#Cumhurbaşkanı erdoğan türkiye yeni yönetim sisteminin İlk seçimini İnşallah kolay Şekilde gerçekleştirecektir haber izle

Başbakan Yıldırım: Ankara'ya Yeni Metro Hatları Yapıyoruz 00:26

Başbakan Yıldırım: Ankara'ya Yeni Metro Hatları Yapıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Yenimahalle feraset sahibidir, ince eler sık dokur, İnce'yi eler Erdoğan'ı seçer. Boş lafa karnımız tok. dedi...

2 Yeni KHK Yayınlandı 04:07

2 Yeni KHK Yayınlandı

689 ve 690 sayılı iki yeni kanun hükmünde kararname yayınlandı. Yeni yayınlanan KHK'lar ile ilgili detayları A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik aktardı....

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi 01:42

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi

Serie A takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı. 25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 go..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Mutlu Yeni Şarkım İle Herkesi Dert Sahibi Yapacağım. 04:40

Gülden Mutlu Yeni Şarkım İle Herkesi Dert Sahibi Yapacağım.

Gülden Mutlu Yeni Şarkım İle Herkesi Dert Sahibi Yapacağım. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İvana Sert Yeni Şarkılar Çıkarmaya Gayret Göstereceğim 07:18

İvana Sert Yeni Şarkılar Çıkarmaya Gayret Göstereceğim

İvana Sert Yeni Şarkılar Çıkarmaya Gayret Göstereceğim Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısından Yeni Deyim Ne Kadar Ekmek O Kadar Kumpir 00:40

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısından Yeni Deyim Ne Kadar Ekmek O K

Yarışma heyecanından insanlar yeni yeni deyimler, sözler üretebiliyor. Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan yeni bölümünde de yarışmacı heyecandan yeni bir deyim yarattı...

  • JET TV tarafından
  • 2.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Okullara 2 Yeni Ara Tatil 01:46

Okullara 2 Yeni Ara Tatil

Okullara 2 Yeni Ara Tatil İzle..

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş 03:46

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş Sanatçı: Yeni Türkü Albüm: Şimdi ve Sonra Çıkış tarihi: 2012 Tür: Pop Yeni Türkü, 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan'ın Ankara'da kurduğu müzik topluluğudur. Topluluğu..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı 08:27

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni ..

Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama 01:42

Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama

Sevgili seyirciler Türkiye koronavirüse karşı mücadelede aşı ve ilaç çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı. Virüsün etkisini azaltacağı düşünülen “Griffithsin” adlı bir molekülün hayvan..

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar 01:50

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: -Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, nikah, düğün salonu, yüzme, internet kafe, halı saha, konser salonu vb. tüm işyerlerinde hizmetl..

SİHA'lara Yeni Yerli Mühimmat 03:15

SİHA'lara Yeni Yerli Mühimmat

SİHA'lara yeni yerli mühimmat Güvenlik güçlerinin operasyonel kabiliyetini önemli ölçüde güçlendiren silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) mühimmat çeşitliliği yeni yerli mühimmatla artacak...

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor 01:21

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor

Ankara’da yeni anayasa konusunda kritik bir haftaya giriliyor. AK Parti ile MHP’nin bu konuda üçüncü ve son kez bir araya gelmesi bekleniyor. AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve Afyonkarahisar Milletvekili MHP’li ..

FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:38

FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi esnasında Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığında yaşananlara ilişkin yeni gör..

Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi 01:43

Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi

Kuzey Kore, devrim niteliğinde buluş olarak nitelendirdiği yeni nesil roket motorunun başarıyla test edildiğini duyurdu. Kuzey Kore Merkezi Haber Ajansının (KCNA) haberine göre, yüksek itiş gücüne sahip yeni nesil roke..

TEK TEK ANLATTI! 28:03

TEK TEK ANLATTI! "Attığımız Her Adımdan Haberdarlar!" Yeni Dijital Kim

01:06 Yeni Dijital İnternet Kimliğiyle Neyi Amaçlıyorlar? 07:22 İnsan Hakları Anlayışı Değişiyor! 10:12 Türkiye ve Suudi Arabistan Üzerinden Ne Amaçlıyorlar? 10:12 Kur'an Yakma Eylemi ve Yapay Et Çalışmalarının Arka Perd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Doğal Bypass'ta Yeni Kan Damarı Oluşumu Nasıl Sağlanır 00:47

Doğal Bypass'ta Yeni Kan Damarı Oluşumu Nasıl Sağlanır

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Dr. Erdoğan Aygar Doğal Bypass'ta yeni kan damarı oluşumunun nasıl sağlandığını anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Ertürk'ün Yeni Tiguan Allspace Deneyimi 01:00

Nil Ertürk'ün Yeni Tiguan Allspace Deneyimi

Hafta sonu planlarınızın hepsini birden gerçekleştirebilmek için yeterli alan ve konfor, Yeni Tiguan Allspace'te var! Yeni Tiguan Allspace'i ilk deneyenlerden biri olan Nil Ertürk ve ailesi, Volkswagen Arena’da gerçekleş..

  • BETA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye'de Yeni İşgalci Fransa 00:57

Suriye'de Yeni İşgalci Fransa

ABD'den teröre destek ihalesini devralan Fransa, 60 kişilik ilk askeri kafilesini Suriye'ye gönderdi...

Ahmet Parlak -İsyan- Performansından Sonra Yeni Bir Şarkıyla Yine Kendinden Söz Ettirecek! 01:59

Ahmet Parlak -İsyan- Performansından Sonra Yeni Bir Şarkıyla Yine Kend

Kendi işlettiği mekanda söylediği İsyan şarkısıyla beğeni kazanan Ahmet Parlak’tan yeni bir performans. O Ses Türkiye jürisi Gökhan’ın sosyal medyada izlediği bir videoda görerek hayran kaldığı Ahmet Parlak, Bülent Sertt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 8 yıl önce
112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons 00:29

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons Diyarbakır 112 Acil Komuta Merkezi, Musul üzerinden gelen zehirli gazların insan sağlığını tehdit ettiği ve asit yağmurlarına sebep olabileceği iddiası nede..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..