#Cumhurbaşkanı erdoğandan

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok 02:01

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Barzani'nin referandum kararıyla ilgili olarak 'Türkiye olarak her zaman Irak'ın toprak bütünlüğünü savunduk. Özel temsilcilerimi Barzani'ye gönderdim. Sakın böyle bir yanlışın içerisin..

Erdoğan Çok Sert Çıktı!Yiyecek Ekmek Bulamayacaklar! 02:17

Erdoğan Çok Sert Çıktı!Yiyecek Ekmek Bulamayacaklar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan IKBY'deki referandumla ilgili çok önemli açıklamalar geldi. Erdoğan, Dalgalandırdığınız İsrail bayrakları sizi kurtarmayacak! diye konuştu...

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek' 02:59

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters'a konuştu. Barzani'nin referandum ısrarıyla ilgili de konuşan Erdoğan ' Rakka'da DEAŞ'a karşı sizinle bu mücadeleyi veririz ama yarın terör örgütü ile anılmayın. Bu yanlış bir s..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Erdoğan  MTV Zammı Hakkında İlk Kez Konuştu 00:49

Erdoğan MTV Zammı Hakkında İlk Kez Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de düzenlenen yeni yasama yılı resepsiyonunda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Erdoğan, MTV zammı hakkında da önemli açıklamalarda bulundu...

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi 00:43

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasında karar açıklandı. Oğlu şehit edilen bir anne, vatan hainlerine bu sözlerle seslendi.....

Erdoğan'ın Avukatı, Dava Kararını Böyle Değerlendirdi 00:33

Erdoğan'ın Avukatı, Dava Kararını Böyle Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Erdoğan'a suikast girişimi ve iki polisin şehit edilmesi davasında çıkan kararla ilgili açıklamalarda bulundu...

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı 00:57

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor. Dün akşam A Milli Futbol takımımızın İzlanda'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyete değinen Erdo..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Erdoğan'dan Sert Sözler Siz Yalancısınız! 02:14

Erdoğan'dan Sert Sözler Siz Yalancısınız!

İl Başkanları istişare toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Biz, sizin cemaziyelevvelinizi biliyoruz. Kongrelerinizde bile İstiklal Marşı'nı okutmaktan imtina ..

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var 01:57

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var

GİRSAN Silah Sanayi Fabrika Müdürü Yusuf Nesil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silahla ilgili açıklamalarının kendilerini son derece cesaretlendirdiğini belirterek, Türk üreticilerin son 10-15 yılda ..

Erdoğan  Söyleye Söyleye Girilmez  Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan Söyleye Söyleye Girilmez Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı 02:40

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Toplantı öncesinde salonda Kerkük Türküsü 'Altın Hızma Mülayim' çalındı. Erdoğan, kendisinin salona girmesiyle kesi..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı 01:48

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözaltına alınan Amerikan Başkonsolosluğu çalışanlarının FETÖ'yle irtibatlı olduğunun ortaya çıktığını belirterek, Hiçbir devlet kendisini içeriden tehdit edecek bu tür ajanlara müsaade etmez” ded..

Erdoğan, Belgrad Bayraklı Camii’nde Kur’an Okudu 01:18

Erdoğan, Belgrad Bayraklı Camii’nde Kur’an Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Osmanlı döneminden kalma Bayraklı Camii'nde Kur'an okudu..

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz 01:55

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TV programında 'Türkiye'yi Ortadoğu'ya sığınmış bir devlet' olarak gösteren bir profesöre sert tepki gösterdi...

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı 01:31

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı

Fransa terörizme karşı çok kollu bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu sene 13 defa terör saldırılarının hedefi olan ülkede Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron bu mücadelede Avrupa Birliği’ne işbirliği çağrısında bulundu. Başkent Pa..

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi 00:48

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek’ten döndü. Bosna dönüşünde kendisini..

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır 00:54

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan istifasını istediği belediye başkanlarının direnmesi halinde gerekli adımların parti içinde atılacağını duyurdu...

Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler! 00:42

Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye yönelik hiçbir tacizin karşılıksız kalmayacağını belirterek, Nerede bize yönelik taciz varsa, evet bir gece ansızın vurabiliriz dedi...

Erdoğan Gençlere Hz. Lokman'ın Sözleriyle Nasihatte Bulundu 01:50

Erdoğan Gençlere Hz. Lokman'ın Sözleriyle Nasihatte Bulundu

İstanbul'da Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde 2023 Gençlik Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere Hz. Lokman'ın oğluna nasihatlerini anlattı...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti 01:17

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe görevinden istifa etti...

Erdoğan  Köpekle Arama Rezaleti İle İlgili İlk Kez Konuştu 00:44

Erdoğan Köpekle Arama Rezaleti İle İlgili İlk Kez Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Vefatının 14. Yılında Aliya İzzetbegoviç'i Anma Programı nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Avusturya'da vatandaşlarımızın köpeklerle aranmasını sert sözlerle eleşti..

Erdoğan, Erken Seçim İddialarıyla İlgili Konuştu 00:24

Erdoğan, Erken Seçim İddialarıyla İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Toplantı sonunda gazetecilerin erken seçim sorularına karşılık veren Erdoğan, “Şu anda serken seçim gündemimizde yok. dedi...