#Cumhurbaşkanı erdoğan türkiye yeni yönetim sisteminin İlk seçimini İnşallah kolay Şekilde gerçekleştirecektir haber izle

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Büyük Sıfırlamanın Şok Gerçekleri! Yeni Hastalık ve Nakitsiz Toplum! 2030 Planı! 1:12:31

Büyük Sıfırlamanın Şok Gerçekleri! Yeni Hastalık ve Nakitsiz Toplum! 2

02:27 NATO toplantısının asıl amacı 10:04 Konu sadece iklim değil! 14:17 Büyük sıfırlama nedir? 24:47 2024 yılında bu gündeme gelebilir 29:26 Nakitsiz toplum planı! 39:10 Yeni dünya düzeninde bunlar olmayacak! 45:50 E..

  • STUDIO AS tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Yeni Stres Çarkı 00:38

Yeni Stres Çarkı

Bu gibi saçma sapan videolar istiyorsanız like atın. Deneyip te beğenenler yorum bıraksın. yeni stres çarkı ile neler yapabiliriz. Bir TL stres çarkı yap. yeni stres çarkı,yeni stres çarkı modelleri, yeni stres çarkı oyu..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni Nissan Micra Test Sürüşü 02:03

Yeni Nissan Micra Test Sürüşü

Yine bir ilk. Türkiye'de sadece Mesut Abi canlarının izleyebileceği, 2017 model yeni Nissan Micra. Bambaşka bir kimlik kazanarak sahneye çıkan Micra, bugüne kadar küçük bir Nissan'da görmediğiniz tarz, teknoloji, ve kali..

  • BETA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılbaşı Şarkısı | Yeni yıl geldi hoş geldi | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostlar 02:20

Yılbaşı Şarkısı | Yeni yıl geldi hoş geldi | Çocuk Şarkıları 2016 | Se

Türkiye'nin yeni ve özgün yeni yıl, yılbaşı şarkısı Sevimli Dostlar ile ÇocukTV seyredelim kanalında. Yeni bir yıl geldi, bir yıl daha geçti, Büyüdük öğrendik hem de eğlendik Hediyeler açıldı mutluluklar saçıldı Güldük..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.302 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama  39 Ölü 00:52

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama 39 Ölü

Somali’yi bu kez bir bombalı araç kana buladı. Başkent Mogadişu’da düzenlenen saldırı 39 kişinin ölümüne sebep oldu. Saldırıda ayrıca 50’ye yakın kişi de yaralandı. Bombalı eylem Somali ve ABD pasaportları sahibi Muhamm..

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2) 02:14

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2)

Bundan tam 5 yıl önce tanıdık ruh hastası adam ve kedisini. Şimdilerde neler yapıyor? Yine kedisiyle videolar çekiyor mu? diye merak eden alkışlarlayaşıyorum üyelerine bu yeni videoyu sunmaktan gurur duyuyorum. İşte karş..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah 02:07

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silah kullanımı çağrısının ardından milli piyade tüfeği MPT-76, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık koruma ekibi, Türk Silahlı Kuvvetleri, MİT personeli ile diğer güvenlik b..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika 03:51

Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Ç

Türk Telekom'u işgal eden darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktıANKARA - 15 Temmuz gecesi Ankara Ulus'taki Türk Telekom binasını ele geçirmek isteyen darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Türk Telek..

Bahçeli- Yeni Anayasa Boynumuzun Borcudur 02:05

Bahçeli- Yeni Anayasa Boynumuzun Borcudur

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni anayasa açıklamasına MHP Lideri Devlet Bahçeli destek verdi. Bahçeli yazılı açıklama yaparak, MHP, yeni anayasa yazımı konusunda üstüne düşeni yerine getirecektir dedi...

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Faşist Avrupa'dan Yeni Skandal 01:22

Faşist Avrupa'dan Yeni Skandal

Faşist Avrupa yine şaşırtmadı. Türkiye düşmanlığını açıkça ortaya koyan Avusturya'da, bir grup faşist Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliğinin çatısına çıktı. İfade özgürlüğüne balta vuran Avrupalılar ırkçı ve Türkiye aleyhta..

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den 01:48

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi. Siyah-beyazlıların 7 milyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğu Akdeniz'de Yeni Navtex! 01:33

Doğu Akdeniz'de Yeni Navtex!

Doğu Akdeniz'deki duruşundan taviz vermeyen Türkiye, çalışmalara devam edilmesi amacıyla Meis Adası'nın güneyi için yeni NAVTEX yayımlandı. Türkiye, Oruç Reis'in yeni görevini açıkladı...

Evkur Yeni Malatyaspor  Trabzonspor Maçının Özeti 03:51

Evkur Yeni Malatyaspor Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzonspor yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile çıktığı ilk maçta Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Malatya'ya galibiyeti getiren golü ilk yarının uzatma dakikalarında Okay Yokuşlu kendi kalesine attı. 31. d..

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama 02:45

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG sisteminin yerine üzerinde çalışılan modele ilişkin, Ana felsefesi liseye geçişte herhangi bir merkezi sınavın olmadığı, çocukların daha çok yeteneklerine, ilgilerine g..

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri 01:32

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artarken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağı..

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor 02:34

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışa kalıcı çözüm bulunmasına yönelik talimat verdi. İşte bu kapsamda vatandaşın cebine göz diken, sebepsiz yere etiketleri şişiren fırsatçılara karşı yeni tedbir..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Hava savunmada yeni teslimatlar yapıldı 01:38

Hava savunmada yeni teslimatlar yapıldı

Türkiye’nin hava savunması yerli imkanlarla güçlendiriliyor. Son olarak Aselsan, Türkiye’nin hava savunmasında görev alacak ilk hava savunma komuta kontrol sistemini hava kuvvetleri komutanlığına teslim etti...

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yeni Gelin 47. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 47. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yeni Gelin 47. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 47. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yeni Gelin 48. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 48. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..