#Cumhurbaşkanı erdoğandan

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı 01:50

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in Soçi'deki buluşmasında ekonomik ve ticari ilişkiler, enerji, kısıtlamalar ve domates alımı konuları masadaydı. İki lider ticaret hacminin genişlemesi konusunda görüş birliğine vardı...

Erdogan'ın Konvoyu Rusya Sokaklarında Böyle Görüntülendi. 00:26

Erdogan'ın Konvoyu Rusya Sokaklarında Böyle Görüntülendi.

Putin ile görüşmek üzere Soçi'ye giden Cumhurbaşkanı Erdogan'ın konvoyu Rusya sokaklarında böyle görüntülendi...

 Erdoğan Fedakar Baba ile Görüştü 01:17

Erdoğan Fedakar Baba ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da protez ayaklı kızının daha rahat yürüyebilmesi için evine düzenek yapan baba Ali İhsan Yıldırım'ı telefon arayarak görüştü...

Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi 01:11

Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Gençlik Festivali'nde gençlere fetih marşıyla mesaj verdi, Arif Nihat Asya'nın fetih marşı şiirini okudu....

Muğla'ya Hint İlgisi 01:52

Muğla'ya Hint İlgisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hindistan ziyareti sonrasında, 50 farklı turizm tur operatörünün bulunduğu Hindistanlı grup, Muğla'ya gelerek turistik bölgelerdeki tarihi ve kültürel alanlarda incelemelerde bulundu..

 Erdoğan ABD'de Böyle Karşılandı 01:38

Erdoğan ABD'de Böyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti süresince konaklayacağı Blair House'a gelişinde kentteki Türkler ve diğer vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı...

Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun... 00:58

Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beyaz Saray'da ABD Başkanı Trump'la görüştü. Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen ikili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak geleceğimizi tehdit eden terör örgütler..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Erdoğan  Teröre Methiye Özgürlük Değil 02:16

Erdoğan Teröre Methiye Özgürlük Değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRGEV tarafından İstanbul'da kurulan İbn Haldun Üniversitesi'nin resmi açılışında konuştu. Terör örgütleriyle mücadele kapsamında akademik personelin ihracı ve gazetecilerin tutuklanm..

Erdoğan,  Hırka-i Saadet'i Ziyaret Ederek  Destimal Programı'na Katıldı 01:51

Erdoğan, Hırka-i Saadet'i Ziyaret Ederek Destimal Programı'na Katıld

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırka-i Saadet'i ziyaret ederek, Destimal Programı'na katıldı...

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması 03:28

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması

ABD'den, Türk korumalara yönelik 'yakalama kararı' açıklamasıABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçiliği önündeki kavgayla ilgili olarak 12 T..

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..

Eli Havada Kalan Donald Trump'ın Fena Bozulması 00:19

Eli Havada Kalan Donald Trump'ın Fena Bozulması

Trump, Polonya'ya gerçekleştirdiği ziyarette Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ve eşi Agata Kornhauser-Duda ile bir araya geldi.Trump ilk önce Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile tokalaştı ardından Duda'nın eşi ile tokalaşma..

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araplar ve Filistinliler o Şiiri Paylaşıyor 02:19

Araplar ve Filistinliler o Şiiri Paylaşıyor

Araplar ve Filistinliler sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okuduğu Mescid-i Aksa şiirine çekilen kısa filmi paylaşarak Türkiye'den yardım bekliyor....

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı 02:14

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı

Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretinin son durağı Doha'da bazı temaslarda bulunacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Uluslararası Hamad Havalimanı'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret..

Erdoğan Almanların Yaptırım Tehdidini Boşa Çıkardı 00:59

Erdoğan Almanların Yaptırım Tehdidini Boşa Çıkardı

Cumhurbaşkanı, Türkiye'de 100 yıldır yatırımları bulunan Alman şirketlerinin iyi kazandıklarını, yaptırımın tutmayacağına dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında partililerin önünde ..

  • ANKA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan YÖK'e Çağrı 01:26

Erdoğan'dan YÖK'e Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, İslam Dünyası Yükseköğretim Alanının Oluşturulması Toplantısı'nın açılış oturumunda konuştu. Erdoğan, YÖK Başkanı'na seslenerek, Bir insan doktorayı bi..

Erdoğan  İstanbul'da Teklersek  Türkiye'de Tökezleriz 01:41

Erdoğan İstanbul'da Teklersek Türkiye'de Tökezleriz

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da teklersek, Türkiye'de tökezleriz. İstanbul'u sağlam tutarsak, Türkiye'de de, dünyada da bizi yıkacak bir güç tanımıyoru..

Erdoğan  Askerlikte Kırgınlık Gibi Bir Kavram Olmaz 00:56

Erdoğan Askerlikte Kırgınlık Gibi Bir Kavram Olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Askerlikte kırgınlık kavramı gibi bir kavram olmaz. Nerede görev verilirse asker gider görevini orada yapar. Şu anda zaten Zekai Aksakallı'nın Özel Kuvvetlerdeki görev süresi de doldu. dedi...

Erdoğan  Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor 00:57

Erdoğan Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor

Ürdün ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kılıçdaroğlu'nun tutuklanması' tartışmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan, Ben bunları değerlendirmeye haiz bir ifade olar..

Rıza Kayaalp 2017 Dünya Şampiyonu Oldu 04:58

Rıza Kayaalp 2017 Dünya Şampiyonu Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rıza Kayaalp'e tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. kez Dünya Şampiyonu olan Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp'i telefonla arayarak tebrik etti..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı 00:44

Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Savunma Bakanı James Mattis'i kabulünde, ABD'nin terör örgütü YPG/PYD'ye desteğinden duyulan rahatsızlığı bir kez daha anlattı...

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor 07:00

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor

Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ten kurtarılan Cerablus’ta hayat normale dönüyor. Bölgenin DEAŞ terör örgütünden kurtarılması ile evlerine dönen Cerablus halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’..

Siyasetçilerin Makam Araçları Başkent'te Sergileniyor 02:07

Siyasetçilerin Makam Araçları Başkent'te Sergileniyor

Siyasetçilerin makam araçları Başkent'te sergileniyor Bir devrin efsane arabaları yeniden ortaya çıktı. Devlet adamlarının hatıralarını taşıyan makam araçları Başkentte bir alışveriş merkezinde sergilendi. Tarih kokan kl..

Erdoğan ve Bahçeli'nin Samimi Sohbeti Dikkat Çekti 02:06

Erdoğan ve Bahçeli'nin Samimi Sohbeti Dikkat Çekti

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'de tören düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki diyalog dikkat çekti...

Erdoğan Arakan'da Zulüm Gören Mazlumları Yalnız Bırakamayız 01:36

Erdoğan Arakan'da Zulüm Gören Mazlumları Yalnız Bırakamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon verdi...

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı 01:20

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'ne geçerken yol üzerindeki taksi esnafını ziyaret etti. Erdoğan, burada cebinde sigara olan bir taksicinin sigarasını alarak sigarayı bırakmasını istedi. Taksicinin 'bıraka..

Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

Erdoğan Ve Nazarbayev Arasında Güldüren Diyalog 00:40

Erdoğan Ve Nazarbayev Arasında Güldüren Diyalog

Resmi ziyaret için Kazakistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılama töreninin ardından Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev ile görüştü. Görüşme öncesi keyifli anlar kameralara böyle yansıdı azarbayev..

Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız 01:40

Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York Plaza Otel'de Bloomberg Küresel İş Forumu nda yaptığı konuşmada IKBY'deki referandum tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu...