#Cumhurbaşkanı erdoğan türkiye yeni yönetim sisteminin İlk seçimini İnşallah kolay Şekilde gerçekleştirecektir haber izle

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor 05:27

Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Cuma günü müjde vereceğiz” açıklamasıyla Türkiye'yi heyecanlandırdı. Konuşmanın ardından döviz ve altın düşüşe geçti, borsa yükseldi. Müjdenin ne olacağına yönelik iddialar da gündeme ..

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor 01:36

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na uçuş izni vermemesinin ardından, iki ülke arasındaki diplomatik kriz derinleşti. Genel seçimler için çalışmalarını sürdüren Hollanda Başbakanı Mark Rutt, Cumhurbaşkanı ..

Erdoğan_ Türkiye Teröre Teslim Oldu' Demek Teröristle Aynı Safta Yer Almaktır 01:16

Erdoğan_ Türkiye Teröre Teslim Oldu' Demek Teröristle Aynı Safta Yer A

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 33. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu...

Almanya bıraktı, Türkiye sahip çıktı Osman Amca evine döndü 02:47

Almanya bıraktı, Türkiye sahip çıktı Osman Amca evine döndü

Alman doktorlar ölüme terk etmişti. Hatta öyle ki, hastane aileden ötenazi için imza bile talep etmişti. Osman Kızılkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, Türkiye'ye getirildi. 59 yaşındaki Kızılkaya, Ankara Şehir H..

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Edildi 01:49

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Ed

Londra merkezli düşünce kuruluşu Ember'in bu yılın ilk yarısını içeren Avrupa Elektrik Görünümü raporuna göre, Türkiye'de bu dönemde rüzgar ve güneşin toplam elektrik üretimindeki payı yüzde 12,9'a yükseldi. Türkiye, rüz..

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi'' Planladığını İfade Etti 01:39

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi''

Arka Plan programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İslam'a uymayan kumpaslar yapan FETÖ'nün elebaşı Gülen'in eğer darbe başarılı olsaydı Humeyni gibi Türkiye'ye gelmeyi planladığını ifade etti. Bütü..

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi vatandaşları duygulandırdı 06:11

Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi vatandaşları duygulandırdı

Türkiye'nin filosuna kattığı 4'üncü sondaj gemisi, Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Limanı'na yanaştı. Geminin yanaşmasını sahilden izleyen vatandaşlar, duygulandı. Gözleri dolarak konuşan Arif Tokmakçı, Bu gemi ..

O Ses Türkiye-Yansı Dilan Özçolpan - Kim Ne Derse Desin 05:45

O Ses Türkiye-Yansı Dilan Özçolpan - Kim Ne Derse Desin

Yansı Dilan Özçolpan, Kim Ne Derse Desin adlı parçayı seslendirdi. Tüm jürileri döndürmeyi başaran Yansı Dilan, seçimini Murat Boz yönünde kullandı..

  • ANKA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yükseliş Dönemi 03:13

Türkiye'nin Yükseliş Dönemi

Abdulhalik Çimen yönetimindeki A Haber bir habercilik başarısına imza attı. A Haber Türkiye ve dünyanın 66 noktasından birden canlı yayın yaparak görülmemiş bir rekora imza attı. Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı o..

Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 02:06

Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016

O Ses Türkiye’nin 24 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan 39.Bölümünde, 'Haydar Haydar' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Hadise'yi seçen Dodan Özer, O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor. Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı 01:50

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in Soçi'deki buluşmasında ekonomik ve ticari ilişkiler, enerji, kısıtlamalar ve domates alımı konuları masadaydı. İki lider ticaret hacminin genişlemesi konusunda görüş birliğine vardı...

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var 01:57

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var

GİRSAN Silah Sanayi Fabrika Müdürü Yusuf Nesil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silahla ilgili açıklamalarının kendilerini son derece cesaretlendirdiğini belirterek, Türk üreticilerin son 10-15 yılda ..

TÜRKİYE'YE DAİR DİKKAT ÇEKİCİ UYARI! 46:38

TÜRKİYE'YE DAİR DİKKAT ÇEKİCİ UYARI!

02:22 Büyük Ortadoğu Projesi nedir? 06:57 Ülkeler küresel şirketler tarafından yönetilecekler 14:12 Turgut Özal Avrupa Yerel Özerklik Şartnamesini imzaladı 15:42 Eyalet sisteminin adı yerel yönetimlere özerklik mi ol..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 6 ay önce
Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Hedef Türkiye  Savaş Meydanı Suriye 10:10

Hedef Türkiye Savaş Meydanı Suriye

Karar alamayan Türkiye'den hızla büyüyen Türkiye'nin önünü açacak yeni sisteme 'evet' dedi Türkiye. Şimdi sırada reformlar var. Türkiye tüm engellere, algı operasyonlarına rağmen 2023 hedeflerine hızla ilerleyen Türkiye..

Filistinli Direnişçiden Türkiye'ye Anlamlı Mesaj 00:59

Filistinli Direnişçiden Türkiye'ye Anlamlı Mesaj

Filistinli direnişçi Biz size vefa gösteriyoruz, sizin bize gösterdiğiniz gibi. Ve inşallah Mescid-i Aksa topraklarına sizi bekliyoruz sözleriyle Türkiye'ye mesaj gönderdi...

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

Türkiye Sınırları Boyunca Terörist Tehdidi Ortadan Kalkana Kadar Durmayacak 01:56

Türkiye Sınırları Boyunca Terörist Tehdidi Ortadan Kalkana Kadar Durma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, Münbiç başta olmak üzere sınırları boyunca kendisine saldırmak üzere hazır bekleyen terörist tehdidi tamamen ortadan kalkana kadar durmayacaktır. Varsa cesareti olan buyursun, hodri meyda..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türkiye'ye geldi 02:22

Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türk

Afganistan'daki Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türkiye'ye geldi. Türkiye’ye gelen Muttaki, bazı Türk yetkililerle temaslarda bulunacak. Son dakika haberi: Afganistan'daki Taliban hüküme..

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var 03:13

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var AB'nin 'müzakere donsun' tavsiyesi, A Haber’de yayınlanan Arka Plan programında mercek altına alındı. Programa konuk olan AP eski Milletvekili Ozan Cey..

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar 01:52

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündemi değerlendirdi. İran'daki olaylar dışarıdan desteklendiğini dile getiren Karagül 'Bu iş İran'da başarılı olursa bunun bir adım sonrası Türkiye'dir. Açık bi..

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz 02:26

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKPM'nin Türkiye ile ilgili kararı için Bu siyasi bir karardır, tanımıyoruz dedi. Bu yıl içinde AK Parti'nin başına geçeceğinin sinyalini de veren Erdoğan, Sincar operasyonu konusunda ise ABD'yi ..