#Damla yıldız ft melih aydoğan kop hadi benden müzik dinle

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Marc Anthony - Vivir Mi Vida 05:26

Marc Anthony - Vivir Mi Vida

Marc Anthony - Vivir Mi Vida Voy a reír, voy a bailar vivir mi vida, la, la, la, la Voy a reír, voy a gozar vivir mi vida, la, la, la, la A veces llega la lluvia para limpiar las heridas A veces sólo una gota pu..

  • Candy tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mt - Nem Kaldı 04:34

Mt - Nem Kaldı

Aşık Mahzuni Şerif Parsel Parsel Eylemişler Dünyayı Bir Dikili Taştan Gayrı Nem Kaldı Dost Köyünden Ayağımı Kestiler Bir Akılsız Baştan Gayrı Nem Kaldı Padişah Değilem Çeksem Otursam Saraylar Kursam Da Asker Yetirsem ..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Martin Garrix - Animals [Official Video] 03:07

Martin Garrix - Animals [Official Video]

Yayınlanmadan önce, parça, Hollandalı plak şirketi Spinnin 'Records'un sadece Hayvanlar (Teaser) başlıklı parçanın bir klipini piyasaya sürdükten sonra, yazar hakkında artan spekülasyonla isimsiz olarak oynandıktan son..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek 03:49

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Kabaklı Kek tarifi verdi! Kabaklı Kek MALZEMELER 5 Küçük Boy Kabak 2,5-3 Su Bardağı Un Yarım Çay Kaşığı Karbonat 1 Tatlı Kaşığı Kabartma Tozu 1 Tutam Tuz 3 Yemek Kaşığı ..

  • ANKA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:42

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı

Yılın düğünü, Selin ve Yasin’in şok evlilik misillemesiyle skandala dönüşürken, Yağız ve Sinan’la ilgili büyük sırrı öğrenen Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirir. Düğün gecesinden sonra ya..

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın  Necla Nazır Türk Filmi İzle 1:20:43

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın Necla Nazır Türk Filmi İzle

Birkaç Güzel Gün İçin - Cüneyt Arkın & Necla Nazır (1984 - 81 Dk) Film, milyoner bir kızla kardeşinin tedavisi için para temin etmeye çalışan fakir bir adam arasındaki sahte evliliği konu alır. Kemal Polat küçük bir tekn..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Vişne Reçeli Tarifi 04:02

Vişne Reçeli Tarifi

Vişne Reçeli Malzemeler 500 gr vişne 500 gr toz şeker 1-2 damla limon 1 adet çubuk tarçın Hazırlanışı; Vişneleri yıkadıktan sonra, çekirdeklerini çıkartın. Bir tencereye aktarın. Üzerine toz şekeri ilave edip 30 da..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi 06:24

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tereyagi 1 yk pudra sekeri(yada toz seker) 1 tane yumurta 1 su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un(lütfen kontrol..

Kabardıkça Kabaran Tahinli Kek Tarifi 00:57

Kabardıkça Kabaran Tahinli Kek Tarifi

Malzemeler 3 adet yumurta 1 buçuk su bardağı toz şeker 1 su bardağı tahin Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı su 1 paket vanilya 2 su bardağı elenmiş un 1 çay kaşığı karbonat 4-5 damla limon s..

Krem Şantili İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır 02:46

Krem Şantili İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır

Krem Şantili İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için; Yarım paket margarin oda sıcaklığında 1 su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 çorba kaşığı sirke 1 su bardağı irmik 1 paket vanilya Yarım ..

Nutella'lı Baklava Tarifi 02:38

Nutella'lı Baklava Tarifi

malzemeler; 15 adet Baklava Yufkası 1/4 su bardağı sıvı yağ 1/4 su bardağı tereyağı Şerbet için 1 su bardağı şeker 1 su bardağı su birkaç damla limon suyu Hazırlanışı; 1.Nutellalı baklava için çeyrek su bardağı sıvı..

Browni Kurabiye Tarifi 05:46

Browni Kurabiye Tarifi

Malzemeler yarım paket 125 gram oda ısısında yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı dolusu kakao Yaklaşık 3 su ..

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi 18:28

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi

Ev yapimi künefe tarifi Malzemeler 1 kilo kadayif 850 gr künefelik tuzsuz peynir 250 gr tereyagi arti 1 yemek kasigi dolusu sana yagi Serbeti icin gerekenler 1 kilo seker 5 bucuk su bardagi su 3 4 damla limon Hazirlanis..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Islak Kek Tarifi 02:13

Islak Kek Tarifi

Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 1.5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 25g lık bir paket kakao 2 adet kabartma tozu 1 adet vanilya Aldığı kadar un İsteğe göre damla çikolata ekl..

 Vişneli Cupcake 02:04

Vişneli Cupcake

Malzemeler; 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı toz şeker 1 adet yumurta 75 gr eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı süt 1 paket vanilya Dolgu malzemeleri; 18 adet çekirdeksiz vişne 1 yemek kaşığı..

Tarak Tatlısı Tarifi 02:41

Tarak Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 1 çay bardağı irmik 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı Hindistan cevizi 125 gram tereyağ (3 yemek kaşığı) 2 adet yumurta (1 sarı yüzüne) 1 kabartma tozu 1 pa..