#Danla bilic yemek yemeyi sevgilisinden daha Çok seven kız makyajı

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Tarçınlı Rulo Tarifi 10:01

Tarçınlı Rulo Tarifi

Yarım kilo un 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 çay bardağı ılık süt 1 buçuk çay bardağı ılık su 3 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 tane yumurta 1 çay kaşığı tuz Hamu..

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Pizza Tarifi  Pizza Hamuru Tarifi 04:11

Pizza Tarifi Pizza Hamuru Tarifi

Karışık pizza hamuru için: 4-5 su bardağı un 2 yemek kaşığı instant kuru maya 1 yemek kaşığı şeker yarım yemek kaşığı tuz 2 su bardağı ılık su (470ml) 4 yemek kaşığı zeytinyağı Pizzanın altına serpmek için 2 yemek kaşığı..

Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Kesme Muhallebi Tarifi 01:54

Kesme Muhallebi Tarifi

Malzemeler; 1 litre süt 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 1 portakal kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağ (margarin) Hazırlanışı; 1.Tencereye 1 lt süt,9 yemek kaşığı şeker ve 9 yemek kaşığ..

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 adet pırasa 1 adet havuç 1 adet kuru soğan 1 adet domates 1 avuç tel şehriye 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı un 1, 5 litre su 1 yemek kaşığı sıvı ya..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..