#Cumhurbaşkanı erdoğandan

Erdoğan'dan CHP'ye SİHA Tepkisi, Al Birini Vur Ötekine 05:41

Erdoğan'dan CHP'ye SİHA Tepkisi, Al Birini Vur Ötekine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendiriyor. Cumhurbaşkanı Erodğan CHP'lilerin SİHA'larla ilgili sözlerine sert tepki göstererek 'Al birini vur ötekine' ifadelerini kullandı...

Erdoğan  Çocukluk Hikayesiymiş  Böyle Şey Olur Mu Ya 04:18

Erdoğan Çocukluk Hikayesiymiş Böyle Şey Olur Mu Ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'nin ısrarlı referandum (Irak'ın bölünmesi) girişimine ilişkin ABD ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çocukluk hikayesiymiş, böyle şey olur mu ya? ifadelerini kullan..

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

Erdoğan O Geleneği Abd'de De Sürdürdü 00:41

Erdoğan O Geleneği Abd'de De Sürdürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını Türkiye'de yaptığı birçok konuşmada olduğu gibi 'Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kar..

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü 00:41

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını Türkiye'de yaptığı birçok konuşmada olduğu gibi 'Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kar..

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi 02:25

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikalı Müslüman Toplumun temsilcilerine hitap etti. Bir grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını provoke etmeye çalıştı. Erdoğan, salonda bulunanlara, Üç beş salon teröristine bu ..

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor 03:29

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor

Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arakan'da uygulanan zulme de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının bu konudaki duyarsızlığından duyduğu rahatsızlığı di..

Erdoğan’ı Karşılayanlar Arasında Kadir Topbaş da Vardı 00:54

Erdoğan’ı Karşılayanlar Arasında Kadir Topbaş da Vardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün öğle saatlerinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayanlar arasında İBB Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş da vardı...

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur 00:59

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Ombudsmanlık toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin, Kimse bizden sınırlarımızın hemen yanı başında, 350 kilometre, yeni bir kri..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik 01:57

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik

İran'ın başkenti Tahran'da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık ettikten sonra ortak basın toplantısı düzen..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi 01:30

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı Peşmerge Bakanlığı'nın Genel Sekreteri Cabbar Yaver, bugün Kürt yetkililerle bir araya gelen Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un Bağdat'ın kriz..

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız 00:34

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Erdoğan'dan Gökhan Töre'ye 4 Çocuk Esprisi 00:40

Erdoğan'dan Gökhan Töre'ye 4 Çocuk Esprisi

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Esra Bilgiç'le dünya evine giren Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Katıldığı birçok nikahta yeni evli çiftlere tavsiyelerde bulunan Cumhur..

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi 02:26

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi

Uzun süredir hastanede tedavi gören Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Hastaneden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni hakkında henüz açıklama yapılmadı. 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Ö..

  • BETA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı 01:01

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Gulle ile ortak basın toplantısında konuştu. İslam dünyasının birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erd..

Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek 00:47

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mali Cumhurbaşkanı Keita ortak açıklama yaptı. Afrin'de 2 bin 348 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün teröristlerin bu bölgeden temizlenene ka..

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı 00:59

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki farkı anlatan 1 dakikalık video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video'da iki lider sahnede konuşurken sahneye küçük çocukl..

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon 03:48

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim süreci sonra erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda yeni sistemin ilk 'Cumhurbaşkanı' seçildi. Cumhur İttifakı da TBMM'de çoğunluğu elde etti. Seçim sonuçlarının ne..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..