#Cüneyt tek gidersen

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arap Kızı Çok Güzel Kıvırıyor 01:00

Arap Kızı Çok Güzel Kıvırıyor

Evde tek başına kalan kız çok güzel oynuyor..

  • JET TV tarafından
  • 9.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Azerbaycan Güzelin'den Çarpıcı Dans 01:00

Azerbaycan Güzelin'den Çarpıcı Dans

Tek başına çok güzel dans eden kız..

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Adam Moskavalı Bir Düğünde Harika Dans Ediyor 01:40

Rus Adam Moskavalı Bir Düğünde Harika Dans Ediyor

Tüm bayanlarla tek tek oynayarak ve harika figürlerle yeteneğini ortaya koyan genç adamı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Singham Dönüyor Film İzle 2:19:09

Singham Dönüyor Film İzle

Singham Dönüyor izle, Singham Dönüyor full izle, Singham Dönüyor türkçe dublaj izle, Singham Dönüyor hd izle, Sürekli ardı ardına öldürülmeye devam eden küçük kız çocuklarının ardındaki esrarengiz sırrı çözmeye çalışan p..

  • PengoTV tarafından
  • 28.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Kane Gururla Sunar 02:53

Harry Kane Gururla Sunar

Premier Lig'de günün tek maçında Tottenham, Stoke City'i 4-0 mağlup etti. 3 gol ve 1 asistle oynayan Harry Kane maçın yıldızı olurken, son 9 maçta 3. kez hat-trick yaptı. White Hart Lane'de adete tek kişilik resital ver..

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Murat Bagi - Sol Yanım 04:13

Murat Bagi - Sol Yanım

Susar mı benim de yaşlanmış gönlüm abcsarkisozleri.com Ne yiğitler tanıdım, tek kurşun yetti Ne adamlar tanıdım, bir kula gitti Sevdi sandıklarım, yıkıp da gitti Neler neler gizli sandık şu ömrüm abcsarkisozleri.com Ne y..

Anne Evde Yok, Babamla Birlikteyiz 00:15

Anne Evde Yok, Babamla Birlikteyiz

Babam çocuğun yanında kaldığında :) evde tek başınalar , keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı’nın Küçük Kaçamağı 00:19

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı’nın Küçük Kaçamağı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı dün akşam Etiler’de görüntülendi. Sık sık spor yaparken video paylaşan ve fiziğine dikkat eden Şeyma Subaşı dün akşam küçük bir kaçamak yaptı. Acun Ilıcalı ile birlikte Etiler’de waffle yedil..

  • BETA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'da Motosiklete 58 Kişi Bindi 02:37

Hindistan'da Motosiklete 58 Kişi Bindi

Hindistan'da rekor denemesi için havaalanına gelen askerler, iskelet bir platform entegre edilen motosikletin üstüne tek tek çıktı. 1200 metrelik alanda giden motosiklete 58 asker aynı anda binmeyi başararak Guinness Rek..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskeli Beşler İntikam Peşinde  Sende İsim Vererek Konuşuyorsun Murat 02:36

Maskeli Beşler İntikam Peşinde Sende İsim Vererek Konuşuyorsun Murat

Bankayı soyarken tek tek isimlerini söyleyen Maskeli Beşler'in sakarlıkları da efsane..

AJDAR ANIK  ŞAHDAMAR 04:00

AJDAR ANIK ŞAHDAMAR

ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR. şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrr :) Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla artık tek aşkımsın ..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:14

PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: KC Rebell] Yeah! Yeah! Way Kiro, ich rauche White Widow Ich schwör’ auf alles, ich finde dein’ Style billo Warum dealt man im Viertel? Tek tek Spielt man mit Würfel, hep yek, şeş beş! Die Street hat Hunger, ob’..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını 04:40

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını

Ankara’da aranması olan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarilerine yönelik operasyon düzenlendi. Gece yarısı ikametlere tek tek baskın yapan ekipler, çok sayıda aranan şahsı gözaltına aldı...