#Damar keman

Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video) 02:55

Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video)

Söz Müzik: Hasan Ali Ferah Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Can Ahmet Damar Tulum: Baran Kirman Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre To..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Bu nasıl ifade? 01:36

Bu nasıl ifade?

AKADEMİSYEN CEREN DAMAR ŞENEL CİNAYETİNDE DAVA SONA ERDİ AMA AİLE KATİLİN YAKINLARINDAN BİR KEZ DAHA ŞİKAYETÇİ OLDU. KATİLİN DEDESİNİN DURUŞMADA KULLANDIĞI SÖZLER İÇİN SAVCILIK 2 YIL HAPİS CEZASI İSTEDİ...

Küçük Kurbağa Kuyruğun Nerede Arabesk Versiyonu 00:56

Küçük Kurbağa Kuyruğun Nerede Arabesk Versiyonu

Roman gençler klavyenin başına geçmiş ve küçük kurbağa kuyruğun nerede şarkısını arabesk versiyonunda söylemişler. Ortaya damar bir şarkı çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 261 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..