#Cumhurbaşkanı erdoğan el baba da İneceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kudüs' Şiirini Okudu 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kudüs' Şiirini Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Sivas 6. Olağan Kongresinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda Nuri Pakdil'in 'Kudüs' şiirini okudu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie'ni kabul etti. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleşen kabulde Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubunu sund..

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor 00:57

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yarın ABD Başkanı Trump ile telefonda görüşeceğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini de dile getirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız... 01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Altay'ın ÖSO ile açıklamalarına sert tepki göstererek, Sen sıcak yatağında yatarken terörist dediğin ÖSO, beni..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz' 00:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Makedon mevkidaşı İvanov'la ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan ve Makedonya arasındaki isim sorunu ile ilgili soruya Burada hiçbir tereddüt söz konusu ..

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize Dua 00:59

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize

Somalili öğrenci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Afrin'deki Mehmetçik'e dua etti. Uluslararası Afrika Üniversitesi Mescidi'nde çekilen görüntülerde Siyasi Bilimler okuyan Somalili genç Türk halkına, Cumhurbaşkanı..

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama 00:38

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay ziyaretinde Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek vermek için Hatay'a gelen sanatçılarla bir araya geldi. İbrahim Tatlıses, “Yaylalar” türküsünü söyledi. Türküyü ha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bil Oğlum' Türküsünü Söyledi 01:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bil Oğlum' Türküsünü Söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti. Burada Mehmetçiğe destek için ziyarette bulunan sanatçılarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sanatçı Esat Kabaklı'yla Vatan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Peynirciden Alışveriş Yaptı 01:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Peynirciden Alışveriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da bir peynirci dükkanına girerek alışveriş yaptı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, dışarıdaki vatandaşlarla da sohbet etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözleri Salonu Ayağa Kaldırdı 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözleri Salonu Ayağa Kaldırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özbekistan Şevket Mirzayev'in liderliğinde her alanda olduğu gibi, ticari alanda da çok önemli reformlar gerçekleştiriyor. Doğrusu az ön..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete atıldığı ilk yallarda duvarlara afiş astığı zamanları anlattı. 'Bizim zamanımızda bu işin propagandaları, Telvizyo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere'de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan işgalci İsrail'in Kudüs'te yaptığı katliamı sert bir dille kınayarak 'Filistinli kardeşlerimizle dayanış'...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik 01:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki Kudüs Zirvesi sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Terörist yerleşimcilerin kutsallarımıza saldırısı konusunda artık sabrımızın son..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burslar hakkında ' Her müracat eden ünive..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı 03:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu. Mahşeri kalabalığa seslenen istanbul Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi'nden da bahsetti. Mitingte yapılacak Millet Bahçesi'nin ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Messi Mi Ronaldo Mu' Sorusunu Cevapladı 01:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Messi Mi Ronaldo Mu' Sorusunu Cevapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Kupası'ndaki favorisini açıkladı ve Messi Ronaldo karşıla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşması yapmak için AK Parti Genel Merkez'e geliyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyundan ilk görüntüler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Cumhur İttifakı'nı Devam Ettireceğiz 02:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Cumhur İttifakı'nı Devam Ettireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı'nı devam ettireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekili dağılımı ve ülkemizin içinden geçtiği durum sebebiyle Cumhur İttifakı'nı Mecliste devam ettireceğiz. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde 02:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 ülke liderinin katılımıyla başlayan NATO Zirvesi'nde yer almak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'deki programa katıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Darbe Defterini Bir Daha Açılmamak Üzere Kapattık 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Darbe Defterini Bir Daha Açılmamak Üzere Kapat

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe defterini bir daha açılmamak üzere kapattık Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz ile demokrasimizin rüşdünü tüm dünyada ispat ettik. İnşallah ülkemizde artık darbe defterini bir daha açılmamak ü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletimizin Askerlikle Bağının Kopmasını Doğru Bulmuyoruz 04:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletimizin Askerlikle Bağının Kopmasını Doğru

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin askerlikle bağının kopmasını doğru bulmuyoruz Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletimizin askerlikle bağının tümden kopmasını doğru bulmuyoruz. Bu millet asker bir millettir ve onun r..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti 00:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi kabul etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan idam açıklaması Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam cezasına İlişkin, Bütün mesele, parlamentoya geldiği zaman parlamentodan geçtiği anda benim için onaylamamak diye bir şey yoktur, onaylarım. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 100 Günlük İcraat Programı'nı Açıkladı 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan 100 Günlük İcraat Programı'nı Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100 Günlük İcraat Programı'nı açıkladı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 100 günlük icraat programını tanıttı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guliyev'e tebrik telefonu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ramil Guliyev'i tebrik etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Var 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Va

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var. Döviz kuruna, faizlere, tehditlere bakıp el ovuşturanlar hiç boşuna heve..