#Danla bilic yemek yemeyi sevgilisinden daha Çok seven kız makyajı

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi 09:05

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi

Barbunya Yemeği İçin Malzemeler: 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates ve biber salçası (çok tepeleme olmasın) 3-4 adet sivri, köy veya çarliston biberi 1 kilodan ayıklanmış taze veya dondurulmu..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi 04:20

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi

MALZEMELER Bisküvili kat için; 20 adet petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1/2 çay bardağı süt, İrmikli kat için; 4 su bardağı süt, 1 su bardağı irmik, 3/4 su bardağı şeker, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek..

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Canim Kardeşi̇m 65.Bölüm Eğlenceli̇ Sözler 10:36

Canim Kardeşi̇m 65.Bölüm Eğlenceli̇ Sözler

Lale hanım çocuklarına bahçeden havuç ve diğer sebzelerden toplamalarını ister. Bahçedeki havuçları bir tavşan toplayıp yemektedir. Önce bu tavşanı bulmak için uğraşırlar. Mine ve Müge sebze yemeyi çok sevmediklerini söy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan 19:14

Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan

Sevgili Başak Karahan ile birlikte yer misin yemez misin challenge yaptık :) Rakam ve harflerle belirlediğimiz çoğununun normalde pek de yemeyi tercih etmeyeceğimiz yiyecekleri :) kavanozdan seçtik ve şansımıza çıkanı ya..

  • JET TV tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fırında Soslu Patatesli Tavuk 01:46

Fırında Soslu Patatesli Tavuk

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 30dk Fırında Soslu Patatesli Tavuk Malzemeler 1 kg açık piliç but ızgara 3 adet patates 3-4 adet domates 4 adet yeşil biber Sosu için: 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğ..

Fırında Beşamelli Nefis Kabak Yemeği Tarifi 08:06

Fırında Beşamelli Nefis Kabak Yemeği Tarifi

Fırında Etli / Tavuklu Beşamel Soslu Kabak Yemeği İçin Malzemeler: 5-6 adet kabak ızgara tavası veya yapışmaz yüzeyli tava zeytinyağı Etli Soslu Harç İçin 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 3-4 adet çarliston veya..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı 01:06

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı

Daha fazla her zaman daha iyi değildir. Hatta bazen çok daha kötüdür. 30 Mart'ta daha fazla kötü kahramana, daha fazla entrikaya, daha fazla tehlikeye, daha fazla öksüze ve daha fazla kundaklamaya hazır olun. Bu sezon ge..

Gülçin - Ara Ara 03:10

Gülçin - Ara Ara

Aşkın olmadığı yerde alışkanlık seçemem, Ruhumu sarmayanlar için huzurumdan vazgeçemem, Nefesim kesilir sanmıştım uzunu kısası, hayattayım, Mutsuzum diye düşündüysen gayet iyi ve rahattayım, Duyuyorum atlatamamışsın ..

Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..