#Cübbeli ahmet

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni 10:08

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni

Zeynep, küçük şeylerle mutlu olan, kardeşi ile kurduğu küçük düzeninde yaşayan bir kadındır. Can ise genç yaşta profesör olan işine bağlı bir cerrahtır. Hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep aniden ve be..

Beyoğlu'nda Güpegündüz Kapkaççı Dehşeti Kamerada 00:33

Beyoğlu'nda Güpegündüz Kapkaççı Dehşeti Kamerada

Olay, 3 Temmuz günü Beyoğlu Hacı Ahmet Meydanı yakınlarında yaşandı. İddiaya göre, 2 kapkaççı ticari taksi ile evine gelen kadınları görünce takip etmeye başladı. Taksiden inen kadınların bina girişinde kapıyı açmaya çal..

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü 01:00

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katıl..

Ölümlü Dünya Fragmanı 02:50

Ölümlü Dünya Fragmanı

Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Yıllardır Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantasını işletirler. Ailenin, kendi halinde, sıradan gözüken hayatları aslında pek de gözüktüğü gibi değildir. Bu ailenin uz..

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu 16:29

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın Yıldızları Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu. Geceye ünlü isimler akın etti. Bu yıl 16.`sı düzenlenen ödül töreninde sanat, spor, ekonomi ve s..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Şehit Polis Memuru Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:32

Şehit Polis Memuru Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit polis memuru Şahin son yolculuğuna uğurlandı Çankırı'da denetim sırasında hafif ticari aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Harun Şahin için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi...

Güçlü Soydemir - Bahtı Karalı Yarim 04:41

Güçlü Soydemir - Bahtı Karalı Yarim

Güçlü Soydemir - Bahtı Karalı Yarim Dinle Söz & Müzik: Süleyman Tuğrul Düzenleme: Gürkan Tuğrul Yönetmen: Rıdvan Ahmet..

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını 11:43

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını

Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul ve İrem Sak gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Ölümlü Dünya’nın galası yapıldı. 26 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi halinde yaşayan Mermer Ailesi’nin büyük sırl..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti 03:47

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği Barcelona'yı 86-82 mağlup etti. Bu sonuçla temsilcimiz ligde 14. galibiyetini aldı. Barcelona Lassa ise 13. kez sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya Hanga..

  • OFSAYT tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Tek - Tez Getir 03:48

Mehmet Tek - Tez Getir

Mehmet Tek - Tez Getir Dinle Söz & Müzik: Mehmet Tek Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Erkan Nas..

An ve An - Ağla Bebeğim 03:54

An ve An - Ağla Bebeğim

An ve An - Ağla Bebeğim Dinle ŞARKI SÖZLERİ / LYRİCS AĞLA BEBEĞİM HEP BENDEN ALDIN İNAN YARIM KALDIM SONUNDA AMA BÖYLE GEÇER SANMA ALIŞIRSIN ZAMANLA YETER ARTIK ETTİKLERİN BU KAÇINCI TERK EDİŞİN DÖNER DEDİM SANA DÜN..

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi 03:18

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi Dinle Sevda Gibi şarkı sözleri ile Açıyor ya bazı geceler sana bir kapı Gidiyorsun ya hiç bilmediğin yerlere Tanıyorsun ya aslında tanımadığın her şeyi Kalıyorsun ya put gibi olduğun yerde ..

DJ Khaikhan - Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar 06:36

DJ Khaikhan - Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar

DJ Khaikhan - Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar Dinle Söz & Müzik: Ahmet Cemil Cankat..

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle 1:18:38

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Mahkûm Ömer ile onu izlemesi için yanına yerleştirilen polis Ali’nin hapishane arkadaşlıkları anlatılır. Ömer’in kardeşi, Süha tarafından vurularak öldürülür. Ölmeden önce Ömer’e, Süha’ya ait çok yüksek miktard..

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..

Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şemsiye ile Uçan Adam - Amerikan Dublaj 00:59

Şemsiye ile Uçan Adam - Amerikan Dublaj

Midyeci Ahmet İsyankar Papağan - Amerikan Dublaj İzle..

  • JET TV tarafından
  • 380 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı 00:52

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı

Van Edremit'te 2016 yılında kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Koç ve Karabulut aileleri arasında çıkan kavgada, Ahmet Koç silahla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin 3,5 yıl süren teknik takibi sonucu Ko..

Nurgül Yeşilçaydan Olay Poz - 43 Yaşındaki Oyuncu Fiziği İle Büyüledi 09:30

Nurgül Yeşilçaydan Olay Poz - 43 Yaşındaki Oyuncu Fiziği İle Büyüledi

az tatilinin bir kısmını Ahmet Kural ve Murat Cemcir'le birlikte başrolünde oynayacağı bir filmin setinde geçiren Nurgül Yeşilçay, çekimler sonrasında tatile çıktı. Nurgül Yeşilçay yorgunluğunu da çimlere uzanarak attı. ..

  • BETA tarafından
  • 222 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fanta Reklamında Oynayan Hadi̇se’den Ice Tea Şarkısında Seksi̇ Dans 11:42

Fanta Reklamında Oynayan Hadi̇se’den Ice Tea Şarkısında Seksi̇ Dans

Fanta reklamında oynayan Hadi̇se’nin Ice Tea'nin sponsorluğunda Reynmen'in Ela şarkısında dans etmesi Magazin Noterinin 29 Temmuz'da yayınlanan 48. bölümünde konuşuldu. Sosyal medyadan paylaştığı dansıyla gündeme oturan ..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 8. Bölüm Tek Parça Full HD (Bipsiz) 1:20:28

TOLGSHOW 8. Bölüm Tek Parça Full HD (Bipsiz)

TOLGSHOW'un 8. Bölümünün konukları Ahmet Kural ve Murat Cemcir oldu! Eğlence dolu TOLGSHOW 8. Bölümünü kaçırma hemen izle! ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen ..

Sıla'nın Gizemli Aşkı Kim 07:20

Sıla'nın Gizemli Aşkı Kim

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural ile yaşadığı ve mahkemelik olduğu olaylı ilişkisinin ardından yeni aşkını ilk kez itiraf etti. Sıla, daha önce birlikte görüntülendiği ancak reddettiği ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşa..

  • BETA tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce