#Cumhuriyetin kuruluşunun 93yılı devlet erkanı anıtkabir’de

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Görevinden Azledilen Park Geun-hye Cumhurbaşkanlığı Sarayından Evine Taşındı 01:08

Görevinden Azledilen Park Geun-hye Cumhurbaşkanlığı Sarayından Evine T

Park Geun-hye başkent Seul'deki evinin çevresinde taraftarlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Eski cumhurbaşkanı, yakın arkadaşı Choi Soon-sil’e nüfuzunu kullandırtarak maddi çıkar sağlamasına yardımcı olmakla suç..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı 00:36

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşana..

Yaşlılar Haftası Filmi 05:46

Yaşlılar Haftası Filmi

nsanoğlu her canlı gibi doğar, büyür, yaşlanır, ölür. Bebekliğinde ailesinin yakın ilgisine muhtaçtır. Çocukluk ve gençlik yaşlarında annesi, babası, devlet, sosyal çevre hayata hazırlanmasını sağlar. Yetişkin bir insan ..

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..

Kütahya'da Habersizce İstiklâl Marşı Çalınırsa 01:31

Kütahya'da Habersizce İstiklâl Marşı Çalınırsa

18 Mart'ta Kütahya'da İstiklâl Marşı çalındı. Habersizce çalışan İstiklâl Marşı sonrasında ise Kütahya halkının davranışı büyük takdir topladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor 01:02

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor

Dünyanın en büyük et ihracatçılarından olan Brezilya, bozuk et skandalıyla boğuşuyor. Devlet Başkanı Michel Temer, skandalın ihracat üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla ithalatçı ülkelerin büyükelçileriyle bi..

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm  Fragmanı (final) 00:37

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm Fragmanı (final)

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevini devretti 00:50

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevin

Fransa'da usulsüzlük skandalı nedeniyle istifa eden İçişleri Bakanı Bruno Le Roux düzenlenen törenle görevini devretti Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından atanan Matthias Fekl devir teslim töreninin ardınd..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abdullah Çatlı Kimdir? 06:08

Abdullah Çatlı Kimdir?

Abdullah Çatlı, Ülkücü, uyuşturucu kaçakçısı derin devlet ajanı ve kontrgerilla mensubu. Vikipedi Doğum: 1 Haziran 1956, Nevşehir Ölüm: 3 Kasım 1996, Susurluk Eşi: Meral Aydoğan (e. 1974–1996) Çocukları: Gökçen Çatlı, Se..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

Barış Falay Kimdir? 02:58

Barış Falay Kimdir?

Barış Falay (d. 9 Nisan 1972, Edremit, Balıkesir), Türk oyuncu. Barış Falay Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu' nda 2 yı..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İstenecek 00:47

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İsten

Güney Kore'de savcılar, devlet başkanlığı görevinden azledilen Park Geun-hye için yakalama emri çıkarılmasını talep edecek. Mahkemenin bu talebi kabul etmesi durumunda, yolsuzluk skandalı dahil 13 suçla ilgili sorgusu d..

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. 00:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Y

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. Pakistan ve Özbekistan ziyaretinden dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

II.Abdülhamit Hanın Bilinmeyenleri - 1.Bölüm 05:44

II.Abdülhamit Hanın Bilinmeyenleri - 1.Bölüm

Bulunduğu dönemde olağanüstü zekasıyla Osmanlı İmparatorluğunu dış entrikalardan uzak tutmaya çalışarak devlet düzenini sağlamaya çalışan ender şahsiyetlerden biri olan 2.Abdülhamit hanın bilinmeyenleri sizlerle.Kanalım..

  • ANKA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Arap Birliği Zirvesi Ürdün'de Başladı 00:30

Dünya Haber: Arap Birliği Zirvesi Ürdün'de Başladı

28'inci Arap Birliği Zirvesi, 16 ülkenin devlet başkanlarının katılımıyla Ürdün'ün Ölü Deniz bölgesinde başladı...

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Vladimir Putin Kimdir? 01:49

Vladimir Putin Kimdir?

Vladimir Vladimiroviç Putin; d. 7 Ekim 1952; Leningrad, SSCB), Rus siyasetçi ve Rusya devlet başkanı...