#Cumhuriyetçi donald trumpın seçilmesinin ardından

Kaçan Peşmergelere Ait Bölgelere Irak Güçleri Girdi 00:41

Kaçan Peşmergelere Ait Bölgelere Irak Güçleri Girdi

Irak'ın Kerkük kentindeki Peşmergelerin çekilmesinin ardından Irak güvenlik güçleri birçok stratejik bölgede kontrolü sağladı. Ancak kentte dumanlar yükselmeye başladı. Vatandaşlar tarafından devrilen tanklar, taşa tutul..

O Ses Turkiye-Hadise Onu Takımında Görmeyi Çok İstedi 03:47

O Ses Turkiye-Hadise Onu Takımında Görmeyi Çok İstedi

Çağrı Oyguç'un performansının ardından yorumlarda bulunan Hadise, Çağrı'ya Murat Boz şarkılarının daha çok yakışabileceğini söyledi. Yarışmacıdan performansını yeniden dinlemek isteyen Hadise ikna oldu. Daha sonra Çağrı'..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe'yi Irkçılıkla Suçladılar! Ortalık Çok Karışacak 10:34

Yıldız Tilbe'yi Irkçılıkla Suçladılar! Ortalık Çok Karışacak

Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi Yıldız Tilbenin bir yarışmacı için sarfettiği Türk olduğunu bilseydim, dönerdim açıkalamasının ardından ortalık fena karıştı...

  • ANKA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı 01:11

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı

Hakkari'nin ve Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışma sonucu şehit düşen İlhan Sezer son yolculuğuna uğurlandı...

Suriye Sınırında Silah Sesleri 01:15

Suriye Sınırında Silah Sesleri

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde akşam saatlerinde duyulan silah sesleri ilçede tedirginliğe neden oldu. Rasulayn'da akşam saatlerinde terör örgütü PYD tarafından uzun ..

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması 01:36

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Musul operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye bu harekatın içerisinde na..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi 01:17

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Kılıçdaroğlu açıklama yaptı...

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız 00:34

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi TSK, Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-53 Operasyonu kapsamında Tunceli’de 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklam..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu 00:42

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu

Somali'de yaşanan terör saldırısının ardından başkent Mogadişu'da oynanan bir futbol maçında Somalililer birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Somali tarihinin en kanlı saldırısında 300 kişi hayatını kaybetmişti...

Gran Turismo Sport  Opening Trailer  PS4 03:04

Gran Turismo Sport Opening Trailer PS4

Although it remains in the background after a little Forza, Gran Turismo sport racing game with a renewed identity PS4 to make the most solid of everything. As usual, which will be presented to us by polyphony digital Gr..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı 01:46

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı

Hatay Valiliği, Samandağ ilçesinde Sahil Güvenlik karakoluna bölücü terör örgütü mensubu oldukları değerlendirilen şahıs veya şahıslarca taciz ateşi açılmasının ardından çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisinin yaralandığ..

Kerem'den Çarpıcı Sözler  Şimdi mi Akıllarına Geldim 01:03

Kerem'den Çarpıcı Sözler Şimdi mi Akıllarına Geldim

Hoffenheim'ın dün akşam Medipol Başakşehir'i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Hoffenheim forması giyen Türk asıllı futbolcu Kerem Demirbay beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu...

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Star Wars Battlefront 2 Single Player Trailer 01:50

Star Wars Battlefront 2 Single Player Trailer

Ignite the inferno and burn the Rebellion to the ground in Star Wars Battlefront 2's single-player campaign. Take on the role of Commander Iden Versio in a story following the destruction of the Death Star II and the dea..

  • BETA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı! 01:08

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı!

Irak güvenlik güçlerinin Kerkük'ün Altunköprü kasabasında kontrolü sağlamasının ardından Peşmergelerin konuşlandığı mevzilere yaklaşmasıyla çatışma başladı. Şiddetli çatışmadan çıkan şarapnel parçaları, askeri hareketlil..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü! 00:21

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü!

Korkunç olay Brezilya'da meydana geldi. Bir adam, üvey babasını sokak ortasında darp etmeye başladı. Yere düşen adamın kafasına defalarca sopayla vuran öfkeli adam adam ardından koşarak olay yerinden kaçtı. Onlarca kişin..

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi 00:48

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek’ten döndü. Bosna dönüşünde kendisini..

AB Türkiye Fonlarında Kesintiye Gidiyor 01:11

AB Türkiye Fonlarında Kesintiye Gidiyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi'nin ana gündem maddelerinden biri de Türkiye oldu. AB katılım müzakeresinde olan ülkelere çeşitli fonlar sağlıyor ancak son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından Türkiye'nin fonlar..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..