#Cüneyt tek gidersen

İstersen Bize Gider Şiir Okuruz 01:35

İstersen Bize Gider Şiir Okuruz

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

Hayaller Hayaller... 00:41

Hayaller Hayaller...

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle 1:24:07

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Film, polis memuru Ahmet’in Sungur ile mücadelesini anlatır. Sungur, İstanbul’daki uyuşturucu, kaçakçılık ve kumar piyasasını ele geçirmiştir. Ticareti istediği gibi yönlendirmektedir. Şehirde artan cinaye..

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle 1:47:01

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Kore'de ki bir mabette çağlar öncesinden kalma bir buda heykeli vardı, heykelin gözleri dünyanın en büyük yakutlarıyla süslüydü. İnsanlara uğursuzluk getiren bu kızıl taşlar zaman içinde elden ele dolaşmış ve ş..

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip) 03:50

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip)

DÜNYALARI VERSEM Sahipsiz mi kalır sanıyorsun Kalbim sen gidersen Kalmaz elbette sıcak bir yuva bulur Ben eğer dilersem Aksın gözyaşım da kurur Birkaç kez silersem Yazdığını siler mi sence kader Ona dünyaları versem Ama..

Nazlı Öksüz - Yare Söyleme 06:27

Nazlı Öksüz - Yare Söyleme

Seher yeli bizim ele gidersen, Nazlı yare küstüğümü söyleme, Ne hallara düştüğümü sorarsa, O yar beni sorarsa, Bağrıma taş bastığımı söyleme, Ağrılar baş tutar ahu zardayım, Mansur gibi çekilmişim dardayım, Gezer do..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım 04:34

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım

Sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle Aşk yemin sevmez inansa bile İnadına inadına sor kabullenmez kalbim Aşk veda etmez hala sevene Kaç kere sövdün kim bilir kaçırdığım fırsatlara Öyle büyük bir imtihan ki bu ipin üst..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Survivor 2017-Sabriyeden Ademe Beni Ne Kadar Sevdiğini Anladım 01:20

Survivor 2017-Sabriyeden Ademe Beni Ne Kadar Sevdiğini Anladım

Sabriye, haftanın eleme adaylarından olan Adem'e Kendini benim için potaya sokunca beni ne kadar sevdiğini anladım. Sen gidersen ben kafayı yerim dedi...

  • ANKA tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın 03:24

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin be..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Murat Boz - Kalben 03:29

Murat Boz - Kalben

Kalben şarkı sözleri ile Bana öyle bir umut ver ki asla bitmesin Aşk öyle kolay falan değil ki bizden gitmesin Yalnız başıma Anılar zulada Nefessiz kaldıkça sarılıyorum İnkarda edemem ya Bana gel sevgilim oralar s..

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

İsmail YK - Son Defa 05:04

İsmail YK - Son Defa

Doluyor gözlerim unutur mu dersin Soluyor bu canım daha ne beklersin İçimdeki umudu (ışığı) silemedim atamadım Şunu ben anladım sensiz yatamadım Son defa bebeğim yanına varayım Son defa bir tanem kollarıma alayım (..

Ödül - Ada 04:01

Ödül - Ada

Bir “Son”,sebep olur her başlangıca, Bir “Son”,yanına usulca sokulunca, Gidersen,yanılıp kendinden çok uzağa, Geri dönüş yolun,uzar uzadıkça. Gel buradan gidelim,bir çılgınlık edelim, Yanımıza Üç-Beş şey alıp,bir Ada’ya..

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Sancak - Uçurum 03:12

Sancak - Uçurum

Düşsem uçurumlardan, uyansam okyanuslarda. Yine de gözlerin gibi olamaz. Ölsem yokluğundan, karşımda cennet olsa. Yine de senin yanın gibi olamaz. Kör oldu gözlerim inan seni bulamam. Bağladın kollarımı bak seni tutamam..

İzzet Altınmeşe - Le Naze 03:29

İzzet Altınmeşe - Le Naze

Diyarbekir Bedende Seni Gördüm Gidende Aklımı Baştan Aldın Bahan İşmar Edende Le Naze Naze Le Naze Naze Le Naze Etme Bu Naze Eyle Gönlümü Raze Olmuşam Aşkın Mareze Gidersen Beni Apar Yoksa Kıyamet Kopar Arkam Sı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Anıl Atak - Pus 04:15

Anıl Atak - Pus

Şarkı Sözleri: Pus dağılmaz mı yine Dağılmaz mı kuşlar Gözümü kapattım Ben gözümü kapattım ve Hep biter mi aşklar Diye soramadım Diyecek sözün var mı Kapıda gözün var mı Kalacak kalacak Kalacak yüzün var mı Şimdi gider..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez 03:49

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni bırakıp gıtme bir yere Gidersen unutursun Dilerim böyle olmaz Bu havada gidilmez Güneşli günde gidilmez Aslında hiç gidilmez Son günüme kadar Kalp duran..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Nusret Ete Öpücük Attı 00:57

Nusret Ete Öpücük Attı

Etin tüm hazırlık aşamalarıyla tek tek kendisi ilgilenen Nusret'in ete öpücük attığı anlar da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Nusret bu kez gelen siparişin A'dan Z'ye nasıl hazırlandığını gözler önüne serdi. Etin tüm ha..

  • PITIRCIK tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce