#Cübbeli ahmet

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı 03:01

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı Dinle KARAYEMİŞ AĞACI Karayemi̇ş karasun Yüreğumde yarasun Sakla beni̇ gövdene O yar beni̇ arasun Karayemi̇ş ağaci̇ Yok derdumun i̇laci̇ Ayri̇ldum sevduğumden Aci̇ çekerum aci̇ Karaye..

İstanbul’da ‘Balık avı’ yasağı başladı 03:19

İstanbul’da ‘Balık avı’ yasağı başladı

Balık avı sezonunun bitmesiyle birlikte İstanbul İl Tarım Müdürlüğü, Marmara Denizi’nde denetimlerde bulundu. İstanbul İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, “Yasadışı avcılık yapan, trol çeken teknelere ve iç sularda avcıl..

KÜTAHYA, ŞEHİDİNİ UĞURLADI 01:45

KÜTAHYA, ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Piyade uzaman çavuş AHMET ASAN emet ilçesinde toprağa verildi..

Şanışer ft. Cem Adrian - Düştüm (Official Video) 04:05

Şanışer ft. Cem Adrian - Düştüm (Official Video)

Söz & Müzik: Sarp Palaur (Şanışer) & Cem Adrian Produced by Murat Acar Mix & Mastering: Kadim Tekin Shot by: Sarp Palaur Drone Shot by: Roman Odintsov&Ahmet Akpolat&Aziz Değirmen Edited by: Sarp palaur Alt yazılar: Alty..

Güçlü Soydemir - Allah Bir Sevgim Bir 04:47

Güçlü Soydemir - Allah Bir Sevgim Bir

Söz & Müzik: Sabattin Kara Düzenleme: Derviş Yönetmen: Rıdvan Ahmet..

Korona kabusu- Aynı aileden 8 ölü! 01:39

Korona kabusu- Aynı aileden 8 ölü!

Rize'nin Güneysu ilçesinde corona virüsü tedavisi gören Ahmet Genç, dün hayatını kaybetti. Genç ile birlikte 5,5 ayda aynı aileden corona virüsü nedeniyle yaşamanı yitirenlerin sayısı 8'e yükseldi. Aile, genetik yapıları..

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak 01:59

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak

Kenan İmirazlıoğlu Yakın Arkadaşı Olan Emin Alper'in Yönetmenliğini Yaptığı ‘Kız Kardeşler’ Filminim Özel Gösteriminde Yalnız Bırakmadı. 13 Eylül'de Vizyona Giren Yönetmen Emin Alper'in Ulusal Ve Uluslararası Birçok Fes..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 22.Bölüm 2:18:00

Söz | 22.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 22'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hikayesi yarım kaldı! 01:20

Hikayesi yarım kaldı!

KONYA'da, bir oteldeki asansörü tamir ederken kaynaktan sıçrayan kıvılcımların yalıtım malzemesini tutuşturması sonucu çıkan yangında işçilerden Berkan Üzgü (20) yaşamını yitirdi, Ahmet Mutlu (23) yaralandı. Olay, saat 1..

Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil takla attı 00:54

Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil takla attı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde takla atan otomobilde bulunan 4 kişi kazayı yara almadan atlattı. Kaza, saat 15.00 civarlarında Erzincan-Erzurum istikametinde meydana geldi. Seyir halindeki Ahmet Bakdemir idaresindeki otomo..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı! 04:41

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı!

İNSANİ KORİDOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEYEN RUSYA, UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN KUZEY KAPISI İRPİN'DE, SİVİLLERİN TAHLİYESİ SÜRERKEN SALDIRIYA GEÇTİ... BOMBALAR, MERMİLER ARDI ARDINA ATEŞLENDİ.. SHOW..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali 03:00

Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali

İSTİKLAL CADDESİ'NDE SOKAK MÜZİSYENLERİNİ BİLMEYENİMİZ YOKTUR... ONLARDAN BİRİ VAR Kİ ELİNDEKİ YOĞURT KOVASIYLA HARİKALAR YARATIYOR, AİLESİNİ İSE ORADAN KAZANDIĞI PARAYLA GEÇİNDİRİYOR. SHOW HABER EKİBİ, ONUN YANINDAYDI V..

212Keta - Yankı 02:40

212Keta - Yankı

Yönetmen: Sefa YAMALI Görüntü yönetmeni: Ahmet TURAN..

Kazada yaralanan genç sürücü- Üvey babam beni öldürür 02:26

Kazada yaralanan genç sürücü- Üvey babam beni öldürür

Bursa'nın İnegöl ilçesi Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil bahçe duvarına çarptı, sürücüsü yaralandı...

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu 14:49

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla 27.06.2022 tarihinde ekranlara gelen “Melih Altınok İle Sebep Sonuç” programında gündemdeki sıcak konular masaya yatırıldı. Konuklar, yazar Mahmut Övür, yazar Mus..

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı 02:45

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı

Geçen yıl sel felaketinin yaşandığı Sinop’ta Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği uyarının ardından Ayancık ilçesinde 3 köy tedbir amaçlı boşaltıldı. Ayancık Stadı da helikopterler için hazır hale getirildi. Öte yanda..

Kubilay Aka feat. Hayko Cepkin - GAMZENDEKİ ÇUKUR (Çukur Dizi Müziği) (Official Music Video) 03:24

Kubilay Aka feat. Hayko Cepkin - GAMZENDEKİ ÇUKUR (Çukur Dizi Müziği

Bu dizi ve çok daha fazlası puhutv'de → https://puhutv.com/cukur-detay?utm_medium=referral&utm_source=youtube&utm_campaign=cukur&utm_content=detaynnÇukur'a Abone Olmak İçin → https://bit.ly/cukur-dd-subnn“Gamzendeki Çuku..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 414 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla???? 17:28

Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla????

Ramiz Dayı Unutulmaz Raconlar Namı Diğer Dayımız Tuncel Kurtiz'i ölümünün 6. yılında saygı ve sevgiyle anıyoruz... 0:00 Ramiz Karaeski Emaneti Olan Bu Şehr-i İstanbul'u geri alacak 0:14 Genç Ramiz İstanbul'a geliyo..

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın! 02:48

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın!

BU YAZ YİNE AYNI DEFTERLER AÇILDI... HERKES TATİL YÖRELERİNDEKİ FİYATLARI KONUŞMAYA BAŞLADI... UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'TAN OLUŞAN SHOW HABER EKİBİ BU SABAH HEM ESNAFIN NABZINI TUTMAK, HEM DE TATİLCİLER..

Ekibimizin yeni rotası Marmaris! 03:00

Ekibimizin yeni rotası Marmaris!

MUHABİRİMİZ UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'IN YENİ DURAĞI MARMARİS'Tİ. EKİBİMİZ EŞSİZ DOĞASIYLA TURİSTLERİN GÖZBEBEĞİ MARMARİS'TE HEM PLAJLARI, EĞLENCE HAYATINI, HEM DE TATİL MALİYETLERİNİ İNCELEDİ...

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler! 01:46

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler!

İMPARATOR LAKAPLI, ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İBRAHİM TATLISES, BİR SÜREDİR ARALARININ GERGİN OLDUĞU, OĞLU AHMET TATLI İÇİN ÇOK SERT İFADELER KULLANDI... TATLISES, KENDİSİ İÇİN SÖYLENEN AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL İDDİASINA, SAHNEDE..

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..