#Cübbeli ahmet

Depremler ABD'nin işi mi (Ne Var Ne Yok - 24 Şubat 2017) 04:45

Depremler ABD'nin işi mi (Ne Var Ne Yok - 24 Şubat 2017)

Beyaz Tv ' de yayınlanan Türker Akıncı ' nın sunduğu “Ne var ne yok” programında Haarp teknolojisiyle deprem üretilebilir mi konusu tartışıldı. Araştırmacı yazar Ali Selman Demirbağ 1999 Gölcük depremin arkasında ABD ' n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Okuduğu Selayı Tüm Türkiye ve Dünya'ya Dinletti 05:32

Okuduğu Selayı Tüm Türkiye ve Dünya'ya Dinletti

Fransa’da yaşayan ve geçimini sağlamak için inşaat işçiliği yapan Ahmet Olgun Gözalan isimli gurbetçi Türk genci okuduğu sela ile sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Çalgı Çengi İkimiz Filminin Bütçesi 14 Milyon TL Olarak Açıklandı 02:50

Çalgı Çengi İkimiz Filminin Bütçesi 14 Milyon TL Olarak Açıklandı

Çalgı Çengi İkimiz Filminin Bütçesi 14 Milyon TL Olarak Açıklandı İlk filmlerini sadece 30 bin TL bütçeyle çeken Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni vizyona giren devam filmi Çalgı Çengi İkimiz'in 14 milyon TL bütçeye sahi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz 01:24

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

ibranice Ağladıkça Dinleyin Harika Yorum 03:52

ibranice Ağladıkça Dinleyin Harika Yorum

Ahmet Kaya dan dinlemeye alıştığımız Ağladıkça' yı birde ibranice Yoav itzhak dan dinleyin. Süper Yorumlamışlar... Her dilde dinde Müzik..

Sayılardan Komik Şiir Türetmece (Beyaz Show - 24 Mart 2017) 03:35

Sayılardan Komik Şiir Türetmece (Beyaz Show - 24 Mart 2017)

Ahmet Selçuk İlkan’ın ciddiyetle ele aldığı sayılardan şiir türetme işini, Beyaz eline alınca ortaya çok komik bir şiir çıktı!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavanozdaki Adam 2.Bölüm 54:25

Kavanozdaki Adam 2.Bölüm

Baş rolde Ahmet Mekin oynuyordu. Ahmet Mekin'e bir trafik kazasında ölen oğlunun beynini naklediyorlardı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Torununa Kur'an-ı Kerim Dersi 01:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Torununa Kur'an-ı Kerim Dersi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan torununa Kur'an-ı Kerim dersi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, evde torunu Ahmet Akif Albayrak'a Kur'an-ı Kerim öğrettiği fotoğraf sosyal medyada sıkça paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip E..

Beyaz Futbol'da Kopartan Goethe Muhabbeti 09:35

Beyaz Futbol'da Kopartan Goethe Muhabbeti

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar için ' Ahmet Goethe Çakar ' sloganı attı. Stüdyoda kahkaha tufanı koptu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz 03:43

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Edirne'nin Tarihi Köprüleri 08:03

Edirne'nin Tarihi Köprüleri

Edirne’nin Meriç, Arda ve Tunca gibi nehirlerinin üzerine kurulan, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, 2. Bayezid Köprüsü, Saraçhane Köprüsü, Gazimihal Köprüsü, Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ve Yeni Köprü ile ilgili bilgiler..

Aylık 120 Bin TL Geliri Olan Holding Sahibi Damat Adayı 02:06

Aylık 120 Bin TL Geliri Olan Holding Sahibi Damat Adayı

Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunuculuklarını yaptığı ‘Evleneceksen Gel’ programına damat adayı olarak gelen Ahmet Şükrü Nayiboğlu’nun aylık geliri dudak uçuklattı. Holding sahibi olan Nayipoğlu 120 bin lira aylık geliri o..

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paşa Hafız Yusuf Efendi'yi Affeder 01:33

Paşa Hafız Yusuf Efendi'yi Affeder

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması 00:50

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, NTV’de katıldığı bir programda Wikipedia sitesine Türkiye’de getirilen erişim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Türkiye, terör örgütü destekçisi olarak gö..

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Midyelerin Efendisi-Parodi Şarkı 01:05

Midyelerin Efendisi-Parodi Şarkı

Mardin'li bir ailenin çocuğu olan meşhur midyeci Ahmet Çiçek, son zamanlarda hem midye ve kokoreç lezzetiyle hemde sosyal medyada ki paylaşımları ile adından söz ettiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Karşınızda İphone 8! Demosunu İnceleyin.. 01:45

Ve Karşınızda İphone 8! Demosunu İnceleyin..

Teknoloji Her Yerde program sunucusu Ahmet Can, Çin gezisinde yakın zamanda piyasaya çıkması beklenen Apple’ın yeni telefonu iPhone 8’in demosunu buldu. iPhone 8’i tüm yönleriyle inceleyen Ahmet Can, merakla beklenen tel..

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu 02:35

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu

Eski Savcı ve Albay Ahmet Zeki Üçok, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan avukatı Celal Çelik ile çıktığı bir televizyon kan..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı 01:29

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yıllar önce 'Fırat' adlı dizide doktor olarak rol aldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan sahne büyük beğeni topladı...

Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor 01:00

Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor

Ordulu 64 yaşındaki Ahmet Ergin, tasarruf sağlamak amacıyla kurduğu sistemle evinin elektriğini üretiyor. Ergin, 3 katlı evine elektrik üretim sistemi kurdu. Bu sistem sayesinde evinin kullanılan iki dairesinin elektriği..

Keçe Sanatının Yaşayan En Önemli Ustası 00:58

Keçe Sanatının Yaşayan En Önemli Ustası

Çocuk yaşta başladığı keçe sanatını 60 yıldır devam ettiren, ömrünün çoğunu geçirdiği 20 metrekarelik atölyesinde yaptıklarıyla UNESCO'nun Yaşayan İnsan Hazineleri listesine giren Ahmet Yaşar Kocataş, babasından devral..