#Cumhurbaşkanı erdoğandan

Cumhurbaşkani Erdoğan'a Rei̇s Di̇ye Sesleni̇nce!... Olanlar Oldu 00:44

Cumhurbaşkani Erdoğan'a Rei̇s Di̇ye Sesleni̇nce!... Olanlar Oldu

CANLI YAYIN YAPAN KIZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A REİS DİYE SESLENİNCE!... OLANLAR OLDU Ev ziyaretindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Reis' diye seslenince!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Torununa Kur'an-ı Kerim Dersi 01:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Torununa Kur'an-ı Kerim Dersi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan torununa Kur'an-ı Kerim dersi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, evde torunu Ahmet Akif Albayrak'a Kur'an-ı Kerim öğrettiği fotoğraf sosyal medyada sıkça paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip E..

Erdoğan'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Cevap 00:55

Erdoğan'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Cevap

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un kendisiyle ilgili açıklamalarına değinen Erdoğan: “Ben ne demek istediğini çözmek noktasında değilim. Onu sayın Macron'dan öğrenmek lazım. Görüşme talebinde bulunduğuna göre bunu reddetmek ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Açıklaması 02:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bedelli askerlik konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şu anda gündemimizde bu yok. Vatansever evlatlarımızı askere bekliyoruz. Askerlik bir de sana belli bir di..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merak Edilen Bebeği Anlattı 01:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merak Edilen Bebeği Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV ortak yayınına konuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayından dakikalar önce sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğrafın hikayesini anlattı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyaretini tamamlayarak yurda döndü. New York'ta yapılan BM zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve sonrasında Türkiye'ye döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Es..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i Resmi Törenle Karşıladı 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i Resmi Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'i resmi tören ile karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa görü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Varşova'da Polonya Parlamentosu Alt Kanadı Sejm Başkanı Marek Kuchcinski'yi ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya'nın başkenti Varş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ile ortak basın açıklaması yaptı. Ankara, Bursa ve Balıkesir'in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kudüs' Şiirini Okudu 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kudüs' Şiirini Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Sivas 6. Olağan Kongresinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda Nuri Pakdil'in 'Kudüs' şiirini okudu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani İle Görüştü 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani bir araya geldi.Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, 18.30'da başladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Fransa’da Karşılama Töreni 01:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Fransa’da Karşılama Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından Elysee Sarayı’nda resmi törenle karşılandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie'ni kabul etti. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleşen kabulde Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubunu sund..

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor 00:57

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yarın ABD Başkanı Trump ile telefonda görüşeceğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini de dile getirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız... 01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Altay'ın ÖSO ile açıklamalarına sert tepki göstererek, Sen sıcak yatağında yatarken terörist dediğin ÖSO, beni..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler' 00:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler'

Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov ile ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Akşam saatlerine doğru Şii milislerin 10 kadar pikapla Afrin'e kadar hareketleri tespit edilmiş. Fakat top atışları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Makedonyalı Mevkidaşını Resmi Törenle Karşıladı 01:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Makedonyalı Mevkidaşını Resmi Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmi törenle karşıladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz' 00:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Makedon mevkidaşı İvanov'la ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan ve Makedonya arasındaki isim sorunu ile ilgili soruya Burada hiçbir tereddüt söz konusu ..

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize Dua 00:59

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize

Somalili öğrenci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Afrin'deki Mehmetçik'e dua etti. Uluslararası Afrika Üniversitesi Mescidi'nde çekilen görüntülerde Siyasi Bilimler okuyan Somalili genç Türk halkına, Cumhurbaşkanı..

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama 00:38

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay ziyaretinde Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek vermek için Hatay'a gelen sanatçılarla bir araya geldi. İbrahim Tatlıses, “Yaylalar” türküsünü söyledi. Türküyü ha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bil Oğlum' Türküsünü Söyledi 01:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bil Oğlum' Türküsünü Söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti. Burada Mehmetçiğe destek için ziyarette bulunan sanatçılarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sanatçı Esat Kabaklı'yla Vatan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Peynirciden Alışveriş Yaptı 01:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Peynirciden Alışveriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da bir peynirci dükkanına girerek alışveriş yaptı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, dışarıdaki vatandaşlarla da sohbet etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Aramızdaki Ticaret Hacmini 5 Milyar Dolara Çıkaracağız 01:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Aramızdaki Ticaret Hacmini 5 Milyar Do

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile Köksaray'da ortak basın toplantısı düzenledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözleri Salonu Ayağa Kaldırdı 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözleri Salonu Ayağa Kaldırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özbekistan Şevket Mirzayev'in liderliğinde her alanda olduğu gibi, ticari alanda da çok önemli reformlar gerçekleştiriyor. Doğrusu az ön..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete atıldığı ilk yallarda duvarlara afiş astığı zamanları anlattı. 'Bizim zamanımızda bu işin propagandaları, Telvizyo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere'de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan işgalci İsrail'in Kudüs'te yaptığı katliamı sert bir dille kınayarak 'Filistinli kardeşlerimizle dayanış'...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik 01:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki Kudüs Zirvesi sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Terörist yerleşimcilerin kutsallarımıza saldırısı konusunda artık sabrımızın son..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran'da Ülkemizin Gelecek Bir Asrının Tercihini Yapacağız 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran'da Ülkemizin Gelecek Bir Asrının Ter

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'da sadece cumhurbaşkanı, milletvekili seçmekle kalmayacak, aynı zamanda ülkemizin gelecek bir asrının tercihini de yapacağız. dedi...