#Cumhurbaşkanlığı seçimi

Almanya'daki Türkler Sandık Başında 00:35

Almanya'daki Türkler Sandık Başında

Almanya'daki Türk seçmenler, Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için sandık başına gitti...

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu 02:12

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu

24 Haziran Pazar Türkiye cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için sandığa gidecek. Bu kritik seçim öncesinde ilk defa pusulada ittifak alanı yer alacak. Seçimde oyunuzun geçersiz sayılmaması için dikkat etmeniz gerek..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CIA Direktörü Pompeo'yu Kabul Etti 00:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CIA Direktörü Pompeo'yu Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CIA Direktörü Mike Pompeo'yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün CIA Direktörü Mike Pompeo'yu Mİ..

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de 01:41

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'deü Son dakika gelişmesi... Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek üzere Beştepe'ye gitti. Başbakan Binali Yıldırım, Mec..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı 01:06

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi töreninde yaptığı konuşmada, gazi ve şehit yakınlarının Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni şereflendirdiği..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

Kalın Bir Mendil Aldım Dereden Türküsünü Yorumladı 01:17

Kalın Bir Mendil Aldım Dereden Türküsünü Yorumladı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sözü ve müziği Ekrem Yeşilada'ya ait olan Bir Mendil Aldım Dereden i yorumladı...

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beştepe’den Almanya’ya Sert Tepki 01:16

Beştepe’den Almanya’ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, G-20 liderler zirvesi öncesi Alman siyasetçilerin yaptıkları açıklamaların kabul edilemez olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, G-20 liderler zirvesin öncesi b..

MİT'in Tabelası Değişti 00:52

MİT'in Tabelası Değişti

Kanun Hükmünde Kararname ile Cumhurbaşkanlığına bağlanan Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı'nın giriş kapısındaki yazıda yer alan Başbakanlık ibaresi Cumhurbaşkanlığı olarak değiştirildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i Resmi Törenle Karşıladı 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i Resmi Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'i resmi tören ile karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa görü..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Anlatan Video Yayınladı 04:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Anlatan Video Yayınladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime çok kısa bir süre kala, 25 Haziran sabahı Türkiye'nin geçeceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan bir video yayınladı. İşte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin etti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkan Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı...

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü 00:50

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü

Fransa'nın başkenti Paris'te 1 Mayıs eylemleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un güvenlik danışmanlığını yapan ve Cumhurbaşkanlığı Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Alexandre Benalla'nın polis kı..

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi 01:48

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi

Bakan Albayrak'ın görevinden af talebi Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Berat Albayrak'ın istifa paylaşımı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. BERAT ALBAYRAK'IN İSTİFASI KA..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek'e geldi 02:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek'e geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere TC-TUR uçağıyla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya geldi. Erdoğan, Saraybosna Uluslararası Havalimanı'nda Bosna Hersek Güvenlik Bakanı Selmo Çikotiç..

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi 01:38

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı. HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurb..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne 10:29

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne

Müge okuldan gelir. Müge sınıf başkanı olmak istiyordur. Galip bey de kızını destekler. Ve sınıf başkanı seçimi için çalışmaya başlarlar. Mine de başkan olmak ister. Annesi ona evlerinin bahçesin de başkanlık yapmasını ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor 03:39

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, Şu aşamada erken seçimi telaffuz etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Türkiye referanduma gidiyor. dedi. Kurtulmuş, anayasa t..