#Cüneyt yalmaz aşkım sende kalsın müzik dinle

Büyük Ameliyatlardan Sonra Kişilik Değişikliği Yaşanıyor Mu 02:34

Büyük Ameliyatlardan Sonra Kişilik Değişikliği Yaşanıyor Mu

Cüneyt Özdemir ile Soru-Yorum programına konuk olan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, büyük ameliyatlar geçiren hastalarda kişilik değişikliği yaşanıp yaşanmadığı konusuna açıklık getirdi...

  • NABIZ tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diş Beyazlatma Yöntemleri Sağlıklı Mıdır 00:49

Diş Beyazlatma Yöntemleri Sağlıklı Mıdır

Soru-Yorum'da Cüneyt Özdemir'in konuğu olan Diş Hekimi Galip Gürel, diş beyazlatma yöntemleri hakkında açıklama yaptı...

  • NABIZ tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlıklı Bir Kalbe Sahip Olmak İçin Neler Yapılmalıdır 00:44

Sağlıklı Bir Kalbe Sahip Olmak İçin Neler Yapılmalıdır

Prof. Dr. Bingür Sönmez, Cüneyt Özdemir ile Soru-Yorum programında sağlıklı bir kalbe sahip olmak için neler yapılması gerektiğini açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Sağlıklı Bir İnsanın Kan İnsülini Kaç Olmalıdır 00:46

Sağlıklı Bir İnsanın Kan İnsülini Kaç Olmalıdır

Cüneyt Özdemir'in sunduğu Soru-Yorum'a konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı bir insanın kan insülininin kaç olması gerektiği hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yerli Stent İle İthal Stent Arasındaki Fark Nedir 01:04

Yerli Stent İle İthal Stent Arasındaki Fark Nedir

Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, yerli stentler ile ithal stentler arasında ne gibi farklar olduğunu Cüneyt Özdemir ile Soru-Yorum'da açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karatay Diyetinin Genel Özellikleri Nelerdir 01:45

Karatay Diyetinin Genel Özellikleri Nelerdir

Soru-Yorum'a konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, oldukça ilgi gören Karatay diyetinin genel özelliklerini Cüneyt Özdemir'e anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Yapay Kalp Nedir 01:56

Yapay Kalp Nedir

Cüneyt Özdemir ile Soru-Yorum'a konuk olan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, yapay kalp hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle 1:09:53

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle

Konusu : Kardeşinin intikamını alan bir kabadayı gencin öyküsü. Bir çete, kabadayı gencin kardeşini uyuşturucuya alıştırır. Bir süre sonra kardeşi ölür. Kabadayı genç çeteye karşı savaş açarak, kardeşinin intikamını alı..

Sadece Şeyma Kitabıyla Öyle Bir Dalga Geçti Ki 03:11

Sadece Şeyma Kitabıyla Öyle Bir Dalga Geçti Ki

Televizyoncu Cüneyt Özdemir, çıkarttığı kitabı 40 bin sattığı iddia edilen Şeyma Subaşı’yı fena tiye alırken yorumlar Şeyma Subaşı'nı kızdıracak cinsten. Özdemir kitapla ilgili yaptığı yorumda, İnanın bu editörler kafa ..

  • BETA tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Müjdat Gezen'in Yeni Oyununun Basın Toplantısına Ünlü Akını 14:43

Müjdat Gezen'in Yeni Oyununun Basın Toplantısına Ünlü Akını

Müjdat Gezen Yeni Oyununun Basın Toplantısını Gerçekleştirdi. Toplantıya Cüneyt Arkın, Ercan Bostancı, Selen Seyven, Yener Çevik, Barış Taşkın, Sevcan Orhan Gibi Pek Çok Ünlü Oyuncu Ve Sanatçı Katıldı...

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İş dünyasını sarsan cinayet! 02:13

İş dünyasını sarsan cinayet!

TÜRKİYE'Yİ SARSAN BİR CİNAYETLE DEVAM EDİYORUZ... İŞ İNSANI CÜNEYT YILMAZ, İSTANBUL BAHÇEŞEHİR'DEKİ EVİNDE,,, 14 YAŞINDAKİ KIZINI ÖLDÜRÜP CANINA KIYDI... KAN DONDURAN OLAYIN SIRRINI, CİNAYET ÖNCESİ KALEME ALDIĞI 8 SAYFAL..

Türkiye 3 şehidini uğurladı 03:21

Türkiye 3 şehidini uğurladı

TÜRKİYE BUGÜN 3 ŞEHİDİNE AĞLADI... TERÖRİSTLERİN HAİN SALDIRISNDA ŞEHİT DÜŞEN TANKÇI SÖZLEŞMELİ ERLER MERT OTAL VE MEVLÜT YOĞURTCU İLE PİYADE SÖZLEŞMELİ ER CÜNEYT TAŞYÜREK MEMLEKETLERİNDE SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI... ..

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final) 01:08

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final)

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Final Fragmanı yayında! Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor! Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komise..

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor 02:46

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor

İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu, soruları yanıtladı. Ayda ç..

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1) 09:01

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1)

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdi? Komplo mu, kaza mı? Uçakta kimler vardı? Düşen helikopter hakkında neler biliniyor? Helikopter Nasıl Bulundu? Daha önce benzeri helikoopter kazaları oldu..

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları 1:05:08

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları

01-Sıgarayı Bıraktım 02- Bu Kadın Neden Aglıyor 03- Ayrılacagım 04- Güz Gülleri 05- Sevemez Kimse Seni 06- Berivanım 07- Bu Aksam Ölürüm 08- Daglar Daglar 09- Gönül Sayfam 10- Gülüm 11- Keskin Bıcak 12- Sırıl Sıklam 13-B..

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim 04:55

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim

Sen uyurken Hasretin dökülür gecelerden Sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğim yollarına bakar Ve boynunu büker Ben bir tek adam (kadın) sevdim O da sensin, o da sensin Ben bir ..

Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Çılgın Ev İcatları - Çok Çok Komik Buluşlar 10:00

Çılgın Ev İcatları - Çok Çok Komik Buluşlar

Sizleri güldürecek, haydi canım sende diyeceğiniz komik Buluş ve icat arası videolar...

  • PengoTV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zakkum - Liman 04:00

Zakkum - Liman

Sen içinde Kalan Yarası Kapanmayan Hangi Büyük Felaketi Avuttun Bende Ben Darmadağın Dünyalık Sızılarımdan Bir Tatlı Uyku Gibi Avundum Sende İkimizde Yorgunuz Akıntıya Kürekten Yeni Bir Liman Gerek Sığınmaya Denizden İki..

Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna 04:07

Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna

Yansın, yansın geceler. Kalpte ateş var olsun. Kalk sende, gel yanıma. Bilsen, görsen, eller böyle yandı. Bütün bunlar, aşk bunda...

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi 03:56

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi

Makaram Sarı Bağlar Diyarbakır-Selahattin Mazlumoğlu-Muzaffer Sarısözen Makaram Sarı Bağlar (Oy) Kız Söyler Gelin Ağlar Niye Ben Ölmüşmüyem (lo) Asyem Karalar Bağlar O Perde O Perde Zülfün Yüzüne perde Devriyele..