#Cumhurbaşkanı erdoğan i̇slam kıyamete kadar asla değişmeyecektir haber izle

Olacak O Kadar 4.Bölüm İzle 54:04

Olacak O Kadar 4.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 4. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Toplu Program, Pazarlamacı ve Sansürcü skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 5.Bölüm İzle 52:19

Olacak O Kadar 5.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 5. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sarhoş, Konuşa Konuşa ve Küçük Hüsamettin skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 6.Bölüm İzle 49:06

Olacak O Kadar 6.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 6. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sarhoş ve Ev Hali skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 7.Bölüm İzle 51:46

Olacak O Kadar 7.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 7. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Forum Programı ve Yılbaşı Haberi skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 8.Bölüm İzle 53:01

Olacak O Kadar 8.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 8. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sağlık Olsun, Ben Bulurum Bilgi Yarışması ve Spor Programı skeci yer almaktad..

Olacak O Kadar 11.Bölüm İzle 47:45

Olacak O Kadar 11.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 11. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Çocuklar İçin, İngilizce Dil Dersi, Ekonomi Dersi, Küçük Hüsamettin Hüso The..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 12.Bölüm İzle 43:48

Olacak O Kadar 12.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 12. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Sabahın Seher Vakti, Bir Küçük Hanımcık ve 1. Çinko Bilgi Yarışması..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 13.Bölüm İzle 55:39

Olacak O Kadar 13.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 13. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Yıldız ve İkinci Bahar skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 14.Bölüm İzle 48:26

Olacak O Kadar 14.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 14. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Doğru Okula ve Kameranın Gerisi skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 15.Bölüm İzle 52:43

Olacak O Kadar 15.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 15. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Başhemşire, Açlık ve Küçük Hüsamettin skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle 51:56

Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 16. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Açık Öğretim, Hastalık, Sordum soruyu Aldım Cevabı Yarışması, Besta..

Olacak O Kadar 17.Bölüm İzle 50:46

Olacak O Kadar 17.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 17. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Sağlık ve Dilencilik skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 19.Bölüm İzle 57:12

Olacak O Kadar 19.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 19. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Bilim ve Teknik, Yorgun Savaşçı, Lokanta Teftişi ve Adam Olacak Vatandaş ske..

Uyuyana Kadar Film İzle 1:31:52

Uyuyana Kadar Film İzle

Christine'nin hafızası geçirdiği bir kaza sonrası her gece adeta sıfırlanır. Kendisini 27 yaşında sanıyorken, aynada 40 olduğunu görür; fotoğraflarda bu senin kocan yazan adamı hatırlayamaz. Christine bir tarafta karan..

Bu Kadar Da Çok Acıyacak Komik Videoları İzle 00:54

Bu Kadar Da Çok Acıyacak Komik Videoları İzle

Arkadaşlarınız her zaman eğlencelidir ...))) ama birazdan acıtanlardan olmasaydı iyi olur du..

  • PengoTV tarafından
  • 2.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü 02:47

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “sıfır kaza, sıfır can kaybı” diyerek yeni bir hed..

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurdu 01:01

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurd

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalmayı başaran Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen, partisinin liderliğini bıraktığını duyurdu. Ayrılıkçı ve İslam karşıtı söylemleriyle seçim kampanyası dönemine damg..

Kılıçdaroğlu'ndan Tavsiyeler: Kemal Kardeşine Haber Ver Hemen Yanında Olacağım 00:19

Kılıçdaroğlu'ndan Tavsiyeler: Kemal Kardeşine Haber Ver Hemen Yanında

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, “Eğer dış güçler Türkiye'ye karşı oyun oynuyorlarsa Kemal kardeşine haber ver, hemen yanında ..

Zuhal Olcay'a Kötü Haber Geldi 03:11

Zuhal Olcay'a Kötü Haber Geldi

Anadolu 46. Asliye Ceza Mahkemesi, sahnede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Zuhal Olcay’ı önce 1 yıl hapis cezasına çarptırmıştı...

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müjdeli haber! 02:52

Müjdeli haber!

IRAK YAPMAZSA BİZ VURACAĞIZ DEDİ, TERÖR YUVASI KANDİL İLE BİRLİKTE MAHMUR KAMPINA DA OPERASYON SİNYALİ VERDİ. İÇ VE DIŞ SİYASETİN SICAK BAŞLIKLARINI DEĞERLENDİREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YAPTIRDIĞI ANTİKOR TESTİNİN SONU..

İlkay'ı Mutlu Eden Haber 00:50

İlkay'ı Mutlu Eden Haber

İlkay Buharalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sudan ziyaretinde Sevakin Adası isteğini hatırlattı. Buharalı, bu haberden duyduğu memnuniyeti böyle anlattı....

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız 01:58

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız Fetullahçı Terör Örgütü A Haber'den rahatsız... İtirafçı olmayı kabul eden bir hakim ifadesinde, koğuşunda A Haber izlemek istediğini ama örgüt üyelerinin buna izin vermediğini söyledi. Ü..

Beyaz Haber Ajansi Mezarlikta Ağlayan Genç Kizin İzi̇ni̇ Sürdü Çorum 04:55

Beyaz Haber Ajansi Mezarlikta Ağlayan Genç Kizin İzi̇ni̇ Sürdü Çorum

Çorum'da 5 gece üst üste aynı mezarın başına gelip ağlayan genç kız, kenti karıştırdı... Görevliler, yüzüne fener tutup,seslendikleri kızı bir türlü yakalayamadı..Çünkü genç kız, anında ortadan kayboluyor,bir daha da asl..

Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunuluyordu' 02:18

Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunulu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, 28 Şubat sürecinde ana haber bültenleri korku filmi yayınlar gibi sunuluyordu. 'Postmodern darbe' deniyor ama bunun da sebebi bir algı operasyonunun ..

Yavru Köpeğe Yapılanlar Ve Sonunda Hepimizi Kahreden O Haber 02:29

Yavru Köpeğe Yapılanlar Ve Sonunda Hepimizi Kahreden O Haber

Yavru Köpeğe Yapılanlar Ve Sonunda Hepimizi Kahreden O Haber..

Yavru Köpeğe Yapılanlar'la Alakalı Bir Kişi Yakalandı Son Dakika Haber 02:00

Yavru Köpeğe Yapılanlar'la Alakalı Bir Kişi Yakalandı Son Dakika Haber

Yavru Köpeğe Yapılanlar'la Alakalı Bir Kişi Yakalandı Son Dakika Haber..

Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı 04:01

Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı

KÜÇÜK EYLÜL 8 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU Bursa'da yaşayan İbrahim-Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Burada Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçükleri olan Eylü..

A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu 02:58

A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ile gündeme gelen 84 yaşındaki Mahmut Zeki Yıldırım'a Başbakan hediye göderdi. A Haber ekibi, aldığı hediye karşısında gözyaşlarını tutamayan Yıldırım'ın evine gitti ve bakın ..

Budabi Haber  Oğuzhan Uğur 07:58

Budabi Haber Oğuzhan Uğur

Ülkenin nabzı Budabi Haber’de atıyor! Gündemin en çarpıcı başlıkları alemin en havalı haber spikeri Oğuzhan Uğur’la masaya yatırılıyor. Bu haber bülteninde yok yok! Budabi Spor’da en güncel transfer haberleri, maç yoru..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce