#Cumhurbaşkanı erdoğan türkiye yeni yönetim sisteminin İlk seçimini İnşallah kolay Şekilde gerçekleştirecektir haber izle

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar 07:39

İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar

İngiliz The Economist gazetesinin yaptığı habere atıfta bulunan Gazeteci-Yazar Bekir Hazar, İngiliz gazetenin 'Türkiye'nin yüzyıllardır Rusya ile savaş halinde bulunduğunu bu yüzden bu yakınlaşmanın' oldukça ilginç oldu..

Türkiye, Rusya'yla Osmanlı'yı Yeniden Kuracak! Bütün Korkuları Bu 08:35

Türkiye, Rusya'yla Osmanlı'yı Yeniden Kuracak! Bütün Korkuları Bu

Türkiye Büyüyor. Birileri Bunlardan Rahatsız Olmaya Başladı. Türkiye :Akdeniz, Karadenize Sahiptir...

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı 01:45

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin Soçi’deki Devlet Başkanlığı konutunda bir araya geldi. Putin, görüşmenin basına açık bölümünde ilişkilerin planlandığı gibi geliştiğini ifade ederk..

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü 03:06

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü Paylaş ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, AB ile Türkiye arasında IŞİD'e karşı mücadelede güçlü bir işbirliğinin sürdüğünü söyledi...

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor 00:40

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığın

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sadece 15 Temmuz değil, Suriye'deki, Musul'daki, Kuzey Irak'taki gelişmeler, bütün bu gelişmeler..

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli 01:06

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli Eski Musul Valisi Nuceyfi, tutuklama kararı ile ilgili 24'e konuştu. Nuceyfi, 'Türkiye'nin varlığı Musul'un kurtarılması için çok önemli. Erbil'de kalma..

Türkiye vs Kosova 2-0 Genis Maç Özeti 12_11_2016 - Dünya Kupasi 2018 04:49

Türkiye vs Kosova 2-0 Genis Maç Özeti 12_11_2016 - Dünya Kupasi 2018

Türkiye vs Kosova 2-0 Türkiye vs Kosova 2-0 Genis Maç Özeti 12_11_2016 - Dünya Kupasi 2018..

'Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor 01:33

'Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor

Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş, Türkiye'nin her yıl 300 milyon dolarlık aşı aldığını belirterek, Bu aldığımız aşıların Türkiye'de üretilmesi, sadece dolum, mont..

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi 01:58

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi

Almanya'daki skandal Türkiye açıklamalarına dünyadan tepki yağıyor.. Önce Avrupa ülkesi Estonya Almanya'ya sert tepki gösterdi. Estonyalı yetililer, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek Türkiye bizim vazg..

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi 04:08

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi AP, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için bugün 'dondurulsun' kararı aldı. Hükümet'ten yanıt gecikmedi. AB Bakanı Ömer Çelik, Esasen bu kararı yok hü..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Fiat 124 Spider Türkiye'de Tanıtıldı 00:57

Fiat 124 Spider Türkiye'de Tanıtıldı

Fiat 124 Spider Türkiye'de Tanıtıldı FİAT Düzce Bayisi Simge Otomotivin açılış töreninde markanın efsane otomobili 124 Spider Türkiye'de ilk defa tanıtıldı...

Seçime Giden Türkiye 1:12:41

Seçime Giden Türkiye

* Batı'nın Eşkıyalık Düzeni Son Bulacak! * Türkiye Batı'nın Deli Gömleği'ne Nasıl Girdi? *Türkiye Neden Nato'ya katılmıştı? *Suriye'le 11 Yıl Sonra İlk Temas!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Seçime Giden Türkiye 1:12:41

Seçime Giden Türkiye

* Batı'nın Eşkıyalık Düzeni Son Bulacak! * Türkiye Batı'nın Deli Gömleği'ne Nasıl Girdi? *Türkiye Neden Nato'ya katılmıştı? *Suriye'le 11 Yıl Sonra İlk Temas!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Rus Korgeneralden Rusya'ya Türkiye Uyarısı 01:21

Rus Korgeneralden Rusya'ya Türkiye Uyarısı

Emekli Rus Korgeneral Leonid İvaşov, Rusya'ya Türkiye uyarısı yaptı. Türkiye'nin açık bir şekilde Büyük Turan projesine doğru ilerlediğini söyledi...

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız 00:59

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayında önemli açıklamalarda bulundu. Norveç'te yapılan NATO tatbikatında yaşanan skandal hak..

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar 02:55

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar

Sosyal Yorum'da gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Türkiye'nin güney sınırlarının tamamen kapatılmaya, Türkiye'nin Arap ve İslam coğrafyasıyla irtibatının koparılmaya ça..

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eylül 2017 05:00

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eyl

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında Türkiye sahasında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede A Milli Takımımıza kritik galibiyeti getiren tek golü 75. dakikad..

  • OFSAYT tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez 16:07

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez Başbakan Binali Yıldırım: 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk istişare toplantımızı yeni bir ümit ve heyecanla yapıyoruz. Rabbim bizleri millete hizmet davamızdan bir an bile geri..

Türkiye Marşı  Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç 03:40

Türkiye Marşı Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç

Kırmızı beyaz sahalarda rengimiz Avrupa sahnesinde Türk’ün sesi var Taraftarın seninle eskisi gibi Sahada evlatların ayak sesi var Korkma azalmaz bu sevgin Gönlümüz herkesden zengin Elmanın yarısı gibiyiz Biz etle tırna..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Klavyesi 05:42

Türkiye'nin Klavyesi "Tambu Klavye" (BUS 5.Bölüm)

Uygulamanın linki⏬ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tambu.keyboard https://apps.apple.com/tr/app/tambu-klavye/id1252008295?l=tr https://appgallery.huawei.com/#/app/C101445519 Selamünaleyküm değerli ar..

Türkiye'yi En Net İzleyebileceğiniz Tek Uygulama 06:09

Türkiye'yi En Net İzleyebileceğiniz Tek Uygulama "HGM Küre" (BUS 6.Böl

Uygulamanın linki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hgm.kure Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda HGM Küre'yi inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah b..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

16. Bölüm Tanıtım Fragmanı  O Ses Türkiye 01:05

16. Bölüm Tanıtım Fragmanı O Ses Türkiye

O Ses Türkiye O Ses Türkiye 16. Bölüm Tanıtım Fragmanı yeni bölümüyle cumartesi akşamı 20.00'de TV8'de... Artık bu kanalda her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone Olarak ilk önce siz izleyin..

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor 00:47

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda kullanıcı paylaştıkları görsellerle birlikte Türkiye'ye göktaşı düştüğünü iddia ettiler. Türkiye'ye göktaşı düşüp düşmediğiyle ilgili resmi bir açıkl..