#Damatlar evinde kavga

Mutfak Dolabı Kapağında Ders Anlatan Öğretmen 00:37

Mutfak Dolabı Kapağında Ders Anlatan Öğretmen

Kayseri'de, matematik öğretmeni Mustafa Gürel, evinde mutfak dolabı kapağını kullanarak internetten öğrencilerine ders vermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dağcı Evde Temizlik Yaparsa 00:49

Dağcı Evde Temizlik Yaparsa

İtalya'nın başkenti Roma'da mağaza müdürü olan adam aynı zamanda dağcılık sporu ile uğraşıyormuş. Şu sokağa çıkma yasağının olduğu ülkede evinde temizlik yapan adam özlediği dağcılık gereçleriyle bu işin üstesinden gelmi..

  • PengoTV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahibinin Yoga Yapmasına Engel Olan Köpek 00:36

Sahibinin Yoga Yapmasına Engel Olan Köpek

Karantina günlerinde evinde spor yapmak isteyen biraz yoga yapmak istemiş. Ancak evin köpeği bu durumu kıskanmış ve kadına engel olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996 02:14

İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996

(22 Ocak 1996) HİKAYE Üst düzey Avrupalı gözlemciler Cumartesi günü yapılacak tarihi seçimleri görüşmek üzere 22/1 Pazartesi günü Doğu Kudüs'teki tartışmalı Şark Evinde Filistinli yetkililerle bir araya geldiler. İspanya..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle 1:47:01

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Kore'de ki bir mabette çağlar öncesinden kalma bir buda heykeli vardı, heykelin gözleri dünyanın en büyük yakutlarıyla süslüydü. İnsanlara uğursuzluk getiren bu kızıl taşlar zaman içinde elden ele dolaşmış ve ş..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Adı Zehra 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Adı Zehra 12. Bölüm 2. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Denizde Can Pazarına Polis Yetişti 01:58

Denizde Can Pazarına Polis Yetişti

Antalya’da denize giren 2 genç akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi yaşadı. Evinde anonsu duyan polis memuru balıkçı teknesinden yardım alarak gençlerin imdadına koştu...

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi 04:54

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi

Mersin'de 39 yaşındaki bir kadın, hastanede katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi. Ne ateş ne de öksürük gibi hiçbir semptom ve belirti göstermemesine rağmen ameliyat öncesi yapılan testlerind..

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı yayında! Umut Bebeğin babası Asım, Mesut'un evine saldırıyor! Asım, Selin'in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endiş..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Eylem hazırlığındaki DEAŞ militanı yakalandı 03:52

Eylem hazırlığındaki DEAŞ militanı yakalandı

Bursa'da eylem hazırlığında olduğu belirlenen DEAŞ militanı M.A. yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada intihar yeleği ile çeşitli materyaller ele geçirildi..

Sahibinin Tasarrufa Gitmesine Sinirlenen Köpek 00:38

Sahibinin Tasarrufa Gitmesine Sinirlenen Köpek

Evinde beslediği sevimli köpeğin tepkisini ölçmek için mama kabına bir kaç tane mama koyan kadın , köpekten beklemediği bir tepki görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahibinin Tasarrufa Gitmesine Sinirlenen Köpek 00:38

Sahibinin Tasarrufa Gitmesine Sinirlenen Köpek

Evinde beslediği sevimli köpeğin tepkisini ölçmek için mama kabına bir kaç tane mama koyan kadın , köpekten beklemediği bir tepki görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Koronalı baba çocuğunu camın arkasından seviyor 00:47

Koronalı baba çocuğunu camın arkasından seviyor

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, korona virüse yakalanan ve evinde karantinada kalan bir babanın, 1 yaşındaki çocuğunu camın arkasından sevdiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

Kelepçeleri gizleyip polisten kaçan şüpheli 1 saat sonra yakayı ele verdi 00:24

Kelepçeleri gizleyip polisten kaçan şüpheli 1 saat sonra yakayı ele ve

Antalya’da gözaltındayken ellerindeki kelepçeyi havluyla gizleyerek, ayakları çıplak şekilde kaçan şahıs, 1 saat sonrası arkadaşının evinde kıskıvrak yakalandı...

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece 45:42

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece

Artvin'in dağlarında bulunan bir oba'da zamanında yaşanmış olayları inceliyoruz.Geçmişte yaşamış bir haraminin köyü haraca bağlaması fakat kazandıkları ile yetinmemesi sonucunda, define işine girişmesi... Cinler ile yapt..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi 02:54

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi

Hatay’da çıkan orman yangının yerleşim yerlerine sıçraması sonucunda evi ve eşyaları yanan vatandaşın evinde tek sağlam kalan Türk bayrağı oldu. Türk bayrağının koyulduğu çekmecenin dahi yandığı evde Bakan Soylu da şaşkı..

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı 00:41

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı

Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olması gerekirken sokağa çıkıp aracı drift yaparken yakalanan şahıs hakkında toplam 9 bin 291 lira idari para cezası uygulanmıştır...

Dans Ederken Köze Basan Kız 00:30

Dans Ederken Köze Basan Kız

Evinde havuz başında parti veren kız alkolünde etkisiyle bir dans performansı sergilemek istemiş. Ancak son anda köze basmış..

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Unicorn Kılığındaki Kadının Direk Dansı Kazası 00:30

Unicorn Kılığındaki Kadının Direk Dansı Kazası

Evinde direk dansı yapmak isteyen kadın unicorn kostümü giyip işe koyulmuş. Ancak dans etmek istediği direk devrilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı 04:32

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı

Oyuncu Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşına yanında götürdüğü yaklaşık 200 bin dolarını (yaklaşık 950 bin lira) çaldığı gerekçesiyle dava açtı. Oyuncu Hamdi Alkan'ın iki kez evlenip boşandığı eski eşi oyuncu Canan Hoş..

  • BETA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..