#Cüneyt tek

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Murat Bagi - Sol Yanım 04:13

Murat Bagi - Sol Yanım

Susar mı benim de yaşlanmış gönlüm abcsarkisozleri.com Ne yiğitler tanıdım, tek kurşun yetti Ne adamlar tanıdım, bir kula gitti Sevdi sandıklarım, yıkıp da gitti Neler neler gizli sandık şu ömrüm abcsarkisozleri.com Ne y..

Anne Evde Yok, Babamla Birlikteyiz 00:15

Anne Evde Yok, Babamla Birlikteyiz

Babam çocuğun yanında kaldığında :) evde tek başınalar , keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı’nın Küçük Kaçamağı 00:19

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı’nın Küçük Kaçamağı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı dün akşam Etiler’de görüntülendi. Sık sık spor yaparken video paylaşan ve fiziğine dikkat eden Şeyma Subaşı dün akşam küçük bir kaçamak yaptı. Acun Ilıcalı ile birlikte Etiler’de waffle yedil..

  • BETA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'da Motosiklete 58 Kişi Bindi 02:37

Hindistan'da Motosiklete 58 Kişi Bindi

Hindistan'da rekor denemesi için havaalanına gelen askerler, iskelet bir platform entegre edilen motosikletin üstüne tek tek çıktı. 1200 metrelik alanda giden motosiklete 58 asker aynı anda binmeyi başararak Guinness Rek..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskeli Beşler İntikam Peşinde  Sende İsim Vererek Konuşuyorsun Murat 02:36

Maskeli Beşler İntikam Peşinde Sende İsim Vererek Konuşuyorsun Murat

Bankayı soyarken tek tek isimlerini söyleyen Maskeli Beşler'in sakarlıkları da efsane..

AJDAR ANIK  ŞAHDAMAR 04:00

AJDAR ANIK ŞAHDAMAR

ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR. şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrr :) Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla artık tek aşkımsın ..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:14

PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: KC Rebell] Yeah! Yeah! Way Kiro, ich rauche White Widow Ich schwör’ auf alles, ich finde dein’ Style billo Warum dealt man im Viertel? Tek tek Spielt man mit Würfel, hep yek, şeş beş! Die Street hat Hunger, ob’..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını 04:40

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını

Ankara’da aranması olan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarilerine yönelik operasyon düzenlendi. Gece yarısı ikametlere tek tek baskın yapan ekipler, çok sayıda aranan şahsı gözaltına aldı...

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı - 19.03.2017 00:42

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı - 19.03.2017

Kısmetse Olur 19 Mart Pazar haftanın finali fragmanında Farima ve Melis arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Melis’in yüksek çıkışları karşısında sakinliğini koruyamayan Farima’yı diğer gelin adayları güçlükle tutuyor! K..

  • ANKA tarafından
  • 1.471 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Merdivenlerden Korkarak İnen Sevimli Köpek 00:16

Merdivenlerden Korkarak İnen Sevimli Köpek

Küçük köpeğin merdiven basamaklarından korkarak tek tek inmesi..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlerimizde Yaşayan Cinler Yakaza Kabilesi 15:04

Evlerimizde Yaşayan Cinler Yakaza Kabilesi

Yakaza Cinnileri hakkında bir çok hadis ve vaka olmasıan rağmen. Geçmişte haklarında yazılan bir kitap olmamıştır. Bunun sebebini alimler en yakınlarımızda yaşayan cinlerin onlar olmasından dolayı, anlatılmaması söylenme..

  • ZULMA tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şimal - Ferman 03:43

Şimal - Ferman

Şimal Ferman Şarkı Sözleri : Fermanı yazdım oku be kader Gül yüzümüze tek bir sefer Özledim onu çok yapma yeter Yaz bizi sonra da sürgünü ver Örttü rüzgarın esti deli deli Dinmeni bekliyorum Bir haber yolla çok mu zor ..

Kuralsız  – Insurgent  Film İzle 1:59:17

Kuralsız – Insurgent Film İzle

Hiyerarşik bir düzen ve beşe ayrılmış topluluklardan ibaret bir yaşam görmek isteyenler Kuralsız full izleyebilirler, bu düzene uyarlanmış bir test aşamasından geçerek ait olduğu yerde yaşamaya devam eden çocuklar. Tüm b..

  • Tv Series tarafından
  • 34.946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Soner Sarıkabadayı - Tekamül 03:45

Soner Sarıkabadayı - Tekamül

Koskoca dünyayı bu ara dar ediyorum Sana özel Sozlerisozu.com da tek Kendime yüzümü kara çıkarabiliyorum Duruma gel Hepsi sozlerisozu.com Kıyamam sana kıyabilecekken de Anla ki o an kalbim devrede Aramam seni bulacakken..

Sinerji Nedir 03:09

Sinerji Nedir

Hiper tümleşik bütünleşik mega yakınsama giga derken n’oldu karıştın! Herkese biraz sinerji lazım. HPE Synergy; Sunucu, Veri Depolama ve Ağ Çözümlerini tek platformda toplayan, eski uygulamalardan hybrid cloud’a kadar bi..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

iPhone X'u Parçalara Ayırmak 06:17

iPhone X'u Parçalara Ayırmak

iPhone X ekranı, sensör kitlerini kısacası içindeki en önemli parçaları tek tek incelemeye alan..

  • BETA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Migren Tipi Baş Ağrısı Diğer Baş Ağrılarından Nasıl Ayrılır 02:05

Migren Tipi Baş Ağrısı Diğer Baş Ağrılarından Nasıl Ayrılır

Gerilim tipi baş ağrısı yoğun stresin ardından başın tepesinde yaygın bir şekilde görülür. Migren tipi baş ağrısında genellikle ağrı tek taraflı olur. Ağrılar enseden, gözden, dişten, boğazdan başlayabilir. Hasta ağrısı ..

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce