#Cumhurbaşkanı sincar’a müsaade edemeyiz

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı 01:01

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Gulle ile ortak basın toplantısında konuştu. İslam dünyasının birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erd..

Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek 00:47

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mali Cumhurbaşkanı Keita ortak açıklama yaptı. Afrin'de 2 bin 348 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün teröristlerin bu bölgeden temizlenene ka..

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı 00:59

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki farkı anlatan 1 dakikalık video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video'da iki lider sahnede konuşurken sahneye küçük çocukl..

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon 03:48

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim süreci sonra erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda yeni sistemin ilk 'Cumhurbaşkanı' seçildi. Cumhur İttifakı da TBMM'de çoğunluğu elde etti. Seçim sonuçlarının ne..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Cem Yılmaz'ın Elektrikli Bisikleti 00:26

Cem Yılmaz'ın Elektrikli Bisikleti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, elektrikli bisikletiyle Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Yılmaz, basın mensuplarına “Müsaade eder misiniz?” diye tepki gösterdi. Ünlü komedyen Cem Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak 02:18

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da katıldığı açılış töreninde konuştu. Türkiye'nin başta Kerkük olmak üzere tarihi Türkmen şehirlerine zorla el konulması girişimlerine ve Irak'ın kuzeyinde Kürdistan kurulmasına m..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

Sakal Bırakmayan Erkeği Kadın Zannedersin Diyen Hoca 00:45

Sakal Bırakmayan Erkeği Kadın Zannedersin Diyen Hoca

İzleyicilerden gelen bir soruyu cevaplayan Saffet Umul Erkeğin sakal bırakması için hanımından müsaade almasına gerek yok Erkek sakal bırakmakla memurdur Erkek kadından ayrılmak için sakal bırakmalıdır zaten dedi..

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz 01:18

Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, gzt.com dijital platformlarında yayınlanan, İsmail Halis'in sunduğu Güvenli Bölge programında, Afrin'deki operasyona katılan askerimizi destekleyenlere karşı çıkan sanatçılara tepki gösterdi..

Afrin'in Nüfus Yapısı Da Tsk Ve Öso Güvencesinde 01:12

Afrin'in Nüfus Yapısı Da Tsk Ve Öso Güvencesinde

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu, Afrin'e kent sakinlerinin girişine izin verilmediği yönündeki kara propagandanın aksine ilçeye yalnızca Afrinlilerin giriş çıkışına müsaade ediyor...

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

İran Polisi Dans Eden Türk'e Müdahale Ederse 00:58

İran Polisi Dans Eden Türk'e Müdahale Ederse

İran Tebriz'de Türkçe şarkılar eşliğinde dans eden Türklere İran polisi müdahale ediyor. Alandaki Türklerin duruma tepki gösterip polisin engellemesine müsaade etmediği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı...

Dans Eden Türk Gence İran Polisi Müdahale Etti 00:58

Dans Eden Türk Gence İran Polisi Müdahale Etti

İran Tebriz'de Türkçe şarkılar eşliğinde dans eden Türklere İran polisi müdahale etmiş. Alandaki Türklerin duruma tepki gösterip polisin engellemesine müsaade etmediği görüntüler sosyal medyada paylaşılmış...

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pehlivanların Güreşini Bölüp Röportaj Yapan Muhabir 00:14

Pehlivanların Güreşini Bölüp Röportaj Yapan Muhabir

Er meydanına çıkıp güreş tutan pehlivanların arasına girip , müsaade istedikten sonra röportaj yapan muhabiri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:06

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Efes kazanmaya devam ediyor Anadolu Efes, Euroleague'in 29. haftasında Olympikaos'u 77-69 mağlup etti ve son 9 maçında 8. galibiyetini aldı. Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69 yenerek Euroelague'deki 17. galibiyetini aldı...

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..