#Cumhuriyetin kuruluşunun 93yılı devlet erkanı anıtkabir’de

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı

Külliye'de devlet protokolü ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Bir yandan hukuka saygı deyip hukuku çiğnemek kimseye bir şey kazandırm..

Putin'in Yağmura Rağmen Mağrur Duruşu 00:19

Putin'in Yağmura Rağmen Mağrur Duruşu

Rusya devlet başkanı Vlademir Putin, kötü hava şartlarına rağmen töreni iptal etmediği gibi, şiddetli rüzgar ve yağmura rağmen mağrur duruşundan da taviz vermemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trans Joker ile Azerbaycan Tulumbacılarına Sesleniş 00:33

Trans Joker ile Azerbaycan Tulumbacılarına Sesleniş

İki devlet tek millet kan kardeşimiz Azerbaycan'ın gözde translarından Joker'in Azerbaycan itfaiyesini göreve davet ettiği videoyu izleyelim efem...

  • JET TV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Ölümüne Serinlik 03:32

Adana'da Ölümüne Serinlik

Adana'da çocuklar, sıcakların artmasıyla birlikte boğulma tehlikesine aldırmadan sulama kanallarında serinliyor. Afrika sıcaklarını bekleyen Adana'da termometreler 38 dereceyi gösterdi. Dinlenme parklarının müdavimleri..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Yüksek Mahkeme Binasına Saldıran Polis Helikopteri Bulundu 01:11

Yüksek Mahkeme Binasına Saldıran Polis Helikopteri Bulundu

Venezuela'da Yüksek Mahkeme binasına saldırı düzenleyen polis helikopteri bulundu. Yetkililer helikopterin Vargas eyaleti kırsalında terk edilmiş halde bulunduğunu ve saldırıyı düzenleyen şüphelilerin arandığını duyurdu...

Bahçeli'den Ozan Arif Hakkında Suç Duyurusu! 02:13

Bahçeli'den Ozan Arif Hakkında Suç Duyurusu!

MHP lideri Devlet Bahçeli, 'ülkücü' kimliğiyle tanınan şair Ozan Arif hakkında kendisine yönelik hakaret içeren ifadeleri dolayısıyla avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu...

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek 01:58

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek

Tekirdağ Çorlu'da bir kafeteryada oturan onlarca kişinin gözleri önünde bir anda kavgaya tutuşan iki kişiden biri falçata ile diğerinin üzerine yürürken diğer kişi de kendisini eline aldığı soda şişesiyle korumaya çalışt..

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

 Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı 00:28

Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Elbistan İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı. Edinilen Bilgiye Göre, Ahmet Taşer'in Kullandığı Otomobil, Yunus Emre Mahallesi, Çeçenistan Caddesi'nde Yol Kenarındaki Elektrik Direğine Çarptı. Kazad..

100 Zanlıya Fetö_Pdy Operasunu 01:08

100 Zanlıya Fetö_Pdy Operasunu

Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, ByLock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle 100 zanlıya yönelik operasyon düzenlendi...

Grup Göktürkler - Asena 02:52

Grup Göktürkler - Asena

Bozkutça baktım sana yaktın beni asena Turana yolculukta eşim ol sen asena Vur beni gözlerinle yak beni sözlerinle Canım koydum yoluna sık bir kurşun asena Kızımız devlet kursun oğlumuz ordu olsun Öyle bir nesil ve..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Istihbarat Mülakatı  Böyle Olur 01:28

Istihbarat Mülakatı Böyle Olur

Secrets of State (Devlet Sırrı) Philippe Haim'in yönettiği 2008 Fransız gerilim filmidir...

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Fetö'den gözaltına alınan kadın hakim tutuklandı 00:47

Fetö'den gözaltına alınan kadın hakim tutuklandı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan kadın hakim çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Eski Vekil Ve İslamcı Liderin Canlı Yayında Birbirine Girmesi 00:56

Eski Vekil Ve İslamcı Liderin Canlı Yayında Birbirine Girmesi

Lübnan Devlet Televizyonu'nda bir tartışma programında 2 konuk, kavgaya tutuştu. Beşar Esad destekçisi ve Suriye eski milletvekili Ahmad Salaş, Sünni İslamcı lider Bilal Dakmak'la Bel Moubashar adlı tartışma programınd..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü 05:00

İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü

Cumhurbaşkanlığı tarafından himaye edilen 15 Temmuz Anma Etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol Parlak ve Sanatçı..

Hedefteki Adam Fragmanı 00:48

Hedefteki Adam Fragmanı

Başarısız bir davanın ardından işinden ayrılan emekli bir CIA ajanı olan Devereaux (Pierce Brosnan), çok özel bir görev için tekrar göreve çağrılır. Ancak bu zorlu görevde eski öğrencisi ile karşı karşıya gelecek, yüksek..