#Cumhuriyetin kuruluşunun 93yılı devlet erkanı anıtkabir’de

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı 01:55

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli bir kez daha İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e evine dön çağrısında bulundu. Akşener daha önce bu teklifi reddetmişti. Bu sefer ki çağrıya ise sosyal medya hesabından hem ironik hem de esp..

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler 01:34

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler

CHP’li Eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar başörtüsüyle ilgili skandal ifadeler kullandı. “Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bununla mücadele edilmeli” dedi. Tüm Türkiye’y..

Mile 22 Orijinal Fragmanı 02:50

Mile 22 Orijinal Fragmanı

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti 02:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli'nin evinde gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Samimi ortamda gerçekleşen bu görüşme ile cumhur ittifakında sorun va..

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi 01:53

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi

Tüm Türkiye onu Antalya'da sokak kısıtlamasında gidecek yeri olmadığını söylemesine rağmen polisten ceza yerken tanımıştı. O cezanın ardında yürek yakan bir dram çıkmıştı. Devlet şefkat elini Ali Çiftçi'ye uzattı. Evsizk..

Yastık altında 10 bin dolar buldu! 01:47

Yastık altında 10 bin dolar buldu!

CUMHUR İTTİFAKI SONUNA KADAR YAŞAYACAK DEDİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN FARKLI SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERE DESTEK VERDİ. DEVLET BAHÇELİ, HDP'NİN KAPATILMASI İLE İLGİLİ ÇAĞRISINI DA BİR KEZ DAHA TEKRA..

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR 02:20

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim barajının makul düzeye indirilmesi ve ittifak halinde de barajın korunması teklifine AK Parti yönetiminin sıcak baktığı öğrenildi. Barajın yüzde 5 veya 7’ye çekilmesi gibi formüller üz..

Kardeş Ülke Azerbaycan'a Destek Sürecek 01:50

Kardeş Ülke Azerbaycan'a Destek Sürecek

Türkiye, Karabağ’ı Ermenistan işgalinden kurtaran kardeş ülke Azerbaycan’a desteğini sürdürüyor.. Bu kapsamda cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev’le bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle 2:03:19

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle

Soğuk savaş döneminin Amerika'sında yaşayan Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Ancak günün birinde Elisa'nın hay..

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü! 01:51

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitingine katılan ve şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaş, Bu bayrak uğruna şehitler verdik. Saray'dan önce terör sorununu nasıl çözeceği..

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan 00:49

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan

Hindistan'ın Tinsukia bölgesinde bir ATM'ye giren fareler, 12.38 lakh'ı (yaklaşık 9 milyon TL) paramparça etti. Hindistanda ATMye giren fareler paraları yedi Özel bir güvenlik şirketi Hindistan Devlet Bankası'na ait ATM'..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Direniş Karatay Hd İzle 1:53:55

Direniş Karatay Hd İzle

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor'' 02:21

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor''

DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR DEDİ, DEVLET KORUMASINDAN YARARLANMIŞ GENÇLERLE, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN ATAMA TÖRENİNDE KONUŞTU. GELİŞMİŞ ÜLKELERDEKİ AŞI KRİZİNE DİKKAT ÇEKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEK..

Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti 01:12

Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti

Rusya Devlet Başkanı Putin, Yunanistan'ın 200. bağımsızlık yıldönümü törenleri için yaptığı daveti reddetti. Ziyaret, Moskova ile ilişkileri geliştirmek için bir fırsat olarak görülüyordu...

Bahçeli- Yeni Anayasa Boynumuzun Borcudur 02:05

Bahçeli- Yeni Anayasa Boynumuzun Borcudur

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni anayasa açıklamasına MHP Lideri Devlet Bahçeli destek verdi. Bahçeli yazılı açıklama yaparak, MHP, yeni anayasa yazımı konusunda üstüne düşeni yerine getirecektir dedi...

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

Düğünde Takı Kavgası: Kayınpederi Gelini Darp Etti 01:27

Düğünde Takı Kavgası: Kayınpederi Gelini Darp Etti

Düğünde takı yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada darp edilerek yaralanan gelin hastaneye kaldırıldı. Çanakkale'nin Biga ilçesinde düğün salonunda erkek ve kız tarafı arasında takı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada..

Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması 03:04

Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması

dnan Oktar, çocuk istismarından alıkoymaya, devlet sırlarını başka ülkelere vermekten tehdit ve şantaja kadar sayısız suçlama ile gözaltına alınmıştı. Oktar, tutuklandı ve Silivri Cezaevi'ne götürüldü. Ünlü sunucu Ece E..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serkan Aydın Kalandar 02:50

Serkan Aydın Kalandar

Söz Müzik: Yusuf Cemal KeskinnKalandar, Trabzon ve çevresinde miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen yılın ilk gününü yerel takvimde yılın ilk ayı olan Ocak ayını tanımlamak için kullanılan terim olarak bilinir. nnTra..

  • Müzikneti tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi 06:01

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi

Zenginlik içinde büyüyüp devlet memuru olan 94 yaşındaki Mehmet Tekerlek'in hayatı, görev için gittiği mahallede gördüğü yoksul insanlardan sonra değişti. Mehmet Tekerlek, 58 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor..

Yalova’nın kadın çobanı 170 hayvanlık sürüye bakıyor 04:37

Yalova’nın kadın çobanı 170 hayvanlık sürüye bakıyor

Yalova'da 4 yıl önce eşini kaybeden 42 yaşındaki Şükriye Geçer, devlet desteğiyle başladığı besicilikle ailesinin geçimini sağlıyor...

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Yonca Evcimik'in Hiç Bilmediğiniz Hali 24:01

Yonca Evcimik'in Hiç Bilmediğiniz Hali

Başarılı şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından fit bir görünüme ulaşan fiziğini paylaşmıştı. Yonca Evcimik yaşına rağmen güzel vücudu ile dikkatleri üzerine çekti. Şarkıları ve oyunculuk performanslarıyla akılla..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 3. Bölüm 2:12:07

Şampiyon 3. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna’nın başvurusuyla Güneş’in devlet korumasına alınması ihtimali gündeme gelmiştir. Sosyal hizmetler yetkilileri ve polisler çocuğun durumunu ve yaşam koşullarını yerinde de..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patates soğan halka dağıtılacak! 02:02

Patates soğan halka dağıtılacak!

PANDEMİDE TALEP AZALDI, PATATES VE SOĞAN ÜRETİCİSİ BU YIL ÇOK ZOR DURUMDA KALDI. AMA ÜRÜNÜ ELİNDE KALAN ÜRETCİYE TARIM BAKANLIĞI'NDAN İYİ HABER GELDİ. ELDE KALAN SOĞAN VE PATATESİ DEVLET ALACAK, RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLE..

Sevda Kuşun Kanadında - 8.Bölüm 2:29:47

Sevda Kuşun Kanadında - 8.Bölüm

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında - 9.Bölüm 2:13:40

Sevda Kuşun Kanadında - 9.Bölüm

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce