#Cumhurbaşkanı sincar’a müsaade edemeyiz

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi'' Planladığını İfade Etti 01:39

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi''

Arka Plan programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İslam'a uymayan kumpaslar yapan FETÖ'nün elebaşı Gülen'in eğer darbe başarılı olsaydı Humeyni gibi Türkiye'ye gelmeyi planladığını ifade etti. Bütü..

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde 00:50

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde

Türkiye ile İsrail ile arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh pazartesi günü resmen görevine başladı. Naeh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabul töreninde Cumhu..

Dolar Bozdurma Kampanyaları Büyüyerek Sürüyor 01:36

Dolar Bozdurma Kampanyaları Büyüyerek Sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan döviz bozdurma kampanyaları büyüyerek devam ediyor. Dolar düşüşe geçerken, kampanyalara her gün yüzlercesi ekleniyor. Onlardan biri Hatay’ın Erzin ilçesinden..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş 01:12

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, en az 2021'e kadar görevde kalmayı planladığını söyledi. Esad, Şam'daki başkanlık sarayında İngiliz ve Amerikalı bir grup gazeteciye verd..

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

Erdoğan: Ekonomi Silahını Bir Kez Daha Bize Doğrulttular 00:48

Erdoğan: Ekonomi Silahını Bir Kez Daha Bize Doğrulttular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 31. Muhtarlar Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Yiğit Bulut - Türkiye'de Yemek Programı Yapan Yabancılar Ajan! 01:18

Yiğit Bulut - Türkiye'de Yemek Programı Yapan Yabancılar Ajan!

A Haber'de yayınlanan Söz Teması programına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut döviz karşısında hızla değer kaybeden TL için, 15 Temmuz'da olduğu gibi halkımız iradelerine sahip çıktı ve doların düşüşünü sağ..

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi 02:39

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısı üzerine Türkiye dolara karşı adeta savaş açtı. Türkiye'nin dört bir yanında esnaf da dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı...

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Polonyalı şoföre şeref madalyası için 33 bin imza 01:26

Polonyalı şoföre şeref madalyası için 33 bin imza

Berlin'de Noel pazarına dönük düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler toprağa verilmeye başlandı. Berlin'de çalışırken teröre hedef olan ve hayatını kaybeden 31 yaşındaki İtalyan vatandaşı Fabrizia Di Lorenzo için meml..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Fatih Tezcan'dan Reina Saldırısı Deşifresi 43:28

Fatih Tezcan'dan Reina Saldırısı Deşifresi

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var? Akit Özel 1 Ocak 2017..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Elbfilarmoni açıldı 01:14

Elbfilarmoni açıldı

Almanya'nın en önemli mimari projelerinden olan Hamburg'taki konser salonu Elbfilarmoni düzenlenen törenle açıldı. Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ve Başbakan Angela Merkel de ilk konserde salonda yer aldı...

 Erdoğan_ FETÖ, Faaliyet Gösterdiği Tüm Ülkeler İçin Tehdittir 01:25

Erdoğan_ FETÖ, Faaliyet Gösterdiği Tüm Ülkeler İçin Tehdittir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ yalnızca Türkiye için değil, faaliyet gösterdiği tüm ülkeler için tehdittir. Bu sinsi terör örgütünün Tanzanya'da da uzantılarının olduğunu biliyoruz. dedi...

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da 00:27

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da

Başbakan Binali Yıldırım'ın davetlisi olarak Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'ya geldi. May, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..