nin tanıtımına önemli bir katkı sağladığını belirterek, bir sonraki hedeflerinin dünya ve olimpiyatta madalya kazanan br..

İsveç ve Finlandiya'dan Türkiye'ye 'ikna' ziyareti 03:00

İsveç ve Finlandiya'dan Türkiye'ye 'ikna' ziyareti

İsveç ve Finlandiya heyetleri ikna çabası için Türkiye'ye geldi. Heyet, bugün Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal ile görüşme gerçekleştirecek...

Santralde alevlerle ölümüne mücadele! 03:49

Santralde alevlerle ölümüne mücadele!

Muğla Milas'ta dün akşam Kemerköy Termik Santrali'ne sıçrayan yangın bu sabah saatlerinde söndü. Santraldeki yangın 11 saat sürerken, santral çevresindeki yer yer devam eden alevlere müdahale ise hem karadan hem de havad..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç 04:18

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde yapılan toplantı, Rusya ve Ukrayna taraflarının hem heyet başkanları hem de heyetler arası görüşmelerinin ardından sona erdi. Toplantının ardından heyetlerden ardı ardına önem..

Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsanlarına mı Geldi? 16:48

Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsa

Ev hayvanlarının çiplenmesinden sonra insanlara da dijital kimlik geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın o açıklaması ne anlama geliyor? Evcil hayvanların çiplenmesi gündemdeyken, insanlara da dijital kimlik g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce