#Cumhurbaşkanlığı seçimi

Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet 01:00

Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması yaklaştıkça Almanya'nın Türkiye karşıtı hamleleri hem artıyor hem de gittikçe seviyesizleşiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanlarına konuşma izni bile vermeyen Almanya, Köln şehrind..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle 15:18

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle

27 Aralık 1979 Muhtırasının ardından istenen düzenin sağlanamaması, 24 Ocak 1980 Kararları, artan terör olayları ve 1980 cumhurbaşkanlığı seçim krizi. Konu hakkında yapılan röportajlar. Kurtul Altuğ Süleyman DemirelGüne..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

1950 Genel Seçimleri Sonrası Türkiye Siyaseti izle 13:51

1950 Genel Seçimleri Sonrası Türkiye Siyaseti izle

1950 genel seçimleri sonrası ülke siyasetinde yaşanan gelişmeler ile Celal Bayar'ın cumhurbaşkanlığı, Adnan Menderes'in ise başbakanlık görevine gelmesi. Adnan Menderes'in radyodaki ses kayıtları...

Mısır Askeri Darbesi Sonrası Yaşanan Gelişmeler izle 01:27

Mısır Askeri Darbesi Sonrası Yaşanan Gelişmeler izle

Askeri darbe sonrası Mısır'da yaşanan gelişmeler, Müslüman Kardeşler teşkilatı üyelerinin yargılanması, 529 üye hakkında idam kararı çıkması, Abdel Fattah El Sisi'nin cumhurbaşkanlığı adaylığı ve ülke genelindeki protest..

Çanakkale Zaferi'nin 100.yıl reklam Recep Tayyip Erdoğan 04:25

Çanakkale Zaferi'nin 100.yıl reklam Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanlığı tarafından Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan tanıtım filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu Arif Nihat Asya'nın Dua şiiri de yer aldı..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Neden Mi Evet Diyoruz Buyrun İzleyin 00:57

Neden Mi Evet Diyoruz Buyrun İzleyin

Anayasa değişikliğine Cumhurbaşkanlığı teklifine neden mi evet diyoruz buyurun izleyin ve kararınızı verin..

Cumhurbaşkanı   Çocuğun Olduğu Yerde Biz Başka Bir Ölçü Aramayız 00:56

Cumhurbaşkanı Çocuğun Olduğu Yerde Biz Başka Bir Ölçü Aramayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan çocukları kabulünde konuştu...

Fransa Seçimlerinde Sandıklardan 'Erdoğan' Çıktı 00:28

Fransa Seçimlerinde Sandıklardan 'Erdoğan' Çıktı

Fransa'da gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir çok zarftan Erdoğan ismi çıktı. Gurbetçi vatandaşlarımız zarflara düşüncelerini içeren notlar da bıraktı....

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurdu 01:01

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurd

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalmayı başaran Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen, partisinin liderliğini bıraktığını duyurdu. Ayrılıkçı ve İslam karşıtı söylemleriyle seçim kampanyası dönemine damg..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Benin Dışişleri Bakanı Agbenonci'yi Kabul Etti 00:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Benin Dışişleri Bakanı Agbenonci'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, 40 dakika sürdü....

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti 01:00

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan aşırı sağcı Marine Le Pen, Euron ile ilgili vaadinde geri adım attı. Daha önce Euro yerine ulusal para birimi Fransız Frangı'nı geri getireceğini söyleyen..

Emmanuel Macron  Fransa Frexit ile Karşı Karşıya 01:31

Emmanuel Macron Fransa Frexit ile Karşı Karşıya

Fransa'da pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin favori ismi Yürüyüş Hareketi (En Marche) lideri Emmanuel Macron, ülkesinin AB'den ayrılma riski ile karşı karşıya kalabileceğini söyledi. Kendisini AB yanlıs..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü 01:10

İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü

Fransa'daki 1 Mayıs İşçi Bayramı gösterilerine cumhurbaşkanlığı seçimleri damgasını vurdu. Sendikalar, ikinci tura kalan adaylardan Emmanuel Macron ile ilgili ikiye bölünse de aşırı sağcı diğer aday Marine Le Pen'e karş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne Böyle Geldi 07:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne Böyle Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden çok sayıda aracın eşlik ettiği konvoyla 979 gün sonra tekrar üye olmak için kurucusu AK Parti Genel Merkezi'ne geldi....

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Erdoğan  Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi 01:33

Erdoğan Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye geri döndü ve Türk siyasetine ilişkin yeni dönemin rotası da böylelikle çizilmiş oldu... Peki yeni dönemin ipuçları neler? Partili cumhurbaşkanlığı ile Türkiye nasıl bir ivme kazanacak?..

Fransa'daki Portekiz Gurbetçiler Haberi 02:54

Fransa'daki Portekiz Gurbetçiler Haberi

Fransa'daki Portekiz gurbetçiler cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında ne düşünüyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Dünyanın En Genç Liderleri 01:59

Dünyanın En Genç Liderleri

Macron, Fransa'nın Napolyon'dan sonraki en genç Cumhurbaşkanı oldu. Macron gibi, yaşlı ve kurt politikacıları geride bırakarak Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan çok sayıda genç lider var. 40'lı yaşlarda olmak..

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..