#Cumhurbaşkanı sincar’a müsaade edemeyiz

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum 01:43

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Afrin kent merkezine girilmemesini istediğini hatırlatarak, İnanın, bu ülkenin evladı olarak, iktidar partisinin genel başkanı olarak, bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak bunların çapsızlıklar..

Başkomutan Sınırda 01:30

Başkomutan Sınırda

Hatay'daki temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında askeri kamuflaj giymesi dikkat çekti...

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca 00:58

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca

Almanya'da PKK propagandası yapan terör yandaşlarına tepki gösteren Türk vatandaşı, polisler tarafından yere yatırılıp kelepçelendi. Skandal uygulamaya maruz kalan Türk vatandaşı Yusuf Ünsal'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ..

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri 01:53

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Polisler Külliye'de Cum..

Yakın Çalışma Arkadaşı Çiçek Turgut Özal'ı Anlattı 03:24

Yakın Çalışma Arkadaşı Çiçek Turgut Özal'ı Anlattı

Eski TBMM Başkanı ve Anavatan Partisi kurucularından Çiçek, Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı, Sivil, dindar ve demokrat cumhurbaşkanı kavramlarının ifade edebileceğini belirtti...

Erdoğan'dan Derbi Yorumu Burada Bir Su Kaçığı Var 02:07

Erdoğan'dan Derbi Yorumu Burada Bir Su Kaçığı Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeşilay Zümrüdü Anka Ödülleri'nde konuştu. Dün geceki olaylı derbi hakkında da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ülkemizin en güzide teknik direktörlerinden birisi, aldığı is..

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip 02:42

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülke ziyaretine ilişkin klip hazırlayarak sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisince hazırlanan klip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Özbekistan Parl..

4 Maddede AK Parti'nin Manifestosu 02:21

4 Maddede AK Parti'nin Manifestosu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul İl Kongresi'nde AK Parti'nin seçim manifestosunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 ana başlık üzerinde durdu...

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin' 01:32

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin'

Partisinin grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerini bu sözlerle eleştirdi: Biri artık Çankaya'da yatacakmış. Diğeri de Külliye'yi..

Erdoğan'dan Bayrağı PKK'lılara Kaptırmayan Kadın İçin: 'Asrımızın Nene Hatun'u' 01:34

Erdoğan'dan Bayrağı PKK'lılara Kaptırmayan Kadın İçin: 'Asrımızın Nene

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar programında AK Partili milletvekillerine seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İngiltere'de PKK'lılara bayrağını vermeyen kadın hakkında konuştu. Erdoğan 'Bayrağıyla elinde ..

Muharrem İnce Vatandaştan Böyle Para İstedi: Ateşleyin Bakalım 01:15

Muharrem İnce Vatandaştan Böyle Para İstedi: Ateşleyin Bakalım

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Amasya mitinginde halka seslenerek Bende para yok. Ben gariban bir cumhurbaşkanı adayıyım. Parayı nereden bulacağız? Sizden bulacağız. Ateşleyin bakalım. Fırına odun atın biraz..

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler 02:08

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler

Tarihi Kudüs Zirvesi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İşgalci İsrail'e karşı direnen Filistinlilere seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ' Buradan Filistinli kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ey..

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

Erdoğan İle İnce'nin Farkını Anlatan Video Sosyal Medyayı Salladı 00:57

Erdoğan İle İnce'nin Farkını Anlatan Video Sosyal Medyayı Salladı

Geçtiğimiz günlerde seçim otobüsünden inerken halkı elinin tersiyle iten CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, dün de İzmir Çiğili'deki mitingi sonrası korumaları, özçekim yapmak için yanına gelen bir partiliyi ..

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı 01:41

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı

Star TV, NTV ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil hakkında da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobilin CEO'sunun da kim olduğunu açıkladı...

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana 01:30

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'da vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, prompter iddialarına ilişkin, Muharrem İnce'ye Ben sana prompter dersi veririm dedi...

Enerjinin İpek Yolu TANAP Açıldı 01:33

Enerjinin İpek Yolu TANAP Açıldı

Enerjinin İpek Yolu TANAP'ta ilk gaz akışı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in de katıldığı törenle başlatıldı...

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum 00:28

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum

Kahramanmaraş'ta halka hitap eden Muharrem İnce, 15 yaşından beri her gün Cuma namazı kıldığını söyledi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, büyük bir gafa imza attı. Kahramanmaraş'ta halka hitap eden İnce, Cumhur..

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı 02:20

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ATAK helikopterlerinin yapılış hikayesini anlattı...

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı 00:31

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin mitingi için bugün Van'a gitti. Binlerce Vanlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için caddelere akın etti...

'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur' 02:54

'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı 'Şahsıma, ittifakıma ve partime güvenen tüm kardeşlerime, milletime şükranlarımı sunuyorum. Sayın Bahçeli'ye teşekkür e..

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti 05:18

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti

Bursa’da bir grup gencin seçimden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yaptığı patates ve soğan bestesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. İhlas Haber Ajansı’na konuşan gençler, bestenin İzmir’de Erdoğan’..

Dünyanın Dört Bir Yanından Zafer Kutlamaları 02:16

Dünyanın Dört Bir Yanından Zafer Kutlamaları

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AK Parti'nin zaferi, Danimarka'dan Sudan'a, Fransa'dan Lübnan'a dünyanın dört bir yanında coşkuyla kutlandı...

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu' 04:04

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu'

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde, yüzde 52.4 oy ile ilk turda Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı oldu. Prof. Dr. Hasan Uslu: “Dünyanın en demokratik s..

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü 00:50

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü

Fransa'nın başkenti Paris'te 1 Mayıs eylemleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un güvenlik danışmanlığını yapan ve Cumhurbaşkanlığı Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Alexandre Benalla'nın polis kı..

Türkiye'nin Bir Daha Kötü Günlere Dönmesine İzin Vermeyeceğiz 01:12

Türkiye'nin Bir Daha Kötü Günlere Dönmesine İzin Vermeyeceğiz

Türkiye'nin Bir Daha Kötü Günlere Dönmesine İzin Vermeyeceğiz İzle..

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi 08:12

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da hayatını kaybeden şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Merhum Sanatçı Ahmet Kaya'nın da katıldığı konserden anla..

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi 04:01

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile doğal sit alanı olan Buldan Yayla Gölü kesin korunacak hassas koruma alanı ilan edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yayla gölü üzerinde bulunan nilüferler ve gölün çevresindeki at, i..

Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor 05:27

Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Cuma günü müjde vereceğiz” açıklamasıyla Türkiye'yi heyecanlandırdı. Konuşmanın ardından döviz ve altın düşüşe geçti, borsa yükseldi. Müjdenin ne olacağına yönelik iddialar da gündeme ..

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın- 01:40

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın-

Artık Türkiye'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Ağustos Cuma günü açıklayacağı müjde haberine çevrildi. Herkes müjdenin ne olacağını merak ederken spekülasyonlar da beraberinde geldi. Ancak İletişim Başkanı Fahre..