#Cumhuriyetçi donald trumpın seçilmesinin ardından

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Muzlu Basit Magnolia Tarifi 09:59

Muzlu Basit Magnolia Tarifi

2 çorba kaşığı un ½ bardak şeker 600 ml süt 1 paket vanilin 2 yumurta sarısı 1 tepeleme çorba kaşığı tereyağı 1 paket bebe bisküvisi 3 adet muz 2 çorba kaşığı un, ½ bardak toz şekeri bir tencereye koyup orta- düşük a..

Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı 01:10

Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Amerika Birleşik Devletleri'nde başkan seçilen Donald Trump'a, nükleer anlaşmayla ilgili sert cevap verdi. Ocak ayında göreve başlayacak olan Trump, seçim kampanyası boyunca, İran ile Ba..

Trump ya sözünü tutarsa 01:38

Trump ya sözünü tutarsa

Amerika Birleşik Devletleri'nde milyonlarca yasa dışı göçmen, 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan Donald Trump'ın kendilerini ilgilendiren seçim vaatleri konusunda nasıl bir politika izleyeceğini merakla bekliyor. Sınır ..

ABD Başkanı Obama, veda konuşmasında gözyaşlarını tutamadı 01:33

ABD Başkanı Obama, veda konuşmasında gözyaşlarını tutamadı

20 Ocak'ta görevi Donald Trump'a devredecek olan Barack Obama, veda konuşmasında First Lady Michelle Obama'ya seslenirken, gözyaşlarını tutamadı...

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın 00:25

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın

Bilim insanları dünyanın sonunu sembolize eden ‘Kıyamet Günü Saati’ni ileri aldı. Atom bilimciler 23:57’yi gösteren saati 30 saniye ileri alarak 64 yıl sonra gece yarısına en yakın hale getirdi. Atom Bilimcileri Bülteni..

 Trump Nato Genel Sekreterini Beyaz Saray'da Memnuniyetle Karşıladı 00:34

Trump Nato Genel Sekreterini Beyaz Saray'da Memnuniyetle Karşıladı

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i Çarşamba günü Beyaz Saray'a memnuniyetle karşıladı...

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi 01:11

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi

New York Menkul Kıymetler Borsası, ABD, New York City hisse senetleri, jeopolitik endişeleri ve Başkan Donald Trump'ın dolar ve faiz oranları üzerindeki yorumlarıyla devam etmesi nedeniyle baskı altına girdi...

Trump'un Kesik Başı ile Fotoğraf Çekimi 01:37

Trump'un Kesik Başı ile Fotoğraf Çekimi

Amerikan CNN kanalının, ABD Başkanı Donald Trump'ın kesik baş maketini gösterdiği videoyu paylaşan komedyen Kathy Griffin yılbaşı gecesi komedi programı için böyle şey hazırladıklarını sölemişler. Kanal yönetiminden yapı..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Vücut Dili Ne Anlatıyor? 01:10

Trump'ın Vücut Dili Ne Anlatıyor?

ABD Başkanı Donald Trump'ın diğer dünya liderleriyle iletişimi sürekli gündemde. Vücut dili uzmanı Lillian Glass'a göre Trump birinden hoşlandığını uzun tokalaşmalarla belli ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Yaşayan Türk'ten Trump'a Tokat Gibi Cevap 01:03

Almanya'da Yaşayan Türk'ten Trump'a Tokat Gibi Cevap

Almanya'da yaşayan bir Türk vatandaşı, ABD Başkanı Donald Trump'a tokat gibi bir cevap verdi. Vatandaşın İngilizce yaptığı açıklama üzerine Katar krizinde kartlar yeniden dağıtılacak...

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Başkanı Trump, Kuzey Kore'yi Yine Tehdit Etti 02:22

Abd Başkanı Trump, Kuzey Kore'yi Yine Tehdit Etti

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore’nin tehditlerine aynı tonda karşılık vermeyi sürdürüyor. Trump “Belki de son açıklamam yeterince sert değildi. İmkansız olduğunu düşündükleri şeyler başlarına ..

Trump New York'taki İkinci Gününde de Protesto Edildi 01:40

Trump New York'taki İkinci Gününde de Protesto Edildi

ABD Başkanı Donald Trump, iki günlük programı kapsamında geldiği New York'taki ikinci gününde de bazı gruplar tarafından protesto edildi...

Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti 00:42

Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede çıkan son olaylarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladığı basın toplantısında kendisine soru sormak isteyen CNN muhabirine Ben doğru haberleri severim, yalanları değil. Siz yalan h..

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti 00:46

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti

ABD Başkanı Donald Trump, BM Genel Kurulu'nda konuşma yapmak için kürsüye çıkacakken, Kuzey Kore BM Büyükelçisi Ja Song Nam, Trump'un konuşmasından hemen önce odadan çıktı...

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor 01:12

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor

Myanmar ordusunun katliamlarından kaçarak Bangladeş'e sığındılar. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birkaç ülke hariç herkes acılarına sessiz kaldı. Arakanlı Müslümanlara kapılarını açan Bangladeş'in Başbakanı Şeyh Has..

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı 00:37

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı

ABD Başkanı Donald Trump ülkede büyük hasara neden olan kasırgalar sonrası mağdur Porto Rikolulara insani yardım malzemesi dağıttı. Trump'ın yardım malzemelerini dağıtış şekli sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu...

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıracağım 01:11

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıraca

Donald Trump İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmayla ilgili yeni stratejisini açıkladı. Trump, söz konusu anlaşmanın kötü bir anlaşma olduğunu ve İran’a nükleer silah programına devam etmek için bir fırsat sundu..

Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden 00:38

Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden

Donald Trump; Evde Tek Başına 2 çekim sürecinde bu otel çok beğenilir burada çekim yapılmak isteniyor. Otelin sahibi ise para karşılığı değil sadece bir sahnede oynama karşılığı bu çekime izin vereceğini söylüyor. İzliyo..

  • PengoTV tarafından
  • 412 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Trump Vize Yasaklarını Savundu 01:19

Trump Vize Yasaklarını Savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Donald Trump’ın Müslüman nüfusun yoğun olduğu yedi ülke için vize sınırlaması getiren kararı üzerindeki tartışmalar büyüyor. Trump yönetimi ülkede infial uyandıran seyahat yasağınd..

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun 00:55

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun

ABD Başkanı Donald Trump, Barack Obama’nın seçimler sırasında, telefonlarını dinlettiği iddialarının araştırılmasını istedi. Beyaz Saray Kongre’ye 2016 yılında soruşturma gücünün yürütmenin başı tarafından suistimal edil..