#Cüneyt tek

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006]  MAÇIN GENİŞ ÖZETİ 07:02

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ FENERBAHÇE: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Deniz Barış, Stephen Appiah, Mehmet Aurelio, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı, Mert..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölmeden Önce İlk ve Son Hali ile Usta Oyuncular 04:05

Ölmeden Önce İlk ve Son Hali ile Usta Oyuncular

Ölmeden Önce İlk ve Son Hali ile Usta Oyuncular Adile Naşit Kemal Sunal Tarık Akan Münir Özkul Hülya Avşar Ediz Hun Türkan Şoray Hülya Koçyiğit Kartal Tibet Cüneyt Arkın Gülşen Bubikoğlu Rüştü Asyalı Bicirik Vs.....

  • Umut Tv tarafından
  • 1.547 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız 10:02

Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız

Ünlülerin değişimleri.Adile Naşit,Ahmet Mekin,Ali Şen,Ahu Tuğba,Bahar Öztan,Cüneyt Arkın,İlyas Salman,Orhan Gencebay.....

Nayır Bırakmayacağım, Ölünceye Kadar Bırakmayacağım 01:58

Nayır Bırakmayacağım, Ölünceye Kadar Bırakmayacağım

Lekeli Melek başrollerinde Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Filmde zengin bir iş adamı ve sekreterinin imkansızlıklarla dolu aşkı anlatılmaktadır...

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı 00:53

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı

Nuri Alço kötü emellerine ulaşmak için Tecavüzcü Coşkun'dan faydalanır, ortak bir plan yaparlar. Filmin Adı: Vazife Uğruna Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Şehnaz Dilan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İ..

Acaba Arkamdan Geliyor Mu? 04:39

Acaba Arkamdan Geliyor Mu?

Oyun Bitti, Orhan Elmas ve Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı, Orhan Elmas'ın yönettiği 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrollerdeki oyuncuları Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'dır. İki..

Yeşilçam Oyuncuları Öncesi Sonrası Çok Şaşıracaksınız 03:41

Yeşilçam Oyuncuları Öncesi Sonrası Çok Şaşıracaksınız

Barış Manço Şener Şen Banu Alkan Cüneyt Arkın Ekrem Bora Hülya Avşar İlyas Salman Hülya Koçyiğit Levent Kırca Ahmet Mekin Münir Özkul..

Kahpe Seni! 01:40

Kahpe Seni!

Suçsuz bir gençle, babasının katilini arayan bir kadının öyküsü. Filmin Adı: Suçsuz Firari Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Nilüfer Koçyiğit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

Kalp Hastalıklarından Anlamam Ayhan Işık 00:37

Kalp Hastalıklarından Anlamam Ayhan Işık

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Ama Bu Milli Maç 02:09

Ama Bu Milli Maç

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle 12:17

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle

Cüneyt Gökçer'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Fatih Sultan Mehmet'in son seferi ve ölümü, ilk bakanlar kurulu ve Türkkuşu'nun kuruluşu konu edilmektedir...

3 Yaş Büyük Olduğunu Neden Söylemedin 01:03

3 Yaş Büyük Olduğunu Neden Söylemedin

Cüneyt Arkın Filiz Akın..

Aramızda Tatlı Bir Rüzgar Geçti O Kadar 01:09

Aramızda Tatlı Bir Rüzgar Geçti O Kadar

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen...

Seni Canımdan Çok Seviyorum 02:02

Seni Canımdan Çok Seviyorum

Filmin Adı: Affedilmeyen Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

Keskin Nişancı 01:19

Keskin Nişancı

Cüneyt Arkin - Kemal Sunal..

Memlekette Demokrasi Var Be 00:16

Memlekette Demokrasi Var Be

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Kara Murat'ın Koltuk Sevdası 01:15

Kara Murat'ın Koltuk Sevdası

Kara Murat Serisi'nin son filmi olan bu filmde başrolde yine Cüneyt Arkın rol almaktadır. 1978 yapımı olan filmin yönetmeni Natuk Baytan, yapımcısı ise Türker İnanoğlu'dur...

Yumurcak Küçük Kovboy 00:37

Yumurcak Küçük Kovboy

Yumurcak Küçük Kovboy Yumurcak serisinde çekilmiş bir western/türk filmidir. Filmde başrolleri İlker İnanoğlu ve Cüneyt Arkın paylaşmaktadır...

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

İçkisine İlaç Katılan Mağdur 03:11

İçkisine İlaç Katılan Mağdur

Adını Anmayacağım başrollerini Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir...

Kimsin Sen 01:35

Kimsin Sen

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi; 1972 yapımı Türk filmi. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi, Kara Murat serilerinin ilk filmidir. Filmin başrol oyuncusu Cüneyt Arkın iken, yapımcısı da Türke..

Acı Hayat 01:07

Acı Hayat

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüştü...

Ağlayıp Da Gözden Mi Olalım Yani 01:27

Ağlayıp Da Gözden Mi Olalım Yani

Canikom başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1977 yapımı Türk filmidir. Yönetmeni Orhan Aksoy olan filmin yapımcısı ise Türker İnanoğlu'dur...

Geçer Ama Deler De Geçer 00:39

Geçer Ama Deler De Geçer

Canikom başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1977 yapımı Türk filmidir...

Varsın Poyraz'ın Oğlu Bebekle Oynasın 01:02

Varsın Poyraz'ın Oğlu Bebekle Oynasın

Baskın başrollerinde Cüneyt Arkın ve Necla Nazır'ın yer aldığı 1977 yapımı Türk filmidir...

İdealist Türk İş Adamı 02:14

İdealist Türk İş Adamı

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..