#Danla bilic yemek yemeyi sevgilisinden daha Çok seven kız makyajı

Fırında Köfte Patates Tarifi 04:56

Fırında Köfte Patates Tarifi

Fırında Köfte Patates için malzemeler: 1 adet soğan 2 diş sarımsak 2 dilim bayat ekmek 500gr. kıyma (tercihen orta yağlı, dana kuzu karışık) 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 buçuk çay kaşığı tuz 1 sil..

Patates Çorbası Tarifi 05:11

Patates Çorbası Tarifi

Patates Çorbası İçin Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet orta boy soğan 2 adet patates 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı un 2 yumurta sarısı 1 limon suyu 1 kase et veya tavuk suyu (yoksa kullanmayın) yeterince k..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 10:31

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Kadayıflı Muhallebi İçin Gereken Malzemeler: 250gr. tel kadayıf 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (biraz daha eklenebilir isteğe bağlı olarak) yarım su bardağı tozşeker yarım ile 1 su bardağı arası iri kıyılmış ceviz içi ve..

Püf Noktaları ile Tam Ölçülü Çikolatalı Cheesecake 02:29

Püf Noktaları ile Tam Ölçülü Çikolatalı Cheesecake

Çikolatalı Cheesecake Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Tabana için; 200 gr burçak bisküvi 60 gr tereyağı 2 yemek kaşığı süt 1 yemek kaşığı kakao Kreması için; 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket krema 1,5 yemek kaşığı k..

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta 06:46

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta

1 litre süt 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 2 tane yumurta sarısı 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao 1 tane vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket 100gr bitter çikolata Hazırlanışı : ..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı 03:46

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı

Malzemeler : 3/4 su bardağı ılıktan biraz sıcak süt 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısını ayırın) 1/2 paket yaşmaya veya 1 silme yemek kaşığı tozmaya 1 yemek kaşığı tozşeker 1/2 yemek kaşığı tuz yaklaşık 4 su barda..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

 Tavuk Dolması Tarifi 06:48

Tavuk Dolması Tarifi

Tavuk dolması Malzemeler Kişi adedine göre tavuk göğsü fileto Pilav için 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 kuru soğan 1 su bardağı yıkanmış pirinç 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz, toz şeker, karabiber, kimyon, yenibahar,tarçın, ..

Kızın Ağzını Isıran Kedi 00:06

Kızın Ağzını Isıran Kedi

Kediyi seven kız Kedinin ağzını ısırmasına maruz kalır seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Selfici 00:21

Küçük Selfici

Selfi Çekmeyi Seven Küçük Kız..

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video) 03:57

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)

La Bicicleta [Carlos Vives] Nada voy a hacer Rebuscando en las heridas del pasado No voy a perder Yo no quiero ser un tipo de otro lado [Shakira] A tu manera, descomplicado En una bici que te lleva a todos lados [Carl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye 06:17

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye

2 ekmeklik hamur(600 gr) 9 çorba kaşığı tahin 8 çorba kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı susam 6 top kaymaklı dondurma Kalıp için, Tereyağı Un 2 ekmeklik hamuru unlanmış tezgaha koyup elinizle 1 parmak kalınlığında açın. A..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..