#Cumhurbaşkanı erdoğan: millet kıraathaneleri kuracağız haber izle

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - I.TBMM DÖNEMİ VE 1921 ANAYASASI - I.TBMM'NİN ÖZELLİKLERİ 07:40

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - I.TBMM DÖNEMİ VE 1921 ANAYASASI - I.TBMM'NİN ÖZELLİKLERİ..

  • EBA tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - DOĞRUDAN İSTANBUL HÜKÜMETİ'NİN VE AZINLILARIN ÇIKARDIĞI AYAKLANMALAR 07:57

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - DOĞRUDAN İSTANBUL HÜKÜMETİ'NİN VE AZINLILARIN ÇIKARDIĞI AYAKLANMALAR..

  • EBA tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - İSTANBUL HÜKÜMETİ VE İTİRAF DEVLETLERİNİN ETKİSİYLE ÇIKAN AYAKLANMALAR 08:24

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - İSTANBUL HÜKÜMETİ VE İTİRAF DEVLETLERİNİN ETKİSİYLE ÇIKAN AYAKLANMALAR..

  • EBA tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - İSTANBUL HÜKÜMETİ'NİN TBMM'YE KARŞI TUTUMU 06:05

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - İSTANBUL HÜKÜMETİ'NİN TBMM'YE KARŞI TUTUMU..

  • EBA tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - KUVAYI MİLLİYE BİRLİKLERİNİN AYAKLANMASI 05:23

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - KUVAYI MİLLİYE BİRLİKLERİNİN AYAKLANMASI..

  • EBA tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - TBMM'NİN AYAKLANMALARA KARŞI ALDIĞI ÖNLEMLER 10:51

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - TBMM'NİN AYAKLANMALARA KARŞI ALDIĞI ÖNLEMLER..

  • EBA tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - TBMM'YE KARŞI ÇIKAN AYAKLANMALARIN NEDENLERİ 07:32

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - TBMM'YE KARŞI ÇIKAN AYAKLANMALARIN NEDENLERİ..

  • EBA tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye 00:45

Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlatmıştı. Kampanyaya futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz destek vermişti. Sosyal medyada da çok konuşula..

İsmail Saymaz 6 Lider Millet İttifakı'nın Geleceğinden Çok Başkanlık Sistemi'ni Konuşuyor 10:10

İsmail Saymaz 6 Lider Millet İttifakı'nın Geleceğinden Çok Başkanlık S

LİDER ZİRVESİNDE NE KONUŞULDU?..

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler! 01:18

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler!

Bodrum'da İspanya'ya ait yangın söndürme uçağı denizden su almak için suya indi. söndürme uçağı jet skideki tatilciye çarpmamak suda için bekledi. Görüntülere sosyal medyada tepki yağdı...

Bu millet kardan bile silah yapar 00:38

Bu millet kardan bile silah yapar

Kardan silah yapımını izleyiniz iyi seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.801 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Akkaya: Bu Millet Vatanına Sahip Çıktı 01:48

Deniz Akkaya: Bu Millet Vatanına Sahip Çıktı

Esra Elönü’nün hazırlayıp sunduğu Arafta Sorular programının bu haftaki konuğu ünlü manken Deniz Akkaya oldu. Programda Akkaya’nın son yıllarda düşüncelerinde yaşadığı değişim ve sanat camiasına ilişkin görüşleri üzerine..

  • PITIRCIK tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Millet Dersine Çalışmalıyız 04:22

Millet Dersine Çalışmalıyız

Şehit Enver Paşa'yla ilgili geniş kapsamlı okumalar yaparken, birçok kaynakta aynı bilgiyle karşılaştım: Enver Paşa, Birinci Cihan Harbi'nin mutlaka ikinci bir raundu olacağına inanıyor. Birincisi için artık yapacak fazl..

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Sakiler - Canıma Millet 01:28

Sakiler - Canıma Millet

margarin..

A Haber Recep Tayyip Erdoğan Belgeseli 17:56

A Haber Recep Tayyip Erdoğan Belgeseli

MUTLAKA İZLEYİN.MUHTEŞEM BİR YAŞAM ÖYKÜSÜ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel 01:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Kadınları belgeselinin gösteriminde duygulandırırken eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım gözyaşlarını tut..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti. 03:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de balıkçı teknesini ziyaret etti. Tekneyle denize açılan Erdoğan, telsizden balıkçılara seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ava çıkan balıkçı teknelerini ziyaret e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti 03:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'ne katılmak için geldiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde, köpek ve at eğitim me..