#Dansı tekrar tekrar İzlenen kedicik

Yaşlı Amcanın Twerk Dansıyla Kendinden Geçmesi 00:56

Yaşlı Amcanın Twerk Dansıyla Kendinden Geçmesi

Güzel bayanın kucağında twerk dansı yapmasıyla kendinden geçen amcamızın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz.Yaş bazen sadece rakamlardan oluşan bir olgu olmanın ötesine geçemiyor ))..

  • JET TV tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okul Bahçesinde Yılların Dans Etmesi 02:11

Okul Bahçesinde Yılların Dans Etmesi

Bursa'nın İznik ilçesinde Meslek Yüksek Okulu bahçesinde zehirli yılanların çiftleşme dansı okul görevlileri tarından böyle görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenaze Töreninde Direk Dansçıları Şov Yaptı 00:39

Cenaze Töreninde Direk Dansçıları Şov Yaptı

Tayvanlı bir politikacının ölümünün ardından cenazesinde 50 direk dansçısı gösteri yaptı.Cenaze töreninde direk dansçıları şov yaptı Tayvan'ın güneyindeki Chiayi kentinin il meclisi sözcüsü Tung Hsiang'ın cenaze töreni i..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direk Dansında Çakılan Hatun 00:24

Direk Dansında Çakılan Hatun

Direk dansı hem güzellik hem yetenek gerektirir. Bu seksi hatun başarılı bir direk dansı için antrenman yaparken bir anda dengesini kaybedince adeta çakılmış...

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dans Eden Bukelamun 01:33

Dans Eden Bukelamun

Güney Carolina'dan yaşayan 24 yaşındaki Gabe Shuler'in beslediği bukelamun Yaprak Dansı olarak bilinen yaprakların esintideki hareketlerini taklit etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzum, Şemsiyeye mi ihtiyacınız var ! 00:22

Kuzum, Şemsiyeye mi ihtiyacınız var !

Bir beyefendinin şemsiye dansı, kademeli bir şekilde adım adım yaklaştı, gözler sizi kilitli hale getirdi: Kuzum, Şemsiyeye mi ihtiyacınız var !Bu köpek çok tatlı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direk Dansında Çıtayı Arşa Taşıyan At 01:00

Direk Dansında Çıtayı Arşa Taşıyan At

Direk dansı dediğin böyle olur. Maşaallah ablamız da tutunduğu direkten farksız. Daşş gibi. Kendisi direk dansı hocasıymış...

  • JET TV tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Yaman İle Aşk Yaşayan Demet Özdemir'in Dans Şovu 05:08

Can Yaman İle Aşk Yaşayan Demet Özdemir'in Dans Şovu

Erkenci Kuş dizisinin yıldız oyuncusu Demet Özdemir, lise yıllarından beri dans edince dansı asla bırakamıyor. Dansı bir tutku haline getiren Özdemir, performansıyla yine sosyal medyayı salladı...

  • BETA tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deniz Tekin - Ayrılık 04:22

Deniz Tekin - Ayrılık

Fikrimden geceler yatabilmirem Bu fikri başımdan atabilmirem Tekrar Neyleyim ki sene çatabilmirem Ayrılık ayrılıK aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık Tekrar Uzundur hicrimden kara geceler Bilmirem ben geldim h..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Perma Nasıl Yapılır? 00:59

Perma Nasıl Yapılır?

Malzemeleriniz Yok İse Bir De Bu Şekil Yapın.Evde perma yapılışı için öncelikle saçlarınızı iyice yıkayıp temizlemelisiniz. Daha sonra saçınızın uzunluğuna, istediğiniz buklelerin boyutuna uygun bir bigudi seçmelisiniz. ..

Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Esmeray Ayrılık Olsa Bile 03:09

Esmeray Ayrılık Olsa Bile

Ne zenginlik ne de güzellik isterim Ne mutluluk düşünürüm senden başka Gururla söyleyebilirim sevgilim Elden gelse tekrar başlardım bu aşka Yüz kere la la la bin kere la la la onbin kere la la la yüzbin kere Elden gelse..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Yumuşacık Kolay Pasta Tarifi 01:47

Yumuşacık Kolay Pasta Tarifi

Yumuşacık Kolay Pasta İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt yarım su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un 1,5 su bardağı süt ..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor 03:12

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor

Bahçelerinde yetiştirdikleri elmaları, geleneksel yöntemlerle pekmeze dönüştüren Giresunlu aileler hem ekonomik gelir sağlıyor, hem de kışa hazırlık yapıyor. Geleneksel yöntemlerle birçok zahmetli işlemin ardından toplan..

Kedikcikle Saklambaç 00:09

Kedikcikle Saklambaç

Kedikcikle Saklambaç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce