#Daeşden kaçan

Çocuğun drone korkusu... 01:22

Çocuğun drone korkusu...

2 YIL ÖNCEYDİ. HAVADAKİ DRONE'U GÖREN LÜTFİYE NİNE KAÇACAK ÇALI ARAMIŞTI. BUGÜN DE MERSİN'DEN BENZER BİR GÖRÜNTÜ GELDİ. BU KEZ KORKUP KAÇAN UFAK BİR ÇOCUKTU...

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın 05:22

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın

Adana’da uyuşturucu taşıdıkları öne sürülen ve polisi görünce kaçan 4 kişi, kovalamaca sonrası yakalandı. Araçta gizlenmiş 587 gram esrar, 2 pompalı tüfek ele geçirildi...

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

Genç Çift Toprağa Gömülü Halde Bulundu 01:20

Genç Çift Toprağa Gömülü Halde Bulundu

Kırşehir'de yaşanan son dakika haberi kan dondurdu. Kırşehir’in Kaman ilçesinde yaşları 24 ve 25 olan genç çift, 1.5 metrelik toprağa gömülmüş halde ölü olarak bulundu. Son dakika bilgisine göre, evden kaçan genç kadın v..

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme! 02:04

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme!

İSTANBUL PENDİK'TE FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN BİR OLAY YAŞANDI... KUYUMCUYA SAHTE ALTIN SATMAYA ÇALIŞAN DOLANDIRICI YAKAYI ELE VERDİ... BİR MOTO- KURYEYSE ACAYİP BİR REFLEKSLE KAÇAN DOLANDIRICIYI UÇAN TEKMEYLE DURDURMAY..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Söz | 71.Bölüm 2:28:19

Söz | 71.Bölüm

Yavuz (Tolga Sarıtaş) bir yol ayrımındadır, Derya (Deniz Baysal) onun hakkında gizli kalması gereken bilgileri öğrenmek üzeredir. Resmi kayıtlarda yer almayan gizli görevinin ortaya çıkması Yavuz’un kendi başının çaresin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Polisten kaçtılar cipe çarptılar 02:44

Polisten kaçtılar cipe çarptılar

İSTANBUL ESENYURT'TA EKİPLERDEN KAÇAN SUÇ ÇETESİ POLİS ARACINA KAZA YAPTIRDI. KOVALAMACA DEVAM EDERKEN 4 ŞÜPHELİNİN KARŞISINA OLAN BİTENDEN HABERİ OLMAYAN BİR SÜRÜCÜ ÇIKTI. SANİYELER SONRASINDA BAŞINA GELEN KAZA İNANILMA..

Yol verme kavgasında kan aktı, yaralılar çalıştıkları iş yerine sığındı 02:03

Yol verme kavgasında kan aktı, yaralılar çalıştıkları iş yerine sığınd

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yol verme kavgasında bıçaklanan 2 kişi, araçlarıyla kaçarak yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki iş yerine sığındı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı...

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' teslim oldu! 01:10

Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' teslim oldu!

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu...

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik) 02:19

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik)

Bitmedi Elem; Bitmedi elem, hep aklımda sabah akşam Yakındayken hep uzaklaşan Bu mu hikayem, sen yanımda olmayınca Tadım mıydı sadece kaçan İnanmam, bir sağa döndüm, solu unuttum Görmeyince gül yüzünü o yanda Sorarsan ..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu 03:03

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü

Şişli’de taksici ile kapalı kasa minibüs sürücüsü arasında meydana yol verme kavgasında çıktı. Taksici sürücüye önce sopayla saldırdı ardından da silahla bacağından vurdu. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, polis kaç..

Onur Alp Eker arı sokması yüzünden ölmüş! 02:01

Onur Alp Eker arı sokması yüzünden ölmüş!

Ankara'da kurban bayramının 1. günü kaçan kurbanlığı yakalamak isterken kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Onur Alp Eker'in ön otopsi sonucu açıklandı raporda genç adamın arı sokmasına bağlı beyin kanaması geçirdiği o..

AİLENİN PANİK ANLARI KAMERADA 00:36

AİLENİN PANİK ANLARI KAMERADA

BOĞAZINA CİSİM KAÇAN ÇOCUK EKİPLERCE KURTARILDI...

Sünnet aracına kurşun yağmuru! 01:17

Sünnet aracına kurşun yağmuru!

Afyonkarahisar'da sünnet düğünü için süslenen cipe seyir halindeyken pompalı tüfek ve tabancayla ateş açıldı. Sürücünün elinden yaralandığı olayın ardından kaçan 2 saldırgan polis tarafından yakalandı...

Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da yaraladı 01:54

Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da y

Diyarbakır'da seyyar manavdaki husumetlilerine ateş eden 2 kişi, manavda oturan iki kişi ile o sırada Lunapark 'tan çıkan baba ile 3.5 yaşındaki oğlunu da yaraladı. Polis ekipleri 4 kişinin yaralandığı olaydan sonra kaça..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
10 bin metre yükseklikte doğdu! 01:32

10 bin metre yükseklikte doğdu!

Afganistan'dan İngiltere'ye kaçan yolcuları taşıyan THY uçağında Soman Noori'nin doğum sancıları başladı. Havva ismi verilen bebek 30 bin feet yükseklikte doğdu...

KARDEŞİ VE BABASINI TÜFEKLE VURDU 00:54

KARDEŞİ VE BABASINI TÜFEKLE VURDU

OLAYDA KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ, KAÇAN ZANLI ARANIYOR...

Edirne'de Bir İnek Kesime Giderken Kamyona Bindirilirken Kaçtı! İşte Görüntüler 01:09

Edirne'de Bir İnek Kesime Giderken Kamyona Bindirilirken Kaçtı! İşte G

KAÇAN İNEĞİ 4 SAAT KOVALADILAR..

Oyuncu köpek trafiği birbirine kattı 01:32

Oyuncu köpek trafiği birbirine kattı

KOCAELİ'DE SAHİBİNİN ELİNDEN KAÇAN BİR KÖPEK OTOYOLU BİRBİRİNE KATTI. SÜRÜCÜLER ONU TUTABİLMEK İÇİN BİRBİRİYLE YARIŞTI. AMA KÖPEK OYUNCU OLDUĞU KADAR HIZLIYDI DA...

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı 02:10

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı

Suriye’deki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçıp Adana’ya gelen 12 yaşındaki Yusuf Şihan, atık kağıt toplayarak geçimlerine katkıda bulunuyor. Çalışmaktan bedeni yorgun düşen Yusuf'un atık kağıt topladığı el arabasının i..

Hemşire Sahiplendiği Köpeğine Çarpan Aracın Peşini Bırakmadı Sürücüden Şikayetçi Oldu 04:35

Hemşire Sahiplendiği Köpeğine Çarpan Aracın Peşini Bırakmadı Sürücüden

Zonguldak'ta bir hastanede görev yapan hemşire Duygu Güneş, bir süre önce sahiplendiği sokak köpeğine çarpıp kaçan aracın peşine düştü. 6 kilometrelik kovalamacının ardından aracın önünü kesen hemşire, kovalamacının sonu..