#Cumhurbaşkanı sincar’a müsaade edemeyiz

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Mehter Marşı - Dik Dur Eğilme İnananlar Seninle - Cum. Recep Tayip Erdoğan 06:20

Mehter Marşı - Dik Dur Eğilme İnananlar Seninle - Cum. Recep Tayip Erd

Dik dur eğilme inananlar seninle Allah'ın emrettiği yolundan geri dönme Dünyada Müslümanlar elem-keder içinde Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı Karşısına dikilmiş bir Osmanlı..

  • PengoTV tarafından
  • 2.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak 00:56

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrin'le ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Afrin'den taviz verilemeyeceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kuzey Suriye terör koridoru olamayacaktır. Burayı bir terör koridoru ol..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Erdoğan Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 02:39

Erdoğan Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD'ın 7. Genel Kurulu'nda konuştu. Sincar'a yapılan hava harekatını hatırlattı ve bir gece ansızın gelebiliriz diyerek harekatın süreceği mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Erdoğan  Teröre Methiye Özgürlük Değil 02:16

Erdoğan Teröre Methiye Özgürlük Değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRGEV tarafından İstanbul'da kurulan İbn Haldun Üniversitesi'nin resmi açılışında konuştu. Terör örgütleriyle mücadele kapsamında akademik personelin ihracı ve gazetecilerin tutuklanm..

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok 02:01

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Barzani'nin referandum kararıyla ilgili olarak 'Türkiye olarak her zaman Irak'ın toprak bütünlüğünü savunduk. Özel temsilcilerimi Barzani'ye gönderdim. Sakın böyle bir yanlışın içerisin..

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı 01:48

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözaltına alınan Amerikan Başkonsolosluğu çalışanlarının FETÖ'yle irtibatlı olduğunun ortaya çıktığını belirterek, Hiçbir devlet kendisini içeriden tehdit edecek bu tür ajanlara müsaade etmez” ded..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz 02:26

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKPM'nin Türkiye ile ilgili kararı için Bu siyasi bir karardır, tanımıyoruz dedi. Bu yıl içinde AK Parti'nin başına geçeceğinin sinyalini de veren Erdoğan, Sincar operasyonu konusunda ise ABD'yi ..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe 02:32

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe

PKK'nın 'terör koridoru'na darbe! Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat ..

Subliminal Nedir 03:07

Subliminal Nedir

Subliminal sizce öyle olamayacağını fark edemeyin diye subliminaldir. Saniyenin 1000'de 1'i kadar ekranda kalan subliminal mesajı hiçbir şekilde fark edemeyiz. Zira zihnimiz onu bilinçaltına işlemiştir çoktan, geçmiş ols..