#Danla bilic yemek yemeyi sevgilisinden daha Çok seven kız makyajı

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi 07:14

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi

Tarif Metni: Bademli Yeşil Balık 4 adet levrek fileto Çeyrek bağ maydanoz 2 diş sarımsak 2 avuç badem Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 kuru kırmızı biber 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber Dünden kalan Pilavla Zerde..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : ..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Son Oyun Film İzle 1:39:15

Son Oyun Film İzle

Filmin Konusu: Aksiyon film tutkunları ve Jason Statham hayranları işte size Jason Statham’dan aksiyon dolu yepyeni bir film daha. Filmde, kumar oynamayı çok seven her zaman kumar oynayan bir adam, zaman geçtikçe aslında..

  • Tv Series tarafından
  • 7.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı 01:00

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı

Gaziantep'te Ali Savcı isimli vatandaşın yolda bularak sahiplendiği ve torunu tarafından Limon ismi verilen kedi futbolu çok seviyor. Savcı ile birlikte her akşam televizyonda Dünya Kupası maçlarını izleyen kedi, hiçbi..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Poğaça Tarifi 06:20

Poğaça Tarifi

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Havuç Çorbası Tarifi 03:58

Havuç Çorbası Tarifi

Malzemeler 5 tane küçük havuç (rendelenmiş) 1 tane patates (rendelenmiş) 1 tane kuru soğan (yemeklik doğrayın) 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı un 1 çay bardağı süt Yaklaşık 1 buçuk litre su Tuz karabiber Servis ..

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Kıbrıs Tatlısı Tarifi 08:44

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs tatlısı tarifi Malzemeler 3 tane yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı galeta unu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ş..