#Dansı tekrar tekrar İzlenen kedicik

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Trump'ın Korku Dolu Anları 01:15

Trump'ın Korku Dolu Anları

Trump'ın Korku Dolu Anları ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim mitinginde gizli servis ajanları tarafından güvenlik gerekçesiyle kürsüden uzaklaştırıldı. Nevada eyaletinin ..

Kadınlara Özel - Dümdüz Bir Karın İçin 4 Egzersiz 01:27

Kadınlara Özel - Dümdüz Bir Karın İçin 4 Egzersiz

Uzman spor eğitmenimiz Nurya Büyük Aleksayan, düz bir karın için kadınlara özel dört egzersiz gösteriyor. Bu hareketleri düzenli olarak yaptığınız hayalinizde karın görünümüne kavuşabilirsiniz. Videomuzda yer alan egzers..

  • Kadınca tarafından
  • 4.859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi 00:32

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi

Yanlış adama çatan genç, bayılana kadar dayak yedi. Çin’de cep telefonuyla görüşme yapan akranına sataşan bir genç, beklemediği bir sonla karşılaştı. Genç, kendisinden uzak durmaya çalışan kişiye vurmaya başlayınca şimşe..

Kutsi - Zor Olsa Da 04:20

Kutsi - Zor Olsa Da

Ne yaparsan yap umrumda değil Şikayetim var ahh elimde değil Bu kadar mağdur olma sevgilim İntizarım var ahh elimde değil Zor olsa da sana geri dönüyorum Rüyaysa da hayırlara yoruyorum Bu ayrılık yakışmadı biliyor..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

30 Yıl Ara Verdiği Judoda Şampiyonluk Hedefliyor 01:46

30 Yıl Ara Verdiği Judoda Şampiyonluk Hedefliyor

Judo Milli Takımı'ndan 1980'li yıllarda ayrılmak zorunda kalan 62 yaşındaki Ahmet Özdemir, 6 yıl önce tekrar başladığı bu sporda, Avrupa ve dünya şampiyonalarında altın madalya hedefliyor...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Olacak O Kadar (Hastane) 05:06

Olacak O Kadar (Hastane)

Çoğumuzun bildiği bir skeci tekrar izlerken 3.30 dan sonra başı sarılı oyuncunun başına gelenleri yeni görebildim. Fena çok fena. İyi seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AS YOU ARE Trailer (2017) Mystery Drama 04:34

AS YOU ARE Trailer (2017) Mystery Drama

Hakkında film fragmanı gibi 1990'ların başında ortaya koyan As You Are , üç genç arasındaki bir ilişkinin anlatılması ve tekrar edilmesi, polis soruşturmasının neden olduğu farklı anıların inşa edilmesiyle dostluklarını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazlı Sultan Kayaaslan Yarışmaya Geri Mi Dönüyor? 07:05

Nazlı Sultan Kayaaslan Yarışmaya Geri Mi Dönüyor?

İşte Benim Stilim stil yarışmasının 71.bölümüne katılan eski yarışmacı Nazlı Sultan Kayaaslan stüdyoya ziyarete geldi. 2. sezon ve All Star'da yarışan Nazlı iki sezonda da yarışmayı tamamlayamadı ve jüri Nazlı'nın gönüll..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde İşkenceye Maruz Kalan Üniversite Öğrencileri Konuştu! 10:04

Evde İşkenceye Maruz Kalan Üniversite Öğrencileri Konuştu!

Ortaya çıktığı andan itibaren gündemden düşmeyen işkence yapan ve bu işkenceye maruz kalan üniversite öğrencilerinin haberleriyle ilgili detaylar Söylemezsem Olmaz da tekrar ele alındı...

  • ANKA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Gökhan Diskalifiye oldu!! 00:55

Gökhan Diskalifiye oldu!!

Evlilik Programı Kısmetse Olur'da Kırmızı Oda Tahmin oyunu geri geldi.Yani yarışmacı adayların çağrıldıklarında kırmızı odaya gitme zorunluluğu tekrar başladı.Bu kurala uymayan Gökhan'ı ise kötü sürprizler bekliyor...

  • ANKA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Uçma Dersleri 03:32

Kuzucuk Uçma Dersleri

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir tepenin kenarında uçma dersleri veriyordur. Ancak Horoz ve Kuzucuk kendi aralarında şımarmaktan dersleri dinlemiyordur. Dersin sözlü kısmı biter ve pratik kısmına geçilir. Kuzucuk kollarına ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Kızılay'dan Yine Bir Skandal! 13:47

Kızılay'dan Yine Bir Skandal!

Böbrek nakli için ameliyat olan hastaya, Kızılay dan verilen HIV virüslü kanın, ölüme sebebiyet verdiği ortaya çıkınca 350.000.00 Tl. hak görülen tazminat parası Danıstayın kararı bozması sonucu tekrar ölen adamın karısı..

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Öztürk ve İdil Fırat Çiftinden Sürpriz Karar! 05:08

Engin Öztürk ve İdil Fırat Çiftinden Sürpriz Karar!

Ünlü oyuncu Engin Öztürk'ün ihanetinin ardından ayrılan çift tekrar barıştılar.Yani yine aşk galip geldi...

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Powerpuff Girls Ağır Silahlı 5. Bölüm İzle 11:00

Powerpuff Girls Ağır Silahlı 5. Bölüm İzle

Packrat ile mücadeleleri sırasında Bubbles kolunu kırar ama suçla mücadeleye devam edebilmesi için sanal bir alçı kullanmaya başlar. Alçısına çok fazla bağlanan Bubbles tekrar eski haline dönebilecek midir?..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Ivana Sert Ve Nur Yerlitaş Arasındaki Kriz Tatlıya Bağlandı! 02:35

Ivana Sert Ve Nur Yerlitaş Arasındaki Kriz Tatlıya Bağlandı!

Geçtiğimiz günlerde İşte Benim Stilimde jüri üyeleri arasında çıkan tartışma sonucu İvana Sert'in işine son verilmişti.Ancak Nurella araya girerek yapımcılarla görüştü ve sonrasında İvana Sert'in tekrar işinin başına dön..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Real Madrid    Real Betis 2-1 -Maç  Özeti  12-03-2017 10:37

Real Madrid Real Betis 2-1 -Maç Özeti 12-03-2017

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 27. Haftasında Real Madrid Sahasında Real Betis'i 2-1 Yenerek İki Hafta Aradan Sonra Tekrar Liderlik Koltuğuna Oturdu...

Kısmetse Olur 12 Mart Haftanın Finalinde Rabia Sürprizi! 04:28

Kısmetse Olur 12 Mart Haftanın Finalinde Rabia Sürprizi!

12 mart pazar günü yayınlanan bölümde daha önce elenen yarışmacılardan Rabia'nın eve tekrar dönmesi şaşkınlık yarattı...

  • ANKA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü! 00:45

Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü!

Büyük oyuncu kadrosu ve reklamlarına rağmen gişede istediği başarıyı elde edemeyen Mahsun Kırmızıgül'ün sinemaya küstüğü haberleri konuşulanlar arasında. Ünlü türkücünün tekrar film yapıp yapmayacağı ise merak edilenler ..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..