#Damla yıldız ft melih aydoğan kop hadi benden müzik dinle

Berkay Arda Turan Önce Özür Dileyecek 10:44

Berkay Arda Turan Önce Özür Dileyecek

Berkay, Çözmemiz gereken bir durum söz konusuysa erkek erkeğe kalan kısmı çözeriz. Ama önce özür dilemesi gerektiğini biz araya giren herkese söyledik. Biz kimseden bir şey rica etmedik, bize gelenlere biz bunu talep et..

  • BETA tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

Metin Işık  Laylaylom 06:06

Metin Işık Laylaylom

Elimi açtımda yalvardım mevlaya Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canı..

Esat Kabaklı  Dağlarına Kar Olurum Yâr 03:16

Esat Kabaklı Dağlarına Kar Olurum Yâr

Sen baharsan bende yazım Başkasına geçmez nazım yar Beni sensiz çalamazsın Sen mızrabsın bende sazım yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar olurum yar Ağaç olsan dal olurum Çiç..

Ferdi Tayfur Acılar 06:05

Ferdi Tayfur Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde Işık oluyorsun bana karanlık gecelerimde Yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim Sıcak ellerini tutmak istiyor ..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bendeniz - O Biliyor 04:05

Bendeniz - O Biliyor

Sen koca dünya sanma Buluşuruz bir anda Belki çarşı pazarda Bak ateşim başında yar Saklayamazsın benden Ne işler çevirdiysen Sonunda ellerin Sonunda dillerin Sonunda yüreğin yanacak Ardından gözlerin Emanet sözlerin Y..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Tuğba Melser - Oscar 03:49

Tuğba Melser - Oscar

Söz & Müzik: Tuğba Melser Düzenleme: Suat Aydoğan Yönetmen: Erdem Avcı..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarkan Çay Simit 04:14

Tarkan Çay Simit

Biz bir küsüp bir barışırız Bir gülüp bir ağlaşırız Eseriz ama yağmayız www.sozlerisozu.com Ben alırım gönlünü hemen Kıyamazsın bana da sen Öyle kesip atmayız İçinden geliyorsam Kalbinden geçiyorsam Erit buzlarını hadi ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Çay Simit 04:14

Tarkan Çay Simit

Biz bir küsüp bir barışırız Bir gülüp bir ağlaşırız Eseriz ama yağmayız Ben alırım gönlünü hemen Kıyamazsın bana da sen Öyle kesip atmayız İçinden geliyorsam Kalbinden geçiyorsam Erit buzlarını hadi Sokak kedisi gibi ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EBRU YAŞAR FT. TAN - CUMARTESİ 03:51

EBRU YAŞAR FT. TAN - CUMARTESİ

YAPIM: SEVEN PRODUCTION SÖZ&MÜZİK: TAN TAŞÇI ALBÜM DANIŞMANI: MURAT ALKAN ALK PRODUCTION MENAJER: PERİHAN BALCI YÖNETMEN: BEDRAN GÜZEL BASIN DANIŞMANI: EMRE DUYMAZ ARANJÖR: SUAT AYDOĞAN..

Serdar Ortaç - Abi 03:42

Serdar Ortaç - Abi

Söz: Ayla Çelik, Serdar Ortaç Müzik: Emrah İş, Nurettin Çolak, Serdar Ortaç Düzenleme: Suat Aydoğan Yönetmen: Kemal Başbuğ..

Seyredelim Okulda 00:11

Seyredelim Okulda

Seyretmek Güzeldir. Hadi Hep Birlikte Seyredelim. (www.seyredelim.com)..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2016 Yılının Öne Çıkan Magazin Haberleri Ve İz Bırakan Olayları 07:26

2016 Yılının Öne Çıkan Magazin Haberleri Ve İz Bırakan Olayları

2016 yılına damgasını vuran birbirinden ilgi çeken magazin haberlerini videomuzda izleyebilirsiniz.Neler mi var aşklar,ayrılıklar,polemikler daha neler neler.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy Ve Lerzan Mutlu Canlı Yayında Yüzleşti! 08:19

Bülent Ersoy Ve Lerzan Mutlu Canlı Yayında Yüzleşti!

Oya Aydoğan'ın ölümü üzerine Diva Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu arasında tartışma başlamıştı! Renkli Sayfalar programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu ile arasındaki tartışmalara ve suçlamalara yanıt verdi..

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abdullah Çatlı Kimdir? 06:08

Abdullah Çatlı Kimdir?

Abdullah Çatlı, Ülkücü, uyuşturucu kaçakçısı derin devlet ajanı ve kontrgerilla mensubu. Vikipedi Doğum: 1 Haziran 1956, Nevşehir Ölüm: 3 Kasım 1996, Susurluk Eşi: Meral Aydoğan (e. 1974–1996) Çocukları: Gökçen Çatlı, Se..

1990 Takviminden izle 59:13

1990 Takviminden izle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler:Aydoğan KılınçFehmi IşıklarBedrettin DalanVeysel AtasoyHüsnü DoğanSafa GirayAdnan KahveciEkrem PakdemirliAli ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm 49:29

Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 82. bölümünde; Cengiz Aydoğan, Tuğrul Acar ve Şakir Kandönmez konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Nil Burak'ın seslendirdiği Akdeniz Rüzgarı şarkısına yer verilmek..

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Tümgeneral Aydoğanla Telefon Görüşmesi 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Tümgeneral Aydoğanla Telefon Görüşmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'la Arasında Geçen Telefon Görüşmesini Anlattı..

TSK'da Kritik Atamalar ! 06:42

TSK'da Kritik Atamalar !

KATO şehidi Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın görev yaptığı Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığına, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Veli Tarakçı atandı...

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı 02:28

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı

Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Bahattin Baştan için uğurlama töreni düzenlendi. Siirt İl Jandarma Komutanlığında dü..