#Cumhuriyetin kuruluşunun 93yılı devlet erkanı anıtkabir’de

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..

Uganda Meclisinde Sandalyelerin Havada Uçuşması 00:51

Uganda Meclisinde Sandalyelerin Havada Uçuşması

Uganda Meclisi'nde 31 yıldır iktidarda olan Devlet Başkanı Yoweri Museveni'nin görev süresinin uzatılması girişimi, gerilime neden olmuş. Hükümet ve muhalefet partisi vekilleri birbirine girmiş ve sandalyeler havada uçuş..

  • JET TV tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi 01:27

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi

Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ve çıkan çatışmalarda yaralanan 15 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askeri Kilis’e getirildi.Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçl..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda  Bir Asker Yaralandı 01:41

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda Bir Asker Yaralandı

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Eruh ilçesinin Çırav Dağı bölgesinde ..

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı 01:38

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı

Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda adliye sevk edilen 8 şüpheliden 5'i tutuklandı. Operasyonda tutuklu sayısı 18'e yükseldi...

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın 01:41

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın

Çıkan yangında dumandan etkilenen bir mahkum ve bir gardiyan hastaneye kaldırıldı. Yangın Çilimli ilçesinde ki Düzce Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan ..

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Rektör Günsel;Size Kıbrıs Türkleri Olarak Minnettarız 03:47

Rektör Günsel;Size Kıbrıs Türkleri Olarak Minnettarız

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel, Tokat'ta Kıbrıs Barış Harekatı gazilerini ziyaret ederek, “Size Kıbrıs Türkleri olarak minnettarız. Candan can vererek bir devlet bir Cumhuriyet kurdurdunuz” dedi...

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Dokunma Bana 04:20

Suicide Squad - Dokunma Bana

Suicide Squad - Dokunma Bana Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç örgü..

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Suicide Squad - El Diablo & Incubus Dövüşü  03:44

Suicide Squad - El Diablo & Incubus Dövüşü

Suicide Squad- El Diablo & Incubus Dövüşü Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gize..

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi  1 04:55

Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 1

Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 1 Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli ..

  • ANKA tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı 00:27

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı

Konya merkezli 31 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Konya merkezli 31 ilde FETÖ/PDY soruşturması kaps..

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle 1:25:38

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle

Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: 01:22

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir terör örgütü diğeriyle ber

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin 6. toplantısı için Moskova'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye krizini masaya yatırdı. Ortak basın topl..

Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 2 04:16

Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 2

Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 2 Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli b..

  • ANKA tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Joker Harleyi Kurtarıyor 04:39

Suicide Squad - Joker Harleyi Kurtarıyor

Suicide Squad - Joker Harleyi Kurtarıyor Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli..

  • ANKA tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Harley Jokeri Hatırlıyor  03:01

Suicide Squad - Harley Jokeri Hatırlıyor

Suicide Squad - Harley Jokeri Hatırlıyor Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizeml..

  • ANKA tarafından
  • 1.682 görüntüleme
  • 7 yıl önce