#Cumhuriyetçi donald trumpın seçilmesinin ardından

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti 01:31

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye girişinde 'Rabia' işareti yapt..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

E-5'te Aynı Mevkide Bir Saat İçerisinde İkinci Zincirleme Kaza 02:42

E-5'te Aynı Mevkide Bir Saat İçerisinde İkinci Zincirleme Kaza

E-5’te aynı mevkide bir saat içerisinde ikinci zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya karışan bir araç önce bariyerlere çarptı, ardından devrildi...

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu 04:17

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu

E-5 Küçükçekmece mevkiinde tır önündeki arabaya çarpmamak için manevra yaptı. Manevra sonrası önce bariyerlere ardından önündeki araca çarpan tır yola devrildi. Yola devrilen tır nedeniyle yol kapanırken biri ağır 3 kişi..

Kadir İnanır Efsanesi Deli Kadir Diyorlar 02:03

Kadir İnanır Efsanesi Deli Kadir Diyorlar

Acımasız şartlar altında geçen çocukluğunun ardından ünlü bir tetikçi olan Kadir bir mafya hesaplaşmasının ortasında kalır..

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Resimler Yapan 77 Yaşındaki Japon Sanatçı 02:28

Muhteşem Resimler Yapan 77 Yaşındaki Japon Sanatçı

77 yaşındaki Tatsuo Horiuchi resimlerini Ms Excel kullanarak yapıyor emekliliğinin ardından tüm zamanını resim yaparak geçiren adam ortaya muhteşem işler çıkartıyor..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'da Kum Yüklü Hafriyat Kamyonu Devrildi 01:17

Batman'da Kum Yüklü Hafriyat Kamyonu Devrildi

Batman'da kum yüklü hafriyat kamyonunun seyir halindeki minibüse ardından da refüjdeki elektrik direklerine çarparak devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı...

İstanbul'da Sokak Ortasında Dehşet Anları Kamerada 00:46

İstanbul'da Sokak Ortasında Dehşet Anları Kamerada

İstanbul Fatih'te 'yan bakma' nedeniyle yaşanan kavgada 31 yaşındaki genç önce bıçaklandı, ardından silahla vuruldu. Saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybederken, dehşet anları kameraya yansıdı...

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

İstanbul'a İlk Kar Yağdı 01:11

İstanbul'a İlk Kar Yağdı

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'a ilk kar yağdı. Gece 23.30 sıralarında yağmaya başlayan kar yer yer etkili olmaya başladı...

Final Nedir 05:47

Final Nedir

Final zamanı geldi! Sınavlar sınavlar. Vize biter, final başlar, final biter bütünleme başlar.Kimi stresli kimi mutsuz kimiyse bitse de gitsek kafasında! Bitse de gitsek kafasındakiler haklı bir yandan. Zira hemen ardınd..

Ünlüler Hangi Fiziksel Özelliklerini Beğeniyor 10 Aralık 2017 16:17

Ünlüler Hangi Fiziksel Özelliklerini Beğeniyor 10 Aralık 2017

Editörler, Ünlülerin kendilerinde en beğenmediği halleri araştırmasının ardından en beğendikleri fiziksel özelliklerini araştırdı ....

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Gryffindor Makyajı  Gryffindor Makeup Tutorial 09:39

Gryffindor Makyajı Gryffindor Makeup Tutorial

Cadılar bayramına özel Harry Potter binalarının makyajlarına devam ediyorum. Ravenclaw ve Hufflepuff'ın ardından Gryffindor makyajı sizlerle. Tahmin edebileceğiniz gibi en güzelini en sona bıraktım ????..

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu 06:29

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması 00:32

Kadın Yolcunun Taraftarları Görünce Coşması

TFF 1.Ligde cumartesi günü oynanan Gazişehir Gaziantep Ankaragücü maçının ardından dönüş uçağı bekleyen sarı lacivertli taraftarlar ile karşılaşan bir yolcu havaalanında çok güzel görüntülere imza attı..

  • JET TV tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giresun'da Fareyi Tekmeyle Kovalayan Dede 00:18

Giresun'da Fareyi Tekmeyle Kovalayan Dede

Ankara Kızılay’daki havadaki balona rövaşata atmaya çalışıp başarılı olamayan adamın görüntülerinin ardından bu kez de Giresun’da Fareyi tekmeyle kovalayan dede görüntüleri sosyal medyada gündem oldu..

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cerablus Terörün İzlerini Siliyor 01:14

Cerablus Terörün İzlerini Siliyor

50 binden fazla olan nüfusu terör örgütü döneminde 7-8 bine kadar gerileyen Cerablus, Fırat Kalkanı Harekatı'nın hemen ardından adeta küllerinden doğdu...

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma 01:31

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Zirvesi'nin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında İslam dünyasına seslendi. Erdoğan, Müslümanlar çaresiz değildir. İman varsa imkan da vardır. Rabbimizin inayetiyle bu mücadelemizi ba..

Rektum Kanseri Nasıl Tedavi Edilir 01:31

Rektum Kanseri Nasıl Tedavi Edilir

Rektum kanserinin tedavisi cerrahidir. Hastaya teşhis konulduktan sonra evrenin adının konması gerekir. Evrenin adı konduktan sonra kemoterapinin uygulanıp, uygulanmayacağı kararlaştırılır. Kemoterapi uygulanacaksa gerek..

  • NABIZ tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Elisa Babasına Kavuştu 03:24

Minik Elisa Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

  • BETA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ödem Atıcı İçecek Tarifi 02:44

Ödem Atıcı İçecek Tarifi

Malzemeler 2 avuç bebek ıspanak 1/2sy bardağı doğranmış mango 1/2 su bardağı su 1 adet orta boy muz 1 su bardağı doğranmış ananas Hazırlanışı Mango, muz ve ananası dilimleyin ve dondurucuya atın. Donan meyveleri Tefal ..

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

İstanbul'da Sağanak Yağış Etkisini Arttırdı 03:34

İstanbul'da Sağanak Yağış Etkisini Arttırdı

İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından gün boyu aralıklarla süren yağmur akşam saatlerinde etkisini arttırdı...