#Cumhurbaşkanı erdoğandan

Erdoğan  Bu Zat Başka Bir Ülkede mi Yaşıyor 02:06

Erdoğan Bu Zat Başka Bir Ülkede mi Yaşıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca düzenlenen Rumeli-Balkan Buluşması nda Balkan Federasyonu üyelerini kabul etti...

Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu 02:21

Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ülkeleri Vatikan'da bir araya geldi. Bu gelişmeler bir şeyleri çağrıştırıyor. Papa ne zamandan beri AB üyesi oldu. Haçlı zihniyeti sonunda kendini gösterdi. Siz Türkiye'yi Müslüman olduğu için ..

Dünya Liderlerinin Atatürk'ün Vefatı Nedeniyle Yayınladığı Başsağlığı Mesajları izle 03:27

Dünya Liderlerinin Atatürk'ün Vefatı Nedeniyle Yayınladığı Başsağlığı

Mısır Kralı Faruki, Yugoslavya Kralı Paul, İspanya Cumhurbaşkanı Manuel Azana, Adolf Hitler, Romanya Kralı Carol, Fransa Cumhurbaşkanı Albert Lebrun, Bulgaristan Kralı Boris, İsveç Kralı Carl Gustaf, Arnavutluk Kralı Zog..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Erdoğan'ın Korumaları Bile Ayıramadı 01:35

Erdoğan'ın Korumaları Bile Ayıramadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı Diyarbakır Mitinginde yaşlı bir kadına slogan öğretti. Yaşlı Kadında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öperek teşekkür etti işte o anlar...

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi 00:58

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği açılış töreninde görev yapan yaklaşık 60 polis gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polislerin durumların..

Erdoğan'dan Manidar Fıkra 02:39

Erdoğan'dan Manidar Fıkra

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelenin devam ettiğini ifade ederek, Bu ülkenin huzurunu bozanlara, tarihi bir ders veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. 10 bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik dedi...

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu 04:51

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1989 ve 1992 yılında “Başkanlık sisteminin tartışılması gerekir” dediği görüntüler yıllar sonra ilk kez yayınlandı. Arşivden çıkan görüntülerde Özal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dünden b..

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Recep Tayyip Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun Gafı İle Dalga Geçiyor 02:03

Recep Tayyip Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun Gafı İle Dalga Geçiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kemal Kılıçdaroğlunun Referandumdan evet çıkarsa Başbakan ile Cumhurbaşkanı arasında kavgalar olur demesi ile dalga geçiyor...

Erdoğan  Avrupa'nın Yüzündeki Makyaj Dökülüyor 01:23

Erdoğan Avrupa'nın Yüzündeki Makyaj Dökülüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'da Türk bakanlara kapanan kapıların, teröristlere sonuna kadar açıldığını belirterek, Ne yaparlarsa yapsınlar Avrupa'nın yüzündeki makyaj dökülüyor. dedi...

Hayır Çadırı'ndaki Güldüren Diyaloğu Anlattı 02:39

Hayır Çadırı'ndaki Güldüren Diyaloğu Anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında 'Hayır çadırı'nı ziyaretinde yaşadıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bir tane Alevi üniversitesi yapmadınız diyen kişiyle yaşadığı diyaloğu anlatırken hem güldü hem de güldürdü..

Erdoğan'ı Gülme Krizine Soktu 00:46

Erdoğan'ı Gülme Krizine Soktu

Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev'in, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan hakkında söylediği sözler Başbakan Erdoğan'ı güldürdü. Başbakan Erdoğan, Azerbaycan gezisinde Sarkisyan'ın sözleriyle ilgili açıklamada bulundu..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor 03:31

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi 21 Mayıs'ta olağanüstü kongre kararı aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlenecek olağanüstü kongre ile AK Parti genel başkanlık koltuğuna geri döneceği bildirildi. Detayları A Haber Ankara Koor..

Erdoğan  Zulme Rıza Zulümdür 01:58

Erdoğan Zulme Rıza Zulümdür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlantik Konseyi Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 25 milyar dolar harcanarak 3 milyon Suriyeli sığınmacının Türkiye'de barındırıldığını ifade etti. AB'nin ve BM'nin verilen sözleri yerine..

Erdoğan Onlar Korkuyla Yaşasın 02:36

Erdoğan Onlar Korkuyla Yaşasın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan ziyareti öncesi Atatürk Havalimanın'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı'nın gündeminde ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birarada olması vardı. Erdoğan terör operasyo..

Erdoğan Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 02:39

Erdoğan Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD'ın 7. Genel Kurulu'nda konuştu. Sincar'a yapılan hava harekatını hatırlattı ve bir gece ansızın gelebiliriz diyerek harekatın süreceği mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ..

Erdoğan  Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir 00:40

Erdoğan Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terör örgütlerine tarih vererek, haber vererek gidecek değiliz ama bilecekler ki TSK her an buralara gelebilir. Endişeyle yaşamaktansa onlar korkuyla yaşasınlar. dedi...

Erdogan  Hindistan’da Resmi Törenle Karşılandı 03:09

Erdogan Hindistan’da Resmi Törenle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Yeni Delhi’de Hindistan Başbakanı Narendra Modi tarafından resmi törenle karşılandı...

Erdogan  Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde Adalet Yok 01:02

Erdogan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde Adalet Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinden beklenen nedir? Adalettir. Ama Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde adalet var mı? Asla böyle bir şey yok. dedi...

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

Vatandaş Erdoğan'ın Partiye Dönüşünü Sevinçle Karşıladı 12:01

Vatandaş Erdoğan'ın Partiye Dönüşünü Sevinçle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisine dönmesiyle Türkiye bugün tarihi günlerden birini daha yaşadı. Vatandaş ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye dönmesini sevinçle karşıladı...

Mustafa Elitaş'tan Abdullah Gül'e Çağrı 02:09

Mustafa Elitaş'tan Abdullah Gül'e Çağrı

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e çağrıda bulundu. Spekülasyonlara açıklık getirmesini istedi; rahatsızsa net bir cevap vermesi gerekir dedi, aksi halde bu tür sorularla sürek..

Erdoğan  Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi 01:33

Erdoğan Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye geri döndü ve Türk siyasetine ilişkin yeni dönemin rotası da böylelikle çizilmiş oldu... Peki yeni dönemin ipuçları neler? Partili cumhurbaşkanlığı ile Türkiye nasıl bir ivme kazanacak?..