#Cumhurbaşkanı erdoğandan

Erdoğan'dan Fransız Efsaneye Penaltı Golü 01:13

Erdoğan'dan Fransız Efsaneye Penaltı Golü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Uluslararası Futbol Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, penaltı atışı kullandı...

Sultan Abdülmecid'in Torunu Kaza Geçirdi Erdoğan Sahip Çıktı 01:21

Sultan Abdülmecid'in Torunu Kaza Geçirdi Erdoğan Sahip Çıktı

Osmanlı hanedanının sürgünü yaşayan son üyesi, Sultan 1. Abdülmecid'in torunu Bilun Alpan kaza geçirdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sahip çıktı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyrut’ta hastanede tedavi gören Alpan için..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı 01:57

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz destek. CHP eski kadın kolları genel başkanı Deniz Pınar Atılgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmamız gerekiyor dedi. Referandumda evet oyu vereceğini açıkladı....

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar 02:30

'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar

Avrupa bize çok yalan söyledi, hala da söylüyor. Avrupa Birliği'ne bizi almazlarsa almasınlar, 54 sene almadınız da ne oldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sözleri El Cezire'ye verdiği röportajda dile getirdi. C..

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan 12:57

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocukları kabul etti. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı koltuğunu, 10 yaşındaki Yiğit Türk'e bıraktı. Küçük Cumhurbaşkanı'na yöneltilen sorular arasında AK Parti'nin başına geçip geçmeyeceği de ..

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurdu 01:01

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurd

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalmayı başaran Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen, partisinin liderliğini bıraktığını duyurdu. Ayrılıkçı ve İslam karşıtı söylemleriyle seçim kampanyası dönemine damg..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NATO Zirvesine Damga Vuran Görüntü 01:15

NATO Zirvesine Damga Vuran Görüntü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı için geldiği Brüksel'de, yeni NATO Karargah binasında düzenlenen çalışma yemeğine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İngiltere Dışişleri B..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi 01:37

Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nice canlar feda etmiş bir millet olarak bize, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak yakışmaz değil mi? dedi...

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Eğer Racon Kesilecekse Bizzat Kendim Keserim 01:12

Eğer Racon Kesilecekse Bizzat Kendim Keserim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genellikle sosyal medya hesapları ve bazı yazarların zaman zaman adeta şahsımın adına racon ..

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi 03:26

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi

Aracından inerek gençlerin yanına gelen Erdoğan da onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile yapacağı görüşme için Mabeyn Köşküne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK P..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı 01:31

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı

Isparta'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözde adalet yürüyüşü düzenleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, Siz önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediye..

Erdoğan  Merkel'in Partisine Oy Vermeyin 01:11

Erdoğan Merkel'in Partisine Oy Vermeyin

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü 01:18

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu güzel bir oyunla mağlup eden Beşiktaş'a övgüler yağdırdı. Beşiktaş'ın gayet güzel bir oyunla galip geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gayet güzel gollerle ve..

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak 00:56

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrin'le ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Afrin'den taviz verilemeyeceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kuzey Suriye terör koridoru olamayacaktır. Burayı bir terör koridoru ol..

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması  Kaldırılması Lazım 01:19

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması Kaldırılması Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendirdi. TEOG sınavını yanlış bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben TEOG olayını istemiyorum. Bunu da artık yanlış buluyorum. Bunu..